کد خبر: ۵۷۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶

درمان ایدز با داروی سرطان

طبق یافته جدید محققات دارو‌های سرطان احتمالا سلول‌های حاوی ویروس اچ آی وی را از درمان می‌کند.
درمان ایدز با داروی سرطان

مخاطب۲۴- محققان متوجه شدند که داروی تایید شده برای سرطان احتمالا سلول‌های حاوی ویروس اچ آی وی را از بین ببرد.



نیواطلس اعلام کرد، ویروس اچ آی وی در سال‌های اخیر قابل مدیریت‌تر شده، اما توسعه یک درمان واقعی برای آن هنوز مبهم است. اکنون گروهی از محققان وعده داده‌اند با کمک دارویی که توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای درمان سرطان تایید شده، این ویروس را از بین ببرند.



ویروس اچ آی وی که زمانی به معنای مرگ حتمی انسان بود اکنون با کمک دارو‌های درمان ضد رتروویروسی (ART) قابل مدیریت است. این درمان ویروس را تا حدی که غیرقابل ردیابی شود، سرکوب می‌کند. این بدان معناست که بیماری غیرقابل انتقال می‌شود و در نتیجه افراد مبتلا می‌توانند زندگی تقریبا نرمالی داشته باشند. با این وجود ویروس هنوز هم در سلول‌های مبتلا در حالت نهفته وجود دارد و به محض توقف درمان، دوباره ظهور می‌کند.



تحقیقی جدید به رهبری پژوهشگران دانشگاه استنفورد نشان داده ترکیبی به نام EBC-۴۶ می‌تواند این سلول‌های خفته را دوباره فعال کند و به آنها اجازه دهد دوباره هدف ایمونوتراپی قرار گیرند. این روند، استراتژی «ضربه زدن و کشتن» نام دارد و حداقل در فرضیه می‌تواند به طور کامل ویروس را به طور کامل از بدن بیمار پاک کند.



محققان ۱۵ نوع EBC-۴۶ را روی سلول‌های نهفته و آلوده به اچ آی وی در ظروف آزمایشگاهی تست کردند. نکته جالب آنکه برخی از نسخه‌های این ترکیب تا ۹۰ درصد سلول‌ها را دوباره فعال کرد که بسیار بالاتر از ۲۰ درصدی است که توسط سایر دارو‌ها به دست آمده است. یک نسخه دیگر نیز به ۴۰ درصد پاکسازی ویروس در موش‌ها منجر شد.



«پل وندر» مولف ارشد تحقیق در این باره گفت: تحقیقات ما نشان می‌دهد آنالوگ‌های ECB-۴۶ عوامل معکوس کننده تاخیر (latency reversing agent) هستند که نشان دهنده گامی مهم به سمت از بین بردن اچ آی وی است.



البته راه درازی تا آزمایش این درمان روی انسان‌ها باقی مانده و نخست باید روی حیوانات بررسی شود، اما حداقل در این مورد، به نظر می‌رسد این مسیر هموار باشد. ECB-۴۶ برای درمان سرطان در انسان و سگ تایید شده، بنابراین داده‌های ایمنی آن از هم اکنون جمع آوری شده است.

برچسب ها: سرطان ایدز
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
برگزیده
باد شدید و گردوخاک در راه تهران! باد شدید و گردوخاک در راه تهران!
اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ از افزایش وزش باد خبر داد. بر اساس این هشدار، وزش باد نسبتا شدید تا شدید در بعضی ساعت‌ها در نیمه شمالی و وزش باد شدید تا خیلی شدید و گاهی با گردوخاک در نیمه‌جنوبی و مناطق مرکزی از اوایل وقت جمعه تا عصر این روز (اول اسفند) پیش‌بینی می‌شود.
فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن یکم ماه رمضان است
ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان رؤیت شد، فردا پنج‌شنبه ۳۰ بهمن، اول ماه مبارک رمضان است
سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه، مصوباتی داشتند.