کد خبر: ۵۷۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
اجاره غرفه‌های ۶۰ میلیون تومانی صحت دارد؟

اجاره غرفه‌های مستقر در پیاده‌رو‌های اطراف پارک لاله چقدر باشد خوب است؟

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه شهرداری برای اجاره غرفه‌های مستقر در پیاده‌رو‌های اطراف پارک لاله و امیرآباد ماهانه ۶۰ میلیون تومان دریافت می‌کند، گفت: با وجود همه مشکلات، شب عید که اوج زمان کاری اصناف است، شهرداری پیاده‌رو‌ها را به فروشندگان بدون مجوز اجاره‌می‌دهد، اما از شهرداری درخواست کرده‌ایم که به‌ویژه در ۴۵ روز پایان سال، جلوی این وضعیت گرفته شود.
اجاره غرفه‌های مستقر در پیاده‌رو‌های اطراف پارک لاله چقدر باشد خوب است؟

مخاطب ۲۴- احمد ابوالحسنی با بیان اینکه بر اساس قانون توزیع و عرضه کالا مربوط به اصناف است، اظهار کرد: بنابراین هر کسی که بخواهد در حوزه توزیع کالا فعالیت کند، باید از اصناف مجوز دریافت کند یا باید زیر نظر اصناف باشد تا بازرسان اصناف، تعزیرات و صمت بر آنها نظارت داشته باشند. با این حال شهرداری در طول سال پیاده‌رو‌ها را اجاره می‌دهد و مبالغ سنگینی هم دریافت می‌کند. برای مثال بررسی‌ها نشان می‌دهد شهرداری برای اجاره غرفه‌های مستقر در پیاده‌رو‌های اطراف پارک لاله و امیرآباد ماهانه ۶۰ میلیون تومان دریافت می‌کند.

 

وی با بیان اینکه این فروشندگانی که به شهرداری اجاره پرداخت می‌کنند، دارای جواز نیستند، تصریح کرد: علاوه بر این، عمده این فروشندگان کالا‌های بنجل را از تولیدی‌ها یا سایر فروشندگان می‌خرند و در پیاده‌ور‌ها می‌فروشند. اگر هم خریدار دچار مشکل شود، نمی‌تواند آن فروشنده را پیدا کند و شکایت آنها به اتحادیه منتقل می‌شود. اتحادیه هم در بیشتر موارد نمی‌تواند این افراد را پیدا کند و حتی اگر هم پیدا کند، تعهدی ندارد که بتوان با او برخورد کرد. اما داوطلبان حضور در نمایشگاه‌های بهاره در درجه اول باید تولیدکننده باشند و در کنار آن جواز داشته باشند.

بیشتر بخوانید

ابوالحسنی با بیان اینکه اتفاق بدتر این است که با وجود همه مشکلات به‌ویژه به دلیل مشکل تامین برق، شب عید که زمان اصلی کار اصناف است، شهرداری پیاده‌رو‌ها را به فروشندگان بدون مجوز اجاره می‌دهد، اظهار کرد: این موضوع را به آقای زاکانی هم منتقل کردیم و از شهرداری خواسته‌ایم که به‌ویژه در ۴۵ روز پایان سال، جلوی این وضعیت گرفته شود. اتاق اصناف تلاش می‌کند آرامش حاکم باشد، اما این نگرانی وجود دارد که در پی واگذاری اماکن عمومی از سوی شهرداری سر و صدایی در بین اصناف ایجاد شود.

 

وی افزود: شهرداری باید خودش قانون را اجرا کند و مانع سد معبر باشد، اما ملاک فقط پول است. اگر ملاک عرضه کالا باشد، ما آمادگی داریم کارشناس بفرستیم تا کیفیت و قیمت کالا‌ها بررسی شود.

 

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این بحث جدا از برنامه‌ریزی برای ساماندهی دستفروشان است، تصریح کرد: عمده دستفروشان در بازار هستند و برنامه محکمی هم برای ساماندهی آنها وجود ندارد. اما این افرادی که در فضا‌های شهری مثل اطراف پارک لاله فعالیت می‌کنند، دلال هستند و کالا‌های بنجل را از فروشنده‌ها می‌خرند و اینجا عرضه می‌کنند.

برچسب ها: توزیع
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر