کد خبر: ۵۷۴۵۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹

اصلاح شرایط واردات خودروی کارکرده از سوی دولت

سخنگوی دولت گفت: طی مصوبه‌ای که در جلسه امروز داشتیم مقرر شد تا واردات خودرو کارکرده کمتر از ۵ سال باشد و سایر ویژگی‌ها از جمله کارکرد به آیین‌نامه موکول شده است.
اصلاح شرایط واردات خودروی کارکرده از سوی دولت

مخاطب۲۴- فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی اظهار داشت: در راستای اجرای برنامه هفتم، امروز نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی-ملی در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شده تا دانش نظامی که در سایر بخش‌ها سرریز می‌شود، به نمایش بیاید.

وی افزود: هم‌چنین دولت مصوبه‌ای داشت تا واردات خودرو کارکرده کمتر از ۵ سال باشد و سایر ویژگی‌ها از جمله کارکرد به آیین‌نامه موکول شده است.

مهاجرانی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه دولت در راستای برنامه هفتم توسعه، با استفاده از ظرفیت صندوق نوآوری هر ساله ۱۰ درصد از اقلام راهبردی کشور باید داخلی‌سازی شود.

بیشتر بخوانید

سخنگوی دولت هم‌چنین در پاسخ به سوالی در واکنش به سخنان ترامپ درباره اینکه گفته حاضر است با رییس‌جمهور کشورمان دیدار کند، گفت: موضوعات بین‌المللی ما روی اصول عزت، حکمت و مصلحت بنیان‌گذاری شده و استوار است. همه موضوعات و مشخصاً روابط با کشور‌ها مبتنی بر این سه اصل پیش می‌رود.

مهاجرانی در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص نامه کمال خرازی به مقام معظم رهبری در خصوص مشاغل حساس، اظهار داشت: بنده از این نامه اطلاعی ندارم. اما قبلا هم دولت لایحه‌ای را در خصوص مشاغل حساس و تابعیت قهری داده بود. طبیعتا موضوع تابعیت قهری کسانی که فرزندان آنان در خارج از کشور متولد شده و بنابر قوانین کشوری که در آن بودند فرزندان آنان لاجرم تابعیت آن کشور را می‌گیرند، قبلا نیز دولت لایحه داده بود و امیدوار هستیم که این موضوع مرتفع شود و بتوانیم حداکثر استفاده را از ظرفیت‌های داخلی کشور داشته باشیم.

وی درخصوص مصوبات جلسات دولت نیز گفت: در نشست امروز اصلاح فهرست پیوست تصویب نامه برای جبران خسارت ناشی از برف سنگین ۱۴۰۱ در شهرستان‌های چهار محال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد. موضوع دیگر اصلاح آئین نامه در راستای قانون بودجه ۱۴۰۳ بود.

سخنگوی دولت عنوان کرد: در راستای قانون برنامه هفتم و رفع چالش گلوگاه‌های فناورانه و در راستای داخلی سازی ظرفیت صندوق نوآوری و شکوفایی هر ساله ۱۰ درصد اقلام راهبردی باید داخلی سازی شود. موضوع دیگر تاسیس سرکنسولگری ایران در شهر ازمیر و جایگزینی آن با سرکنسولگری در شهر ترابزن ترکیه بود. یکی از موضوعاتی بود که وزارت امور خارجه به جهت ملاحظات و افزایش مراودات در ازمیر، پیشنهاد داده بود.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
بسازوبفروش‌ها بیکار شدند بسازوبفروش‌ها بیکار شدند
شهرداری‏‏‌ها از صدور پروانه ساختمانی برای «مالکان فاقد سازنده مجوزدار» منع شدند.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند! چرا بورس قرمز شد و قرمز ماند!
«در کنار فضای بی‌اعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیش‌تر مطرح شده و بی‌نتیجه باقی مانده‌اند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگران‌کننده‌تر است، آن است که در بازه‌ای بلندمدت، سهامدار و سرمایه‌گذار از حق تصمیم‌گیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»
صفحه خبر بالای تصاویر