کد خبر: ۵۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۹

کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۱۱ هزار و ۱۱۱ واحدی معادل ۰.۷۱ درصد، به یک میلیون و ۵۵۳ هزار و ۳۷۶ واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با کاهش ۹۰ واحدی به ۲۱ هزار و ۳۹۷ واحد رسید.
کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

امروز (شنبه ۷ خردادماه ۱۴۰۱)، تالار شیشه‌ای شاهد روند نزولی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با کاهش ۲۷۱۶ واحدی، به رقم ۳۷۹ هزار و ۸۲۲ واحد رسید.

کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل هم وزن نیز با کاهش ۴۲۵۲ واحدی، عدد ۴۳۲ هزار و ۵۴۱ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با کاهش ۲۶۲۲ واحدی به رقم ۲۶۶ هزار و ۷۶۳ واحد رسید.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور ۱۶۱۲۸ واحد کاهش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۹۶۷ هزار و ۷۲۲ واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۱۰۰۸۰ واحد کاهش به رقم یک میلیون و ۱۹۱ هزار و ۵۱۳ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز با ۱۶۳۵۸ واحد کاهش همراه بود و عدد ۲ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۷۷۱ واحد را به نمایش گذاشت.

 

کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس
بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نماد‌های معاملاتی فولاد، خودرو، رمپنا فارس و کچاد با بیش‌ترین کاهش، تاثیر منفی در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نماد‌های معاملاتی شپنا، پارس، شپدیس و شبندر تاثیر مثبت در برآورد نماگر کل بورس داشتند.

با پایان فعالیت بازار سرمایه در اولین روز کاری بورس در هفته جاری، معامله‌گران بورس ۱۱ میلیارد و ۲۳۰ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۵۹۷ هزار و ۸۲ نوبت معامله و به ارزش ۵۷ هزار و ۸۱۷ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در بازار امروز، بیشترین کاهش قیمت متعلق به نماد شپاکسا (پاکسان) با ۵.۷۱۹ درصد افت و پس از آن، نماد‌های خگستر، پتایر، خزر و دجابر بود. همچنین نماد معاملاتی بموتو (موتوژن) با ۹.۵۴درصد، بیشترین افزایش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نماد‌های فمراد، کساوه، وپترو، ولملت و کساپا قرار گرفتند.

کاهش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل بورس

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر