کد خبر: ۱۱۳۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۵

زلزله ۵.۹ ریشتری خوی را لرزاند

زلزله در خوی، مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد: امروز شنبه زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقه شهرستان خوی را لرزاند. این زمین لرزه در عمق ۷ کیلومتری زمین به وقوع پیوست و ارومیه و چند شهرستان دیگر هم احساس شد.
زلزله ۵.۹ ریشتری خوی را لرزاند

مخاطب24- زمین لرزه خوی - مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد: امروز شنبه زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقه شهرستان خوی را لرزاند. این زمین لرزه در عمق ۷ کیلومتری زمین به وقوع پیوست و ارومیه و چند شهرستان دیگر هم احساس شد.

 

مدیرکل بحران استان آذربایجان غربی گفت: تمام گروه های امداد و نجات با دستور استاندار برای ارائه خدمت به مناطق زلزله‌زده اعزام شدند.

امیرعباس جعفری با بیان اینکه دمای هوا در شهرستان خوی پایین است و بارش برف نیز از چند ساعت گذشته آغاز شده است تصریح کرد: تلاش ما این است که بهترین خدمات را به مردم دهیم و در کنار این عزیزان هستیم. درخواست ما از شهروندان خوی این است خونسردی خود را حفظ کنند.

تداوم وقوع پس لرزه‌ها در خوی مدارس را غیرحضوری کرد

پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش آذربایجان غربی، به جهت وقوع زمین‌لرزه خوی در روز شنبه و همچنین استمرار پس‌لرزه‌های نسبتاً شدید، آموزش در مدارس این شهرستان در تمامی مقاطع تحصیلی (دولتی و غیردولتی)؛ طی روز یکشنبه (۹ بهمن ماه)، به صورت مجازی است.

 

در بخشی از شهر خوی و روستاها برق قطع شده که ماموران اداره برق در حال فعالیت برای اتصال آن هستند.

زلزله ۵.۹ ریشتری خوی را لرزاند

 

تخریب منازل در روستاها بالا است

بر اساس گزارش خبرنگار تسنیم از آخرین وضعیت زلزله بزرگ امشب استان آذربایجان غربی، تخریب منازل در روستاها بالا است. و بیشترین آسیب نیز به روستاهای منطقه ایواوغلی وارد شده و برخی از منازل نیز فرو ریخته است. همچنین برق بخشی از خوی قطع شده است.

 

۱۵ تیم ارزیاب برای بررسی خسارت زلزله به مناطق زلزله زده خوی اعزام شدند

ذبیح الله کاظمی فرماندار خوی نیز از اعزام 15 تیم ارزیاب برای بررسی خسارات خبر داده است.

وی ادامه داد: به محض اطلاع از وقوع زمین لرزه ۵.۹ ریشتری دقایقی پیش، ۱۵ تیم ارزیاب از این شهرستان برای بررسی خسارت احتمالی به کانون زلزله اعزام شدند.

گفتنی است ۲۸ دی ماه نیز زلزله‌ای به قدرت ۵.۴ ریشتر در نزدیکی این شهرستان به وقوع پیوسته بود که با خساراتی به منازل شهری و روستایی و مصدومیت همراه شده بود.

همچنین دمای هوای منفی و شروع بارش برف باعث شده است تا امشب مردم خوی و شهرهای اطراف شب سردی را سپری کنند.

 

آماده باش یگان‌های مقابله با بلایای طبیعی قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب ارتش

امیر سرتیپ علی حاجیلو فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال‌غرب نزاجا گفت: به محض اطلاع از وقوع زلزله در شهرستان خوی دستور آماده‌باش به تمام یگان‌های تابعه قرارگاه شمال‌غرب صادر شد.

وی افزود: تیپ ۲۶۴ سلماس، تیپ ۳۲۱ مرند و گروه ۴۳۳ مهندسی شهید آبشناسان قوشچی که دارای ادوات سنگین مقابله با بلیات طبیعی هستند به صورت آماده‌باش درآمده و در صورت نیاز آماده اعزام به مناطق آسیب دیده از زلزله هستند.

امیر حاجیلو عنوان کرد: در ساعات اولیه حادثه فرماندهان تیپ‌های نزدیک به منطقه، کارشناسان عمرانی و تاسیسات و بهداشت و درمان به منطقه اعزام شده‌اند.

اعلام وضعیت قرمز و اعزام تیم‌های واکنش سریع از ۵ استان مجاور

(ساعت: ۲۳:۰۰) سازمان امداد و نجات وضعیت قرمز اعلام کرد و تیم‌های واکنش سریع جمعیت‌های هلال احمر آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان و قزوین به شهرستان خوی در آذربایجان غربی اعزام شدند و اقلام امدادی از استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل و کردستان برای پشتیبانی از هلال احمر آذربایجان غربی در حال خروج از انبار و اعزام به منطقه زلزله زده هستند.

 

مخبر بر امدادرسانی سریع و رسیدگی فوری به وضعیت مصدومان تاکید کرد

محمد مخبر در این تماس‌ها، امدادرسانی سریع و رسیدگی به وضعیت مصدومان احتمالی در ساعات اولیه را ضروری دانست و بر بسیج همه نیروها و امکانات برای کمک به زلزله زدگان تاکید کرد.

معتمدیان استاندار آذربایجان غربی و کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر نیز گزارش‌های اولیه‌ای از ارزیابی وضعیت منطقه و نحوه امدادرسانی ارائه کردند.

معاون اول رئیس جمهور در پایان این ارتباط تلفنی ارائه گزارش‌های تکمیلی و مستمر را در ساعات آتی خواستار شد و بر آمادگی کامل برای پشتیبانی از عملیات امدادی در منطقه در صورت نیاز خبر داد.

 

اعلام وضعیت قرمز در آذربایجان غربی در پی زلزله در خوی

۲۳:۳۰ - صادق محمودی، سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر نیز درباره آخرین تمهیدات اتخاذ شده درباره این زلزله به ایسنا گفت: جمعیت هلال احمر در استان آذربایجان غربی وضعیت قرمز اعلام کرده است. در همین راستا نیز تیم‌های واکنش سریع از استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، قزوین و زنجان به مناطق متاثر از زلزله اعزام شده‌اند.

وی با بیان اینکه اقلام امدادی نیز از سه استان آذربایجان شرقی، اردبیل و کردستان بارگیری شده است، گفت: به زودی این اقلام در میان زلزله زدگان توزیع خواهدشد

 

برچسب ها: زلزله
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت! اسراییل دوباره دست درازی کند از بین خواهد رفت!
یک منبع مطلع به رسانه روسی گفته در صورت تکرار تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران، تهران با فراگرفتن درس‌هایی از نقاط ضعف این رژیم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، این جنگ را به «آخرین جنگ» رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد کرد
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟ کدام روحانی به مسوولان کشوری هشدار داد؟
آیت‌الله سید عباس قائم‌مقامی استاد حوزه و دانشگاه اعتراف به اشتباهات و جبران آنها را بر همگان واجب دانست و گفت: ولی این امر در درجه اول برای مسئولین و کسانی که زمام امور را در دست دارند و تصمیماتشان در زندگی مردم تاثیرگذار است، ضرورت دارد.
چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟ چه کسانی شامل دریافت یارانه الکترونیکی می‌شوند؟
در حالی که روز‌های قبل اعلام شده بود تنها سه دهک کالابرگ دریافت می‌کنند، سخنگوی دولت اعلام کرده است کالابرگ به ۷ دهک تعلق می‌گیرد.
باز هم پیشگویی‌های ترامپ! باز هم پیشگویی‌های ترامپ!
دونالد ترامپ در لفاظی تازه درباره ایران گفت: اما ما گزارشی خواهیم داشت و هر آنچه بخواهیم در اختیار خواهیم داشت. ما هر آنچه بخواهیم از ایران به دست خواهیم آورد. و
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است بروجردی: تنها خط قرمز ما ساخت بمب هسته‌ای است
بروجردی تأکید کرد: شاید نیاز داشته باشیم برای کشتی‌های اقیانوس‌پیما غنی‌سازی ۹۰ درصد داشته باشیم و این کار را بدون محدودیت می‌توانیم انجام دهیم.
برگزیده
آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی آخرین جزئیات پرونده قتل امیر محمد خالقی
امیر محمد خالقی دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه تهران شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در محله کوی دانشگاه توسط دو سارق زورگیر به قتل رسید
شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟ شهریه مدرسه ۱۰۰ میلیون تومان؟
«۲۵ درصد مدارس بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون، ۳۹ درصد بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون، ۱۷ درصد بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون، ۹ درصد بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون، ۲.۹ درصد بین ۶۰ تا ۷۰ میلیون، ۲.۲ درصد بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون، ۷ دهم درصد بین ۸۰ تا ۹۰ میلیون، ۵ دهم درصد بین ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان شهریه دارند.»
وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات درباره اختلال‌های اخیر اینترنت پس از رفع محدودیت‌های دسترسی به اینترنت بین‌الملل توضیحاتی ارائه داد.
صفحه خبر بالای تصاویر