کد خبر: ۵۷۳۸۶
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
بارش گسترده برف و باران در کشور

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۱۶

سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید خبر داد؛ بارش گسترده برف و باران همراه با کولاک در راه است. در برخی مناطق کشور دما تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۱۶

مخاطب۲۴- نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد از امروز سه شنبه ۱۶ بهمن تا بعدازظهر چهارشنبه ۱۷ بهمن در بیشتر مناطق کشور جو پایدار و در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.



از بعدازظهر چهارشنبه بارش برف و باران در برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران و برخی نقاط زنجان، کردستان و در اواخر وقت در ارتفاعات قزوین البرز و تهران شروع می‌شود.



روز پنجشنبه گستره بارش برف و باران استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، زاگرس مرکزی و شمالی و بخش‌هایی از مرکز را فرا می‌گیرد.



جمعه علاوه بر این مناطق در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب کشور و شنبه هفته آینده در شمال غرب، غرب استان‌های ساحلی دریای خزر، شمال شرق، ارتفاعات و دامنه‌های امتداد رشته کوه البرز و برخی مناطق جنوب و جنوب شرق بارش روی می‌دهد.



با توجه به وزش باد، بارش برف در مناطق کوهستانی و برف‌گیر شمال غرب، البرز مرکزی و غربی و همچنین زاگرس مرکزی با کولاک همراه خواهد بود. همچنین پنجشنبه و جمعه احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات البرز مرکزی وجود دارد.



چهارشنبه در جنوب غرب، پنجشنبه در جنوب غرب، غرب، شرق، بخش‌هایی از جنوب شرق و جمعه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید با پتانسیل خیزش گردوخاک پیش‌بینی شده است.



همچنین از بعدازظهر جمعه تا اوایل شنبه آینده در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز و از بعدازظهر جمعه تا بعدازظهر شنبه هفته آینده در مناطقی از شرق و شمال شرق وزش باد شدید همراه با کاهش قابل ملاحظه دما (سوز باد) پیش‌بینی می‌شود.  



دمای هوا از پنجشنبه تا شنبه در شمال غرب و غرب بین ۵ تا ۸ درجه و در استان‌های ساحلی دریای خزر بین ۷ تا ۱۰ درجه جمعه و شنبه در دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز بین ۴ تا ۷ درجه و شنبه در نوار شرقی کشور بین ۶ تا ۱۰  کاهش می‌یابد. دریای خزر از بعدازظهر پنجشنبه تا شنبه به ویژه جمعه و شمال خلیج فارس از چهارشنبه تا اوایل جمعه مواج است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر