کد خبر: ۵۷۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۴

شهاب حسینی بازی در فیلم «عنکبوت مقدس» را رد کرده بود

بعد از اینکه زهرا امیرابراهیمی، جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن را کسب کرد، شهاب حسینی، ایرانی دیگری که این جایزه را گرفته، به او تبریک گفت و در بخشی از یادداشتش به ردکردن پیشهاد علی عباسی اشاره کرد
شهاب حسینی بازی در فیلم «عنکبوت مقدس» را رد کرده بود

مخاطب۲۴- بعد از اینکه زهرا امیرابراهیمی، جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره کن را کسب کرد، شهاب حسینی، ایرانی دیگری که این«عنکبوت مقدس» اشاره کرد.

شهاب حسینی بازی در فیلم «عنکبوت مقدس» را رد کرده بود


شهاب حسینی در یادداشتی که در اینستاگرام منتشر کرده آورده: 


سرکار خانم امیر ابراهیمی
لبخند مهربان خداوند به پاداش صبرتان در سختی‌های زندگی و امید و سعی‌تان.
گوارای وجودتان باد.
تبریک صمیمانه بنده را از اعماق قلب، بابت انتخاب شدنتان، در جشنواره فیلم کن را پذیرا باشید.
برایتان ادامه‌ای پر از تعالی و نور آرزومندم.
با احترام
سید شهاب حسینی

 


لازم به ذکر است که پیام تبریک بنده مختص به شخص خانم امیر ابراهیمی بوده و به عنوان دارنده این عنوان، این تبریک را به ایشان، وظیفه خود می‌دانم؛ لذا هیچ نظری و تاییدی نسبت به فیلم، کارگردان و سایر موارد آن ندارم به همان دلیلی که کارگردان فیلم، زمانی که برای فیلم مست عشق در ترکیه بودم ضمن ملاقاتی بازی در این فیلم٫ به بنده پیشنهاد دادند که به دلیل عدم علاقه به موضوع و نگاه کارگردان، پیشنهاد ایشان را نپذیرفتم.

با احترام

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی! ناگفته‌هایی از یک مهاجر افغانستانی!
محمد تقی دامردان، شاعر افغانستانی در درددلی با مردم ایران از رنج‌های مهاجرت گفته و آرزو کرده است: «روزی بیاید که به دور از جنگ و آوارگی در صلح و آرامش از بلخ، شیراز و بخارا تا دل دهلی با قند پارسی دهانمان را شیرین کنیم.»
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت! هکر ۱۳ ساله مایکروسافت را به تعظیم در برابر قدرت خود واداشت!
یک هکر ۱۳ ساله با کشف یک نقص امنیتی حیاتی در مایکروسافت نه تنها توجه این غول فناوری را جلب کرد؛ بلکه باعث شد این شرکت قوانین امنیتی خود را بازنویسی کند و اکنون تبدیل به همکاران مایکروسافت شده است.
برگزیده
محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها محبوب‌ترین انیمیشن این روز‌ها
Kpop Demon Hunters با جلوه‌های بصری چشم‌نواز، موسیقی جذاب و روایت منسجم، موفق شده عناصر متضاد را به‌طرزی خلاقانه در قالب یک ماجراجویی سرگرم‌کننده و تأثیرگذار ترکیب کند.
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
صفحه خبر بالای تصاویر