کد خبر: ۵۷۳۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۱

پیدا شدن دختر گمشده ۱۱ ساله گلستانی پس از ۷ روز

یک هفته تحقیقات پلیس استان گلستان برای پیدا کردن دختر گمشده با پایانی عجیب همراه شد؛ پایانی که زنگ خطر تأثیر مخرب فضای مجازی بر کودکان و نوجوانان را به صدا درآورده است.
پیدا شدن دختر گمشده ۱۱ ساله گلستانی پس از ۷ روز

مخاطب۲۴- ماجرای ناپدید شدن الینا ۱۱ ساله در گرگان و یک هفته تحقیقات پلیسی برای پیدا کردن او، پر از درس عبرت، هم برای خانواده‌ها و هم برای فعالان فضای مجازی مخصوصا سلبریتی‌هاست.



در طول یک هفته گذشته آنچه فضای مجازی و صفحه برخی از سلبریتی‌ها به مخاطبان القا می‌کرد این بود که دختربچه ۱۱ ساله توسط آدم‌ربایان ربوده شده و جانش در خطر است و پلیس نتوانسته وی را نجات دهد، اما پس از یک هفته تحقیقات پلیسی و با پیدا شدن دختربچه گمشده، ورق برگشت و ماجرا رنگ‌وبویی دیگر گرفت.

بیشتر بخوانید


ماجرا از کجا شروع شد؟



پنجم بهمن بود که اخباری درباره ناپدید شدن دختربچه‌ای ۱۱ ساله به نام الینا در شهرستان گرگان در فضای مجازی منتشر شد. آنطور که یکی از اقوام این دختربچه به همشهری گفته بود، الینا به قصد رفتن به خانه دوستش از خانه خارج شده و دیگر بازنگشته بود. خانواده‌اش نیز پس از ساعت‌ها جست‌و‌جو، ماجرا را به پلیس خبر داده بودند و در جریان تحقیقات پلیسی و بررسی دوربین‌های مداربسته معلوم شده بود که پسر جوانی درحالی‌که دست الینا را گرفته او را به ترمینال برده، سوار اتوبوس کرده و به مکانی نامعلوم انتقال داده است. ماجرای گم شدن الینا با پست‌ها و استوری‌هایی که خانواده‌اش در اینستاگرام منتشر کرده بودند، دست به‌دست چرخید و طولی نکشید که حتی سلبریتی‌ها هم وارد ماجرا شدند و با انتشار پست‌هایی، خبر از ربوده شدن دختربچه ۱۱ ساله دادند و اینکه پلیس موفق به نجات دختربچه نشده است.



سرنخی در اصفهان



بررسی‌ها، اما نشان داد الینا ربوده نشده، بلکه به‌دنبال اغفال شدن در فضای مجازی و دوستی با پسری ۱۵ ساله، خانه را ترک کرده است. ماجرا از این قرار بود که دختربچه ۱۱ ساله از مدتی قبل در فضای مجازی از سوی پسری نوجوان در اصفهان اغفال شده بود. این پسر بار‌ها الینا را تشویق کرده بود که از خانه فرار کند. دختربچه ۱۱ ساله سرانجام به‌دنبال مشاجره‌ای که با خانواده‌اش داشت، قهر و خانه را ترک کرد. او ابتدا به خانه یکی از دوستانش رفت و پسر ۱۵ ساله که منتظر این فرصت بود، از اصفهان راهی گرگان شده، دست الینا را گرفته و با خود به اصفهان برده بود. اما این پسر نوجوان که بود؟



بررسی‌ها نشان می‌دهد، پسری که الینا را فریب داده، خود قربانی آسیب‌های اجتماعی بوده است؛ پدرش به جرم قاچاق موادمخدر دستگیر شده و در زندان به سر می‌برد و خودش هم با آسیب‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کرد. اما با پنهان کردن همه این ماجراها، زیر نقابی که فضای مجازی در اختیارشان قرار داده بود، توانسته بود در نقش پسری موجه و مودب با دختربچه ۱۱ ساله ارتباط برقرار کند و او را فریب دهد.



پلیس با به‌دست آوردن این اطلاعات بود که توانست محلی را که الینا به آنجا منتقل شده بود شناسایی کند. تیمی از مأموران پلیس گلستان با دریافت نیابت قضایی راهی اصفهان و موفق شدند پس از یک هفته به ماجراجویی پردردسر دختربچه ۱۱ ساله پایان دهند و او را صحیح و سالم پیدا کنند. سردار سعید دادگر، فرمانده انتظامی استان گلستان که تیمی از ماموران پلیس امنیت را مامور رسیدگی به این پرونده کرده بود با اشاره به پیدا شدن دختر گمشده در روز گذشته از انتقال او به استان گلستان خبر داد

برچسب ها: فضای مجازی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
برگزیده
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴
در حالی که برنامه‌ریزی اولیه وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی در اسفند ۱۴۰۳ به نتیجه نرسید این وزارتخانه با همراهی سازمان اداری و استخدامی، خرداد امسال آزمونی گسترده با هدف جذب ۷۰ هزار نیروی جدید برگزار خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر