کد خبر: ۵۷۳۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶

عارف: با اخلالگران در فضای مجازی برخورد‌های لازم انجام می‌شود

معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت ورود جدی و قطعی برای نظارت و برخورد با سوء استفاده‌کنندگان و احتکار کنندگان کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان و شب عید نوروز خواهد داشت.
عارف: با اخلالگران در فضای مجازی برخورد‌های لازم انجام می‌شود

مخاطب۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، دادگستری و فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس کل بانک مرکزی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر برگزار شد، با قدردانی از نهاد‌های نظارتی در راستای ایجاد امنیت اقتصادی در کشور، برخورد با محتکرین و رهاسازی کالا‌ها و محصولات کشاورزی در روز‌های گذشته بر ضرورت نظارت جدی بر بازار شب عید تاکید کرد.



وی با تاکید بر نظارت، رصد و پیگیری مستمر قیمت‌ها کالا‌ها و محصولات مورد نیاز مردم با کمک نهاد‌های نظارتی و اتاق اصناف تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دولت ورود جدی و قطعی برای نظارت و برخورد با سوءاستفاده کنندگان و ذخیره‌کنندگان کالا‌های اساسی مردم خواهد داشت.

بیشتر بخوانید


در این جلسه مصوب شد، کارگروه تخصصی کشاورزی ستاد تنظیم بازار در راستای نظارت بیشتر بر بازار اقلام خوراکی تشکیل شود.



همچنین مقرر شد، با پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی و تصویب ستاد تنظیم بازار در مواقع ضرورت نسبت به اعلام محدودیت حداکثر سه ماهه برای صادرات کالا‌ها و وضع عوارض اقدام خواهد شد.



در این جلسه تاکید شد، با توجه به اقدامات دولت و ستاد تنظیم بازار در راستای فراوانی و تامین کالا‌های مورد نیاز و اساسی مردم در بازار، با اخلالگران ویژه در فضای مجازی برخورد‌های لازم انجام می‌شود.



در ادامه نیز گزارش مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در زمینه اقدامات تنظیم بازار کالا‌های کشاورزی از جمله اهم اقدامات در دست اجرا به منظور تنظیم بازار شامل ذخیره‌سازی میوه و کالا‌ها برای ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان، اجازه ثبت سفارش با تامین ارز، تامین اقلام کالا‌های اساسی، ابلاغ برش استانی ویژه تخصیص کالا در ایام پایانی سال برای استان‌های زائرپذیر و مسافرپذیر و همچنین بررسی اثر سیاست‌های جدید ارزی بر بازار کالا‌های اساسی و اقدامات به منظور تامین و تکمیل ذخایر راهبردیارایه شد. همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، گزارش مقایسه روند تغییرات میانگین قیمت کالا‌های منتخب در کشور تا هفته دوم بهمن‌ماه سال جاری بررسی شد.

برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر