کد خبر: ۵۷۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱

ایران هفته گذشته ۲۰۰ بار لرزید

بر اساس آخرین گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، ایران در دومین هفته بهمن‌ماه، ۲۰۰ بار لرزید.
ایران هفته گذشته ۲۰۰ بار لرزید

مخاطب ۲۴- ایران به دلیل قرار گرفتن بر روی کمربند آلپ-هیمالیا جزء کشور‌های زلزله‌خیز جهان محسوب می‌شود. عامل اصلی زلزله‌ها در کشور فشاری است که از سوی صفحه عربستان به فلات ایران وارد می‌شود و بخش بزرگی از کشور از حیث لرزه‌خیری جزء مناطق پرخطر جهان محسوب می‌شود.

 

طبق گزارشی که مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، امروز، دوشنبه منتشر کرد، شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری در بازه زمانی ۶ تا ۱۲ بهمن ماه در مجموع ۲۰۰ زمین‌لرزه را ثبت کردند.

 

در هفته دوم بهمن‌ماه، تعداد ۱۶۰ زمین‌لرزه با بزرگی کمتر از سه ریشتر، ۳۳ زمین‌لرزه در محدوده بزرگی ۳ تا ۴ در مقیاس امواج درونی زمین، ۶ زمین‌لرزه در با بزرگی ۴ تا ۵ و یک زمین‌لرزه در محدوده ۵ تا ۶ در مقیاس امواج درونی زمین رخ داده است.

 

قصر شیرین؛ زلزله‌خیزترین منطقه کشور در هفته گذشته

 

در هفته گذشته، قصر شیرین در استان کرمانشاه با ۲۴ زمین‌لرزه ثبت شده، لرزه‌خیرترین منطقه کشور بوده است. بزرگ‌ترین زمین‌لرزه قصر شیرین ساعت ۴:۳۲ دقیقه صبح روز هشتم بهمن ماه ۱۴۰۳ و با بزرگی ۵.۱ در مقیاس امواج درونی زمین به ثبت رسیده است.

 

بررسی وضعیت زمین‌لرزه‌های رخ داده در هفته دوم بهمن ماه نشان می‌دهد استان کرمانشاه با ۳۳ زمین‌لرزه، بوشهر با ۲۵ زمین‌لرزه و کرمان با ۱۲ زمین‌لرزه، بالاترین آمار زمین‌لرزه ثبت شده را به خود اختصاص داده‌اند. طی این مدت، در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، زنجان، گیلان و قزوین هیچ زمین لرزه‌ای رخ نداده است.

 

طبق گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، در هفته دوم بهمن ماه امسال در پایتخت تنها یک زمین‌لرزه به وقوع پیوسته است. علاوه بر تهران در استان‌های قم و ایلام نیز یک زمین‌لرزه ثبت شده است. بر اساس این گزارش، ۱۱ زمین‌لرزه نیز در مناطق مرکزی کشور ثبت شده است.

برچسب ها: زلزله
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
برگزیده
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.
تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان تغییر ساعت کاری مدارس در ماه مبارک رمضان
سخنگوی آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعت مدارس در ماه رمضان اعلام نشده است.
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.