کد خبر: ۵۶۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
هشدار فعالیت سامانه بارشی در کشور

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۵

سازمان هواشناسی با صدور هشدار فعالیت سامانه بارشی در کشور به مردم توصیه کرد از امروز تا روز دوشنبه ۸ بهمن از انجام سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.
هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۱/۵

مخاطب ۲۴- بر اساس نقشه همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز جمعه در برخی نقاط شمال غرب و غرب کشور افزایش ابر وزش باد و رگبار پراکنده باران و برف رخ می‌دهد و در نیمه شرقی کشور جو آرام است.

 

شنبه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در مناطقی از جنوب غرب، غرب و برخی نقاط شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران ابرناکی بارش باران و برف و وزش باد رخ می‌دهد.

 

یکشنبه آینده این وضعیت در این مناطق ادامه خواهد داشت. همچنین با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر بارش و کاهش نسبی دما در شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران نیز پیش بینی می‌شود.

 

دوشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی در جنوب غرب، جنوب، مرکز کشور شامل استان‌های بوشهر، نیمه شمالی فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال و بختیاری، برخی نقاط استان‌های اصفهان، مرکزی و قم است. ضمن اینکه بارش همراه با کاهش نسبی دما در سواحل شمالی، اردبیل و شرق آذربایجان شرقی و رگبار پراکنده در دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران روی خواهد داد.

 

سه شنبه میزان بارندگی و وزش باد در مناطق ذکر شده افزایش می‌یابد و گستره فعالیت این سامانه مناطقی از شرق و شمال شرق را نیز فرا می‌گیرد. در استان‌های خوزستان، شرق لرستان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و نیمه جنوبی خراسان رضوی نیز بارش باران و برف پیش بینی می‌شود. طی این روز در استان‌های جنوبی گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی شده و وزش باد در نوار شرقی و نوار جنوبی کشور افزایش می‌یابد.

 

از بعدازظهر دوشنبه و طی روز سه شنبه خلیج فارس و دریای عمان و دریای خزر مواج است.

 

سازمان هواشناسی همچنین طی هشداری از نفوذ سامانه بارشی به کشور طی امروز و فعالیت آن تا روز دوشنبه ۸ بهمن خبر داد.

 

نوع مخاطره سامانه بارشی بارش برف و باران، در برخی نقاط وزش باد شدید، در نواحی مستعد گرد و خاک و در مناطق جنوبی با رعدوبرق است و امروز در استان‌های خوزستان، ایلام، همدان و لرستان، فردا شنبه ۶ بهمن در استان‌های  لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری و شمال شرق و شمال خوزستان و یکشنبه آینده در لرستان، همدان، ایلام، خوزستان، چهارمحال بختیاری، اردبیل، گیلان، زنجان، شمال استان‌های قزوین، تهران و البرز، مرکزی و غرب اصفهان فعال است.

 

روز دوشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی افزایش یافته و در ۲۱ استان کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، فارس، بوشهر، همدان، زنجان، شمال استان‌های تهران، البرز و قزوین، مرکزی، غرب و جنوب اصفهان، اردبیل، مازندران، گیلان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بارش برف و باران را به دنبال دارد.

 

سازمان هواشناسی اثر مخاطره سامانه بارشی را احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی جاده‌ها و کولاک برف، بویژه در گردنه‌های کوهستانی به سبب بارش برف، احتمال آب‌گرفتگی معابر، مه گرفتگی، کاهش دید افقی، وزش باد شدید موقت، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و احتمال اختلال در انتقالِ حامل‌های انرژی، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن آب رودخانه‌ها اعلام کرده است.

 

این سازمان توصیه کرده مردم از  سفر‌های غیر ضروری به ویژه در گردنه‌های برف گیر خودداری کنند.

 

تجهیز خودرو‌ها به وسایل زمستانی و سوخت کافی، بویژه در عبور از نواحی سردسیر، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی، آمادگی نیرو‌های امدادی، راهداری و شهرداری‌ها، همچنین دستگاه‌های اجرایی جهت برف‌روبی در جاده‌ها و شهرها، عدم تردد عشایر و دامداران در ارتفاعات و حاشیه مسیل‌ها، پرهیز از قرار گرفتن در بستر و حریم رودخانه‌ها از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی برای مدیریت وضعیت در چهار روز فعالیت سامانه بارشی است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
اینترنت در همسایگی ایران ۳۳ برابر سریع‌تر است اینترنت در همسایگی ایران ۳۳ برابر سریع‌تر است
گزارش جدید Speedtest Global Index از سرعت اینترنت کشور‌ها در سال ۲۰۲۵ منتشر شد؛ جایی که کشور‌های کوچک و پیشرفته اروپایی در صدر ایستاده‌اند و ایران، با سرعتی چندین برابر پایین‌تر، در کنار کندترین‌های جهان قرار گرفته است؛ این گزارش، تصویری نگران‌کننده از شکاف دیجیتال و توسعه‌نیافتگی زیرساختی در ایران ارائه می‌دهد.
فصل بحرانی دریاچه ارومیه فصل بحرانی دریاچه ارومیه
معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به کاهش بارش‌ها انتظار می‌رود که شرایط دریاچه ارومیه در فصل پاییز بحرانی شود.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر