کد خبر: ۵۷۴۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵

بابک زنجانی با دستور مقام قضایی در اختیار ضابط قرار گرفته

اصغر جهانگیر گفت: «این فرد با دستور مقام قضایی در اختیار ضابط قرار گرفته و فعالیت‌های او با نظارت ضابط در حال پیگیری است کم و کیف آن در اسرع وقت اطلاع‌رسانی خواهد شد.»
بابک زنجانی با دستور مقام قضایی در اختیار ضابط قرار گرفته

مخاطب ۲۴- سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری امروز، ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ با خبرنگاران حضور یافته و به سوالات آنها پاسخ داد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چگونه بابک زنجانی خبر از فعالیت‌های مجدد اقتصادی در حوزه‌های مشابه در زمان محکومیت می‌دهد از نظر قانونی آیا منعی وجود ندارد و زنجانی می‌تواند مجددا دارای شرکت‌های متعدد باشد، گفت: در خصوص این سوال چند روز گذشته دفتر حوزه سخنگو اطلاعیه‌ای را صادر کرد و توضیحات تکمیلی در این خصوص داده شد.

بیشتر بخوانید

جهانگیر تأکید کرد: این فرد با دستور مقام قضایی در اختیار ضابط قرار گرفته و فعالیت‌های او با نظارت ضابط در حال پیگیری است کم و کیف آن در اسرع وقت اطلاع رسانی خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واکنش آلن ایر به موضع آمریکا: غنی‌سازی صفر؟ کار حضرت فیل است! واکنش آلن ایر به موضع آمریکا: غنی‌سازی صفر؟ کار حضرت فیل است!
عضو سابق تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای آمریکا، در واکنش به بیانیه ویتکاف گفت اگر هدف واشنگتن حذف کامل غنی‌سازی در ایران باشد، مذاکرات از حالت «سخت، اما ممکن» به «تقریباً غیرممکن» تغییر خواهد کرد.
نصب دوربین روی لباس داور دیدار پرسپولیس - سپاهان نصب دوربین روی لباس داور دیدار پرسپولیس - سپاهان
اتفاق دربی ۱۰۵ تهران در دیدار پرسپولیس و سپاهان در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر تکرار خواهد شد.
تکلیف داوطلبان کنکور مشخص شد تکلیف داوطلبان کنکور مشخص شد
فقط ۶ درس پایه یازدهم برای امسال نهایی است.
زمان‌بندی واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد زمان‌بندی واریز حقوق فروردین ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
سازمان تامین اجتماعی از پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان و مستمری‌بگیران مطابق جدول زمان‌بندی خبر داد.
افشای تصمیم جدید بانک مرکزی درباره قیمت ارز از سوی یک نماینده افشای تصمیم جدید بانک مرکزی درباره قیمت ارز از سوی یک نماینده
یک نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبعات افزایش نرخ ارز نیمایی بر اقتصاد کشور، گفت: بانک مرکزی به دنبال تعیین یک نرخ رسمی دیگر برای ارز است.
تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان از تولد نخستین گوساله گوزن زرد ایرانی در سال جاری در پارک ملی کرخه خبر داد.
گروسی: ایران به ساخت بمب نزدیک شده است! گروسی: ایران به ساخت بمب نزدیک شده است!
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌و‌گو با نشریه فرانسوی ابراز علاقه کرد که این نهاد در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در عمان دخیل شود.
برگزیده
پزشکیان:به طور طبیعی توافقی صورت بگیرد، استقبال می‌کنیم پزشکیان:به طور طبیعی توافقی صورت بگیرد، استقبال می‌کنیم
رئیس جمهور ضمن قدردانی از رهنمود‌ها و سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: روند مذاکرات به شکل عادی و معمولی جریان دارد و امور کشور نیز در مسیر طبیعی خود در حال اجرا و پیگیری بوده و به هیچ وجه حتی برای ثانیه‌ای معطل این مباحث و مسائل نمی‌شود؛ البته به طور طبیعی از اینکه توافقی صورت بگیرد، استقبال می‌کنیم.
باید اطلاعات دقیق از مجموع میزان مصرف هر فرد را جمع‌آوری و بر اساس آن برنامه اجرایی را تنظیم کنیم باید اطلاعات دقیق از مجموع میزان مصرف هر فرد را جمع‌آوری و بر اساس آن برنامه اجرایی را تنظیم کنیم
رئیس‌جمهور با بیان اینکه اینکه خود هیئت دولت سالی حدود ۱۲۰ جلسه برگزار کند و در هر جلسه نیز چندین مصوبه داشته باشد، نشان دهنده این است که تصمیمات اتخاذ شده قوام و کارآیی کافی را ندارند، گفت: خود این رویه گواه آن است که ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست.
امام خامنه‌ای:هیچ چیز به نتایج مذاکرات گره زده نشود امام خامنه‌ای:هیچ چیز به نتایج مذاکرات گره زده نشود
رهبر معظم انقلاب فرمودند: مسائل کشور نباید به این گفت‌و‌گو‌ها گره زده شود و اشتباهی که در برجام انجام شد و همه چیز کشور را به پیشرفت مذاکرات منوط کرد، نباید تکرار شود چرا که کشور شرطی می‌شود و همه چیز تا مشخص شدن نتیجه مذاکرات معطل می‌ماند.
صفحه خبر بالای تصاویر