کد خبر: ۵۷۳۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳
سامانه بارشی در راه ایران

هواشناسی ایران۴۰۳/۱۱/۱۵

سازمان هواشناسی با هشدار افزایش آلودگی هوا در تهران به سطح خطرناک از ورود سامانه بارشی به کشور طی چهارشنبه و بارش شدید برف و باران در برخی مناطق خبر داد.
هواشناسی ایران۴۰۳/۱۱/۱۵

مخاطب۲۴-پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد دوشنبه در جنوب شرق و شرق کشور وزش باد افزایش می‌یابد.



فردا سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ در اکثر مناطق کشور، جوی آرام و پایدار حاکم می‌شود. طی دو روز اخیر، در اوایل شب، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهر‌های تهران، البرز و اراک پیش‌بینی می‌شود.




چهارشنبه بعدازظهر، با ورود سامانه بارشی به شمال غرب کشور، در برخی مناطق کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل زنجان، قزوین، البرز و در ارتفاعات زاگرس مرکزی واقع در غرب و جنوب غرب کشور، بارش باران و برف و وزش باد روی می‌دهد.



پنجشنبه در شمال غرب، غرب و بعدازظهر در جنوب غرب کشور، شمال بوشهر، فارس، غرب اصفهان و در دامنه‌های جنوبی البرز بارش باران و برف، وزش باد و کاهش نسبی دما روی می‌دهد. همچنین با نفوذ جریانات سرد شمالی به سواحل دریای خزر، افزایش ابر، بارش همراه با کاهش دما در این مناطق نیز آغاز می‌شود.



بارش در شرق لرستان، شمال چهارمحال و بختیاری، غرب کردستان، کرمانشاه، جنوب همدان و آذربایجان غربی شدید خواهد بود. جمعه ۱۹ بهمن در اکثر مناطق کشور، به جز جنوب خوزستان، بوشهر، فارس و سیستان و بلوچستان، بارش پیش‌بینی می‌شود. شدت بارش‌های این روز برای گیلان، مازندران و گلستان است.



از ساعات بعدازظهر، فعالیت سامانه در نیمه غربی کاهش می‌یابد. شنبه هفته آینده علاوه بر اینکه در سواحل شمالی بارش ادامه خواهد داشت، این سامانه در نیمه شرقی فعال است و اواخر وقت از شرق کشور خارج خواهد شد. قابل ذکر است که از پنجشنبه تا شنبه، وزش باد در نیمه شرقی افزایش می‌یابد و در نیمه شمالی، روند کاهش نسبی دما حاکم خواهد بود.



هشدار نارنجی استمرار پایداری در جو و انباشت بیشتر آلاینده‌ها



سازمان هواشناسی همچنین طی هشداری در سطح نارنجی از استمرار پدیده وارونگی دما و افزایش شاخص آلودگی هوا برای تمام گرو‌ها در تهران و کرج تا فردا سه‌شنبه ۱۶ بهمن خبر داد.



اثر مخاطره این وضعیت، افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها و در صورت عدم کنترل منابع آلاینده (ثابت و متحرک)، به‌ویژه در نقاط صنعتی و پرتردد، افزایش شاخص آلودگی به حد بسیار ناسالم و آستانه خطرناک است.



مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای تمام گروه‌ها و کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان توصیه‌های سازمان هواشناسی برای مدیریت این وضعیت است.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.