کد خبر: ۵۷۳۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۱

ارتباطی بین ثروت و طول عمر انسان‌ها وجود دارد!

راه‌های مختلفی برای طولانی‌تر کردن عمر وجود دارد، می‌توان غذای سالم‌تر خورد، ورزش کرد یا خانه‌ای در منطقه‌ای با هوای پاک خرید، اما بسیار از افراد به دلایل مالی نمی‌توانند این کار‌ها را بکنند. اکنون پژوهش جدیدی نشان داده ثروتمندان عمر طولانی‌تر دارند؛ چون بهتر می‌توانند از خودشان مراقبت کنند.
ارتباطی بین ثروت و طول عمر انسان‌ها وجود دارد!

مخاطب۲۴- محققان کمیسیون بهداشت عمومی بوستون در پژوهش جدیدی به‌دنبال پاسخ این سؤال بودند که چه ارتباطی بین توزیع ثروت و طول عمر افراد در ایالات متحده وجود دارد؟ آنها با بررسی ۳۵ هزار آمریکایی ۵۰ ساله یا بیشتر دریافتند ۱۰ درصد ثروتمندترین‌ها تا حدود ۸۶ سالگی زندگی می‌کنند که تقریباً ۱۴ سال بیشتر از ۱۰ درصد فقیرترین‌هاست.



محققان می‌گویند توزیع عادلانه‌تر ثروت ممکن است با ۲.۲ سال طول عمر اضافی در سطح جمعیت همراه باشد؛ به‌عبارت‌دیگر، نابرابری اقتصادی در ایالات متحده با نابرابری‌های قابل‌توجهی در بقای افراد مرتبط است.


پولدار‌ها بیشتر عمر می‌کنند!



«کاترین هیملشتاین» (Kathryn Himmelstein)، مدیر پزشکی کمیسیون بهداشت عمومی بوستون، می‌گوید: «افرادی که پول بیشتری دارند، می‌توانند غذای سالم‌تری بخورند، مراقبت‌های بهداشتی بهتری داشته باشند و خانه‌هایی در محله‌های امن‌تر و با آلودگی کمتر بخرند.»



نکته‌ای کلیدی درباره درآمد و طول عمر این است که پول به شما کمک می‌کند استرس کمتری داشته باشید. «استیون وولف»، استاد دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا، می‌گوید: «اگر مکان خوبی برای زندگی دارید و نیازی نیست نگران غذای روی میز باشید، فضای ذهنی و منابع لازم برای اولویت‌بندی سلامت خود را خواهید داشت.»



به گفته محققان، ممکن است شخصی چندین شغل دارد، وقت آزاد برای ورزش منظم یا پخت وعده غذایی مغذی در خانه نداشته باشد. علاوه‌براین، بسیاری از مشاغل کم‌درآمد از نظر فیزیکی زیان‌بار هستند و فرد را بیشتر در معرض حوادث آسیب‌زا یا مواد مضر قرار می‌دهد.



همچنین تأثیر پول بر طول عمر فقط به فرد محدود نیست. افراد ثروتمندتر در جوامع مرفه‌تری زندگی می‌کنند که در آن خشونت کمتری وجود دارد و مدارس، پارک‌ها، مسکن و زیرساخت‌های باکیفیت‌تری یافت می‌شود.



می‌توان با مدیریت هزینه‌ها روی فعالیت‌هایی متمرکز شد که برای سلامتی مفید هستند. «اندرو اسکات»، مدیر اقتصاد مؤسسه فناوری الیسون در آکسفورد، می‌گوید: «چیز‌هایی را می‌دانیم که به ما کمک می‌کنند بهتر پیر شویم: کمتر ولی بهتر بخورید، بیشتر بخوابید، بیشتر ورزش کنید و با دوستان خود وقت بگذرانید.» این فعالیت‌ها را شاید بتوان با ثروت کمتر نیز انجام داد؛ پیاده‌روی، استفاده کمتر از موبایل قبل از خوابیدن، مصرف کمتر الکل، غذا‌های رستورانی و اجرای این قبیل توصیه‌ها معمولاً هزینه‌ای برای فرد ندارند و برای سلامتی او نیز بسیار سومند هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روز‌های انقلاب - دیدار مردم تهران با امام خمینی (ره) ‏ روز‌های انقلاب - دیدار مردم تهران با امام خمینی (ره) ‏
هزاران نفر از مردم تهران، شنبه ‏۱۴ بهمن ۱۳۵۷ با حضرت امام خمینی (ره) رهبر انقلاب اسلامی ایران در مدرسه علوی دیدار کردند. ‏
عارف: دولت پرونده قضایی دو بازیگر را پیگیری می‌کند عارف: دولت پرونده قضایی دو بازیگر را پیگیری می‌کند
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در حاشیه چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر اعلام کرد که دولت چهاردهم با رویکردی پدرانه به حل مشکلات هنرمندان می‌پردازد و پرونده قضایی دو هنرمند سینما در دست پیگیری است. وی بر اهمیت هنر و سینما در انتقال فرهنگ تأکید کرد.
مرد مراغه‌ای همسرش را با روسری خفه کرد مرد مراغه‌ای همسرش را با روسری خفه کرد
مردی ۳۶ ساله در مراغه به دلیل اختلافات خانوادگی، همسر ۳۲ ساله‌اش را با روسری خفه کرد؛ جسد زن در کارگاه بلوک‌زنی کشف و متهم پس از اعتراف دستگیر شد.
حرف‌های متفاوت همسر سابق الهام چرخنده درباره جدایی و روابط بعدی‌شان حرف‌های متفاوت همسر سابق الهام چرخنده درباره جدایی و روابط بعدی‌شان
حضور الهام چرخنده و فرشید نوابی در جشنواره فیلم فجر، باعث شده تا چند خبر مرتبط با آنها در همین چند روز در تابناک منتشر شود. این مصاحبه با فرشید نوابی نیز به عنوان یکی از حواشی جشنواره و مرتبط با این دو نفر گرفته شده است.
نوش آفرین: در ساخت فیلم خانم‌ها را لخت می‌کردند نوش آفرین: در ساخت فیلم خانم‌ها را لخت می‌کردند
فاطمه عبدی گلنکشی مشهور به نوش آفرین در گفت و گویی از فرآیند مستهجنی که منجر به ثبت عکس‌های برهنه‌اش و انتشار این عکس‌ها توسط اصغر بیچاره عکاس مشهور به عکاسی‌ها و کسب درآمد از آن گفت.
از آویشن غفلت نکنید! از آویشن غفلت نکنید!
آویشن یکی از گیاهان دارویی محبوب و پرکاربرد به دلیل خواص بی‌نظیرش در سراسر جهان است و این گیاه جایگاه ویژه‌ای در طب ایرانی و مدرن دارد.
۲ تماشاگر زن مسابقه پرسپولیس تراکتور بازداشت شدند! ۲ تماشاگر زن مسابقه پرسپولیس تراکتور بازداشت شدند!
قوه قضاییه اعلام کرد: در پی انجام رفتار‌های غیر اخلاقی و خلاف شئونات از سوی برخی از تماشاگران زن دیدار فوتبال باشگاه‌های پرسپولیس تهران و تراکتور تبریز، ۲ نفر از تماشاگران بازداشت و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شد.
برگزیده
روز‌های انقلاب - دیدار مردم تهران با امام خمینی (ره) ‏ روز‌های انقلاب - دیدار مردم تهران با امام خمینی (ره) ‏
هزاران نفر از مردم تهران، شنبه ‏۱۴ بهمن ۱۳۵۷ با حضرت امام خمینی (ره) رهبر انقلاب اسلامی ایران در مدرسه علوی دیدار کردند. ‏
ارتباطی بین ثروت و طول عمر انسان‌ها وجود دارد! ارتباطی بین ثروت و طول عمر انسان‌ها وجود دارد!
راه‌های مختلفی برای طولانی‌تر کردن عمر وجود دارد، می‌توان غذای سالم‌تر خورد، ورزش کرد یا خانه‌ای در منطقه‌ای با هوای پاک خرید، اما بسیار از افراد به دلایل مالی نمی‌توانند این کار‌ها را بکنند. اکنون پژوهش جدیدی نشان داده ثروتمندان عمر طولانی‌تر دارند؛ چون بهتر می‌توانند از خودشان مراقبت کنند.
از قدیم اگه از عمه بد میگن حق دارند یا ندارند؟ از قدیم اگه از عمه بد میگن حق دارند یا ندارند؟
رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و کشف پرونده با موضوع هتک حیثیت و انتشار تصاویر خصوصی در شبکه‌های اجتماعی خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر