کد خبر: ۵۷۲۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹

طالبان مجلل‌ترین هتل افغانستان را از مالک آن گرفت

نیرو‌های طالبان اولین بار در سال ۲۰۰۸ میلادی و بار دیگر در سال ۲۰۱۴ هتل سرینا را هدف قرار دادند. سراج الدین حقانی که اکنون سرپرست وزارت کشور طالبان است، مسئولیت برنامه‌ریزی حمله سال ۲۰۰۸ را که در جریان آن هشت نفر از جمله یک شهروند آمریکایی کشته شدند، برعهده گرفته بود.
طالبان مجلل‌ترین هتل افغانستان را از مالک آن گرفت

مخاطب۲۴- گروه طالبان تنها هتل مجلل افغانستان را که «هتل سرینا» نام دارد و یکی از برند‌های متعلق به صندوق توسعه اقتصادی آقاخان است، از مالک آن گرفت. نیرو‌های این گروه قبل از رسیدن به قدرت در سال ۲۰۲۱ میلادی، دو بار به این هتل حمله کرده و میهمانان آن را کشته بودند.

 

بیشتر بخوانید


مدیریت مجموعه هتل‌های بین‌المللی «سرینا» روز جمعه اعلام کرد از اول فوریه به فعالیت خود در پایتخت افغانستان پایان می‌دهد و یک شرکتی دولتی تحت نظارت وزارت دارایی افغانستان اداره آن را بر عهده خواهد گرفت.

 

هنوز وزارت دارایی افغانستان به این خبر واکنشی نشان نداده و نه مدیریت مجموعه هتل‌های بین‌المللی «سرینا» و نه دولت افغانستان اطلاعاتی درباره دلایل پایان فعالیت این گروه یا شرایط این تغییر مالکیت منتشر نکرده‌اند.

 

نیرو‌های طالبان اولین بار در سال ۲۰۰۸ میلادی و بار دیگر در سال ۲۰۱۴ هتل سرینا را هدف قرار دادند.

 

سراج الدین حقانی که اکنون سرپرست وزارت کشور طالبان است، مسئولیت برنامه‌ریزی حمله سال ۲۰۰۸ را که در جریان آن هشت نفر از جمله یک شهروند آمریکایی کشته شدند، برعهده گرفته بود.

 

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان نیز مسئولیت حمله ۲۰۱۴ به این هتل را پذیرفت و اعلام کرد که هدف این گروه، میهمانان خارجی بودند که برای جشن سال نو به افغانستان آمدند. در جریان این حمله پنج تبعه افغان و چهار میهمان خارجی کشته شدند.

 

در بیانیه هتل «سرینا» که آمده که در مدت دو دهه فعالیتش در افغانستان، هزاران شهروند افغان را آموزش داده، میزبان مهمانان و هیأت‌های خارجی زیادی بوده و همواره معیار‌های بین‌المللی بالایی را در استاندارد‌های مهمان نوازی در نظر داشته است.

 

بیانیه از مشتریانش خواسته است که از این به بعد برای هر موضوعی با شرکت دولتی مالک این هتل تماس بگیرند و در وبسایت «سرینا» نیز دیگر نام کابل به عنوان یک مقصد سفر ظاهر نمی‌شود.

 

شرکت دولتی که اداره «هتل سرینا» را برعهده گرفته، هم اکنون سه هتل دیگر را نیز در افغانستان (شامل دو هتل در کابل و یک هتل در شهر ننگرهار در شرق این کشور) در اختیار دارد.

برچسب ها: طالبان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.