کد خبر: ۴۹۱۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹

فاطمه مهاجرانی: با دیدگانِ شما مردم خواهم دید، با گوش‌های شما خواهم شنید

فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه ما مدیون گذشتگان‌مان هستیم و اگر درست رفتار نکنیم، بدهکار آیندگان خواهیم شد، گفت: قول می‌دهم زبان گویای مردم باشم و تلاش‌های خدمتگزاران در دولت را با مردم در میان خواهم گذاشت.
فاطمه مهاجرانی: با دیدگانِ شما مردم خواهم دید، با گوش‌های شما خواهم شنید

مخاطب۲۴- فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه ما مدیون گذشتگان‌مان هستیم و اگر درست رفتار نکنیم، بدهکار آیندگان خواهیم شد، گفت: قول می‌دهم زبان گویای مردم باشم و تلاش‌های خدمتگزاران در دولت را با مردم در میان خواهم گذاشت.
وی افزود: من به‌عنوان سخنگوی دولت با دیدگانِ شما مردم خواهم دید، با گوش‌های شما خواهم شنید و به‌جای شما هر جایی شمیم خوبی باشد مشعوف می‌شوم و اگر بوی ناخوشایندی از هر آن چیزی که حال جامعه را بد می‌کند به مشام برسد، بدون لکنت بر زبان خواهم آورد.

سخنگوی دولت اظهار داشت: من به شما مردم قول می‌دهم در دفاع از منافع ملی و در دفاع از خیر جمعی و عزت ایران و استقلال کشور از هیچ‌چیزی فروگذار نخواهم کرد. ما با مردم عهد می‌بندیم و باید یادآور شویم، مدیون کسانی هستیم که به خاک افتاند و ما امروز بر پا ایستادیم.

مهاجرانی با بیان اینکه ما مدیون گذشتگان‌مان هستیم و اگر درست رفتار نکنیم، بدهکار آیندگان خواهیم شد، خاطرنشان کرد: قول می‌دهم زبان گویای مردم باشم و تلاش‌های خدمتگزاران در دولت را با مردم در میان خواهم گذاشت. به‌عنوان یک مادر قول می‌دهم هرآنچه برای فرزندانم می‌خواهم، برای فرزندان شما نیز بخواهم.

وی گفت: امیدوارم ایرانی آبادتر و پربارتر، سفره‌های مردم رنگین‌تر و جوانان‌مان امیدوارتر به آینده‌ی کشور باشند. «ما می‌توانیم» و حتماً هم خواهیم توانست. من قول می‌دهم صدای بی‌صدایان باشم و گردنم را ضمانت خواهم کرد. یک‌دست بی‌صداست و در این راه با هم پیش خواهیم رفت.

برچسب ها: فاطمه مهاجرانی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.