کد خبر: ۵۷۲۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲

معاون وزیر ارتباطات در نشست با استاندار گیلان: این استان به قطب هوش مصنوعی و تحول دیجیتال تبدیل شود

معاون سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و توسعه اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با استاندار گیلان به فرصت‌های اقتصادی و اجتماعی پیش روی این استان در صورت تحقق برنامه‌های هوش مصنوعی اشاره و تاکید کرد، استان گیلان به قطب هوش مصنوعی و تحول دیجیتال تبدیل شود.
معاون وزیر ارتباطات در نشست با استاندار گیلان: این استان به قطب هوش مصنوعی و تحول دیجیتال تبدیل شود

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:احسان چیت‌ساز، معاون سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و توسعه اقتصاد دیجیتال در دیدار با هادی حق‌شناس، استاندار گیلان؛ درباره تبدیل استان گیلان به قطب هوش مصنوعی و تحول دیجیتال به تبادل نظر پرداخت.

وی با ارائه گزارشی از روند جهانی تحولات فناورانه، به فرصت‌های اقتصادی و اجتماعی پیش روی گیلان در صورت تحقق برنامه‌های هوش مصنوعی تأکید کرد.

چیت ساز ضمن تشریح مزایا و چالش‌های این حوزه، تصریح کرد: هوش مصنوعی صرفاً یک ابزار فناورانه نیست بلکه پارادایمی است که می‌تواند صنایع مختلف را به‌طور بنیادین دگرگون کند و اگر گیلان به قطب هوش مصنوعی تبدیل شود، شاهد شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر، اشتغال‌زایی در سطح گسترده و بهبود کیفیت خدمات عمومی خواهیم بود.

وی نقطه کلیدی در این حوزه را حمایت ساختاری از ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز و نیز هم‌افزایی بین بخش‌های دولتی، خصوصی و دانشگاهی، دانست و افزود: در این طرح ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی و دیتاسنتری برای پشتیبانی از پروژه‌های بزرگ هوش مصنوعی و حمایت از تیم‌های پژوهشی و استارتاپ‌ها از طریق تسهیل‌گری نهاد‌های دولتی و تخصیص سرمایه‌های خطرپذیر، باید انجام شود.

معاون وزیر ارتباطات، ظرفیت‌سازی علمی با برگزاری دوره‌های تخصصی، ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط و پرورش نیروی انسانی کارآمد، را یکی دیگر از مواردی عنوان کرد که باید مورد توجه قرار گیرد و در ادامه تصریح کرد: کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های اولویت‌دار استان نظیر کشاورزی هوشمند، مدیریت منابع طبیعی، صنعت گردشگری و خدمات دولتی، باید در برنامه‌ها قرار گیرد.

استاندار گیلان نیز در این دیدار با اشاره به تنوع ظرفیت‌های طبیعی، موقعیت جغرافیایی ممتاز و نیروی انسانی متخصص در این استان، تاکید کرد: استان گیلان پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به استانی پیشرو در حوزه هوش مصنوعی و تحول دیجیتال دارد.

وی به ضرورت روزافزون فناوری‌های نوین در پیشبرد اهداف توسعه، اشاره و اعلام کرد: استانداری گیلان آمادگی دارد تا منابع مالی و زیرساختی لازم را برای اجرایی‌شدن تبدیل استان گیلان به قطب هوش مصنوعی و تحول دیجیتال کشور را تأمین کند و این طرح می‌تواند به‌عنوان یک الگو برای سایر استان‌ها در سطح ملی مطرح شود.

در ادامه این نشست، مدیران حاضر بر همکاری بین سازمانی برای یکپارچگی داده‌های استانی، تدوین نقشه راه و همچنین برپایی نمایشگاه و رویداد‌های علمی، فناوری تاکید کردند.

همچنین مقرر شد در آینده نزدیک، کمیته مشترکی با حضور نمایندگان استانداری، وزارت ارتباطات و اقتصاد دیجیتال، دانشگاه‌ها و بخش خصوصی تشکیل شود تا طرح «گیلان؛ استان هوش مصنوعی و تحول دیجیتال» را به‌صورت رسمی به مرحله اجرا برساند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازار گل محلاتی بازار گل محلاتی
بازار گل و گیاه محلاتی واقع در اتوبان شهید محلاتی دومین بازار بزرگ گل و گیاه در تهران بوده که هر ساله در آستانه سال نو رنگ و بوی تازه می‌گیرد.
اگه گفتی بوی بد دهان با چی رفع میشه؟ اگه گفتی بوی بد دهان با چی رفع میشه؟
مصرف خیار سبب کاهش بوی بد دهان می‌شود.
تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو ۳۵ ایران تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو ۳۵ ایران
ارتش ایران یک پایگاه هوایی را متناسب با ابعاد بزرگ جنگنده‌های سوخو ۳۵ در زیر کوه طراحی کرده است و ظاهراً این پایگاه آماده شده تا میزبان جنگنده‌های روسی باشد.
چه غذا‌هایی از سفره افطار حذف شوند؟ چه غذا‌هایی از سفره افطار حذف شوند؟
ماه مبارک رمضان و روزه‌داری علاوه بر بُعد معنوی، فواید زیادی برای سلامت جسمانی دارد، اما بهره‌مندی از این فواید زمانی میسر است که تغذیه در این ماه به‌درستی مدیریت شود.
آیا شارژ سریع گوشی ها هنوز هم به باتری آسیب می‌رساند؟ آیا شارژ سریع گوشی ها هنوز هم به باتری آسیب می‌رساند؟
آیا شارژ سریع گوشی‌ها سلامت باتری را تهدید می‌کند؟ در این جا به بررسی دقیق اثرات شارژ سریع و مقایسه عملکرد گوشی‌های مطرح می‌پردازیم.
همه گسل‌های تهران فعال است همه گسل‌های تهران فعال است
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: زمین‌لرزه‌های روز گذشته جنوب تهران هرچند مخرب تلقی نمی‌شوند، اما آژیر و هشداریست که گسل‌های تهران فعالند و امکان بروز زلزله‌های به مراتب مخرب‌تر وجود دارد.
پایان کار محمد نوازی در استقلال با تصمیم سرمربی کروات پایان کار محمد نوازی در استقلال با تصمیم سرمربی کروات
با تصمیم میودراگ بوژوویچ و مدیران آبی محمد نوازی از کادرفنی استقلال جدا شد.
برگزیده
بازار گل محلاتی بازار گل محلاتی
بازار گل و گیاه محلاتی واقع در اتوبان شهید محلاتی دومین بازار بزرگ گل و گیاه در تهران بوده که هر ساله در آستانه سال نو رنگ و بوی تازه می‌گیرد.
اگه گفتی بوی بد دهان با چی رفع میشه؟ اگه گفتی بوی بد دهان با چی رفع میشه؟
مصرف خیار سبب کاهش بوی بد دهان می‌شود.
احتمال تصویب دستمزد کارگران در جلسه امشب احتمال تصویب دستمزد کارگران در جلسه امشب
جلسه شورای عالی کار که از ساعاتی پیش به منظور بحث و بررسی در خصوص تعیین حداقل دستمزد سال ۱۴۰۴ آغاز شده همچنان در حال برگزاری است. برخی گمانه‌زنی‌ها از احتمال تعیین دستمزد در جلسه امشب خبر داده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر