کد خبر: ۵۷۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰

آغاز رصد تراکنش‌های بانکی

مدیر اداره مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت: از امروز حساب افراد فاقد شغل که تراکنش حساب های آنها بیش از سقف تعیین شده باشد رصد و مسدود می شود.
آغاز رصد تراکنش‌های بانکی

مخاطب۲۴ - مدیر اداره مبارزه با پولشویی بانک مرکزی گفت: از امروز حساب افراد فاقد شغل که تراکنش حساب‌های آن‌ها بیش از سقف تعیین شده باشد رصد و مسدود می‌شود.

آغاز رصد تراکنش‌های بانکی

به گزارش تسنیم، دهقان مدیر اداره مبارزه با پولشویی بانک مرکزی با اعلام این خبر گفت: برای اجرای مقررات بالا دستی قانون ماده ۶۷ و ماده ۱۴ مبارزه با پول شویی اشخاص مکلف به پایش مستمر و خطر پذیری برقراری تعاملات متناسب با سطح فعالیت هستند، بر این اساس اطلاعات برای مبارزه با پول شویی شفافیت و متناسب با ارائه خدمات به مشتریان و متناسب با نیاز و اطلاعات اقتصادی پایش می‌شوند.


به گفته مدیر اداره مبارزه به پولشویی بانک مرکزی این اقدام و پایش در خصوص گردش حساب افراد و واریز سود و مدیریت نقدینگی از یک حساب به حساب دیگر را شامل نمی‌شود، اما در اجرای این پایش تمامی حساب‌های یک شخص در یک موسسه اعتباری در نظر گرفته می‌شود.

این طرح شامل افراد بازنشسته و یا کار افتاده و مستمر بگیر، افراد تخت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی و دانش آموزان و بانوان خانه دار نمی‌شود. مبنای سقف اجرای این طرح متناسب با ارائه خدمات است و به تمامی افراد در صورت خروج از سقف تعیین شده فرصت داده می‌شود که اسناد و مدارک در خصوص واریز وجه بیش از سقف تعیین شده را ارائه کنند.

بانک مرکزی دستورالعمل اجرایی تعیین سطح فعالیت اشخاص حقیقی فاقد شغل و اشخاص حقوقی غیرفعال را منتشر کرد که طبق ماده ۳ این بخشنامه: حداکثر سطح فعالیت مورد انتظار در بازه یک ساله برای افراد بازنشسته ۲ میلیارد تومان، مستمری بگیر یک میلیارد تومان، بیکار ۵۰۰ میلیون تومان و غیرفعال مالیاتی ۵۰۰ میلیون تومان اعلام شده است.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ بانک مرکزی اعلام کرده بود که در جریان رصد و پایش تراکنش‌های بانکی مشکوک به پولشویی، برخی از روسای شعب بانکی و مدیران مناطقی که بدون رعایت ضوابط قانونی اقدام به کارسازی این دسته از تراکنش‌ها کرده اند، از کار برکنار شدند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای قتل استاد دانشگاه در گتوند توسط قاتلان اجاره‌ای
دادستان گتوند اعلام کرد یک استاد دانشگاه به دست قاتلان اجاره‌ای کشته شد؛ متهمان دستگیر و به ارتکاب قتل عمد اعتراف کردند.
سفر لاریجانی به پاکستان سفر لاریجانی به پاکستان
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی به پاکستان سفر کرد و بر روابط برادرانه و همکاری امنیتی دو کشور در منطقه تأکید کرد.
بازیگر فیلم «شعله» درگذشت بازیگر فیلم «شعله» درگذشت
درمندرا سینگ دئول، بازیگر کهنه‌کار بالیوود و ستاره فیلم «شعله»، روز دوشنبه در سن ۸۹ سالگی درگذشت، یک روز پیش از تولد ۹۰ سالگی‌اش.
سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند سازمان حقوق بشری: اسرائیل در کرانه باختری نسل‌کشی می‌کند
بتسیلم اعلام کرد رژیم اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بیش از هزار فلسطینی در کرانه باختری کشته و خشونت علیه غیرنظامیان ادامه دارد.
لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است لاریجانی: راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است
علی لاریجانی در واکنش به شهادت هیثم علی طباطبایی گفت نتانیاهو با ادامه ماجراجویی‌های خود نشان داده که راهی جز مقابله با رژیم صهیونیستی باقی نمانده است.
فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان فرش دستباف، پرچم دوم و به نوعی شناسنامه ما ایرانیان در جهان
محمد جواد اینانلو، مدیر موزه فرش ایران در استودیو مخاطب۲۴ بر ضرورت افزایش بازدید از موزه فرش ایران تأکید کرد و آن را راهی برای احیای پیوند نسل جوان با میراث اصیل ایرانی دانست.
فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد فیلم لحظه ترور فرمانده حزب‌الله توسط اسرائیل منتشر شد
ارتش رژیم صهیونیستی تصاویر لحظه ترور هیثم علی طباطبایی، فرمانده نظامی حزب‌الله، را منتشر کرد؛ این اقدام واکنش‌های گسترده‌ای در منطقه به دنبال داشت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر