کد خبر: ۵۷۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴

رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب در ۲۲ بهمن صحت دارد؟

شنیده‌ها خبر از گام دوم رفع فیلترینگ توسط دولت پزشکیان دارد؛ رفع انسداد یوتیوب و تلگرام برای ایرانیان است.
رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب در ۲۲ بهمن صحت دارد؟

مخاطب ۲۴-  برخی شنیده‌ها حاکی است که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن، احتمال رفع فیلترینگ دو سکوی پرطرفدار اینرنتی یعنی پیام رسان تلگرام و یوتیوب وجود دارد. تاکنون هیچ مقام رسمی این موضوع را تأیید یا رد نکرده است.

بیشتر بخوانید

قبل از فیلترینگ در سال ۱۳۹۷، تلگرام حدود ۴۰ میلیون کاربر فعال در ایران داشت. حتی پس از فیلتر شدن، تخمین زده می‌شود که تعداد کاربران فعال ایرانی در تلگرام حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیون نفر است. تلگرام همچنان محبوب‌ترین پیام‌رسان‌ها در ایران شناخته می‌شود.

اگر رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب روی دهد، این دومین رفع فیلتر در دولت پزشکیان خواهد بود؛ رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل پلی در ۴ دی ۱۴۰۳ به تصویب رسید. گفته می‌شد این تصمیم بعد از آنکه شورای عالی فضای مجازی نتوانست در این باره به اجماع برسد، توسط شورای سران قوا اتخاذ شد، این اقدام به عنوان گام اول طرح رفع محدودیت و فیلترینگ در دولت چهاردهم معرفی شده است.

سابقه فیلترینگ در ایران به دهه ۱۳۷۰ بازمیگردد، زمانی که اینترنت به صورت محدود در اختیار دانشگاه‌ها و مراکز حاکمیتی قرار داشت. با گسترش اینترنت در دهه ۱۳۸۰، فیلترینگ به عنوان ابزاری برای کنترل محتوا و حفظ امنیت ملی مطرح شد. در سال ۱۳۸۸ فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب به طور گسترده اعمال شد. این محدودیت‌ها تا امروز ادامه دارد.

برچسب ها: رفع فیلتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران
سارقان و قاتل مرحوم خالقی صحنه سرقت و جنایت را تشریح کردند.
بازداشت یک هنرمند در تهران به دلیل توهین به بشار اسد صحت دارد؟ بازداشت یک هنرمند در تهران به دلیل توهین به بشار اسد صحت دارد؟
امیر رئیسیان وکیل مدعی شد است: آقای ‎خسرو آذربیگ هنرمند دف‌نواز عصر دوشنبه در خیابانی در تهران دستگیر شده است. به خانواده ایشان گفته شده است که اتهام ایشان توهین به «بشار اسد» بوده است.
اظهارات متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران در جلسه بازپرسی اولیه اظهارات متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران در جلسه بازپرسی اولیه
متهم به قتل دانشجوی دانشگاه تهران در جلسه بازپرسی اولیه با بیان اینکه دو سه ضربه به مقتول زدم، گفت: روز جمعه (۲۶ بهمن) متوجه شدم چه اتفاقی افتاده است.
دوبلور «معاون کلانتر» درگذشت دوبلور «معاون کلانتر» درگذشت
ایرج رضایی ـ دوبلور و مدیر دوبلاژ باسابقه ـ در سن ۸۹ سالگی درگذشت.
متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند
سرپرست دادسرای جنایی از دستگیری عاملان سرقت و قتل امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران در شب گذشته (دوشنبه ۲۹ بهمن) خبر داد.
کنجکاوی در رابطه آری یا خیر؟ کنجکاوی در رابطه آری یا خیر؟
کنجکاوی می‌تواند رابطه شما را متحول کند پس به جای ایجاد تصورات اشتباه از شریک زندگیتان سوال بپرسید.
چابهار؛ بهشت ایران چابهار؛ بهشت ایران
بندر چابهار از شهر‌های استان سیستان و بلوچستان و تنها بندر اقیانوسی ایران است. بخاطر آب و هوای بهاری که بر این شهر ساکن است، اغلب مردم چابهار را بخاطر چهار فصل بهاری آن مخفف "چهابهار" می‌دانند و به آن لقب بهشت جنوب ایران می‌دهند.
برگزیده
اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران اولین مصاحبه با قاتل دانشجوی دانشگاه تهران
سارقان و قاتل مرحوم خالقی صحنه سرقت و جنایت را تشریح کردند.
نشست مزدی شورایعالی کار برگزار می‌شود نشست مزدی شورایعالی کار برگزار می‌شود
امروز (۳۰ بهمن) نشست سه‌جانبه شورایعالی کار با موضوع دستمزد ۱۴۰۴ در محل وزارت کار برگزار می‌شود. این نشست از ساعت ۱۶ آغاز می‌شود و نمایندگان سه گروه دولت، کارگران و کارفرمایان در آن شرکت می‌کنند.
موج جدید سرما در راه است موج جدید سرما در راه است
معاون برق و انرژی وزیر نیرو گفت: با توجه به گسترش و تداوم موج سرما در کشور در روز‌های آتی، مشارکت هموطنان در پویش ۲ درجه کمتر و صرفه جویی در مصرف برق و گاز به حفظ پایداری شبکه و تداوم خدمت‌رسانی این دو صنعت کمک شایانی می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر