کد خبر: ۵۶۶۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰

آزادی گروگان ۳ ساله از چنگال باند کودک‌ربایی در تهران

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند کودک‌ربایی، سقط جنین و خرید و فروش نوزاد، خبر داد و گفت: با هوشیاری کارآگاهان اداره یازدهم یک گروگان۳ ساله نیز از چنگال این باند آزاد شد.
آزادی گروگان ۳ ساله از چنگال باند کودک‌ربایی در تهران

مخاطب ۲۴- سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری؛ معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار کرد: اواخر مردادماه سال ۱۴۰۳، مرد جوانی به اداره یازدهم پلیس آگاهی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار کارآگاهان قرار گرفت، گفت، دخترم ۳ ساله‌ام به نام خدیجه همراه با برادرهایش در خیابان مشغول بازی بود. ما در یکی از محله‌های جنوب تهران زندگی می‌کنیم، جایی که بچه‌ها معمولاً ظهر‌ها برای بازی به کوچه می‌روند و پیش از تاریک شدن هوا به خانه برمی‌گردند. آخرین بار که همه بچه برای بازی به بیرون از خانه رفتند، اتفاق تلخی رقم خورد. دختر کوچکم به خانه برنگشت و ناپدید شد. بچه هایم می‌گفتند که در حال بازی بوده، اما ناگهان ناپدید شده است. هیچ کس ندیده بود دخترم کجا رفته است با این حال همه اهالی محل بسیج شدند و همه جا را به دنبال دخترم گشتند، اما اثری از او به دست نیامد.

 

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در اداره یازدهم پلیس آگاهی، تیمی زبده از کارآگاهان راهی محل حادثه شدند و تحقیقات موشکافانه خود را آغاز کردند.

 

وی افزود: کارآگاهان جنایی اداره یازدهم در نخستین‌گام به سراغ بازبینی دوربین‌های مداربسته رفتند و متوجه شدند، زن و مردی به سراغ دختربچه که در حال بازی بوده رفتند و به بهانه‌ای او را فریب داده و با خودشان بردند.

آزادی گروگان ۳ ساله از چنگال باند کودک‌ربایی در تهران

نثاری متذکر شد: اقدامات گسترده اطلاعاتی نشان داد که زن و مرد کودک ربا، سپس وارد خانه‌ای در همان حوالی شده‌اند. همین سرنخ کافی بود تا ماموران ساکنان خانه مورد نظر را شناسایی و دستگیر کنند. آنها دو خواهر بودند که توسط پلیس دستگیر شدند، اما اصرار بربیگناهی داشتند و می‌گفتند از سرنوشت کودک بی اطلاع هستند.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، گفت: با وجود اصرار دو خواهر جوان بر بی‌گناهی، شواهد موجود علیه آنها منجر به بازداشتشان شد. پس از بازجویی‌های انجام‌شده، آنها اسرار مربوط به ناپدید شدن دختربچه گمشده را آشکار کردند.

 

وی متذکر شد: یکی از متهمان در جریان تحقیقات مدعی شد، ززن و مردی که بچه را تحویل ما دادند، با یکدیگرزن و شوهر هستند. ما آنها را از مدت‌ها قبل می‌شناختیم تا اینکه چند وقت به سراغمان آمدند و به ما پیشنهاد فروش کودک دادند. هرچند ما در ابتدا قبول نکردیم، اما، چون بدهی داشتیم، تصمیم گرفتیم تا با زوج جوان همکاری کنیم، اما آنها سرمان را کلاه گذاشتند.

 

زن و شوهر جوان از ما خواستند تا کودک ۳ ساله را به یکی از شهر‌های شمالی کشور ببریم و تحویل خانواده‌ای بدهیم. قرار شد سهم مان از این کار را بگیریم، اما آنها پولی به ما ندادند. او گفت: من و خواهرم، دختر بچه سه ساله را از زن و شوهر جوان تحویل گرفتیم و به شمال کشور رفتیم. سپس بچه را تحویل زن و شوهری دادیم که نمی‌توانستند بچه دار شوند.

 

آنطور که متوجه شدیم، کودک را به مبلغ ۹۷ میلیون تومان از زوج کودک ربا خریده بودند. من و خواهرم، پس از انجام ماموریتی که به ما سپرده شده بود به تهران برگشتیم، اما زوج کودک ربا، ناپدید شده و موبایلشان نیز خاموش بود. آنها سرمان را کلاه گذاشتند و یک ریال هم به ما پول پرداخت نکردند.

سرهنگ نثاری با اشاره به اینکه در تحقیقات مشخص شد، این ۲ زن جوان کودک ۳ ساله را ۱۶۰ میلیون‌تومان فروخته‌اند، ادامه داد: کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پس از کشف این سرنخ مهم، اقدامات اطلاعاتی را کلید زدند و دریافتند، این ۲ خواهر جوان عضو یک باند کودک‌ربایی بوده و سایر همدستان آنها در شهر‌های شمالی کشور شمالی هستند.

 

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات اقدامات گسترده اطلاعاتی را کلید زدند و هویت تمام متهان این باند را شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی آنها را دستگیر کردند.

 

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: کارآگاهان پس از عملیات دستگیری، خیلی زود کودک ۳ ساله ربوده شده پیدا کردند و صبح امروز یکشنبه ۳۰ دی‌ماه، او را به آغوش گرم خانواده‌اش بازگرداندند.

 

وی با بیان اینکه این باند در حوزه غیرقانونی سقط جنین نیز فعالیت داشتند و برخی از آنها در زندان بودند، خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی، متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفتند و تحقیقات برای دستگیری سایر همدستان آنها ادامه دارد.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟ پسر ستارخان سردار ملی چگونه فوت کرد؟
پسر ستارخان که افسر بازنشسته ارتش بود، از مدتی پیش گرفتار سرطان شد و در خانه خود بستری گردید. وی چندی پیش برای معالجه به انگلستان رفت و در یکی از بیمارستان‌های لندن بستری شد، اما تلاش پزشکان برای معالجه وی به جایی نرسید.
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم عراقچی: هفته آینده به پکن می‌روم
وزیر امور خارجه در سخنانی در پایان سفر به مسکو، ضمن ارزیابی مثبت مذاکرات خود با رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه روسیه گفت: هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش نفرت کارگردان «تنها در خانه» از حضور ترامپ در فیلمش
کریس کلمبوس، کارگردان فیلم محبوب «تنها در خانه ۲»، می‌گوید صحنه هفت‌ثانیه‌ای از حضور رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در این فیلم برایش به «نفرین» تبدیل شده و بابت این سکانس پشیمان است.
اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال اکران فیلم توقیفی لیلا حاتمی بعد ۴ سال
فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.
برگزیده
بازنشستگان حساب خود را چک کنند بازنشستگان حساب خود را چک کنند
پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد.
نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: متقاضیان مجاز می‌توانند از روز دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟ خودکشی یا قتل و تعرض به دختر بهشهری؟
متوفی چندین بار اقدام به خودکشی ناموفق داشته است و هیچ علائمی نیز مبنی بر به کار بردن زور و ضرب و جرح در پرونده وجود ندارد
صفحه خبر بالای تصاویر