کد خبر: ۵۷۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۵

راه‌های استعلام اصالت محصولات آرایشی و بهداشتی

مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به بازرسی‌های مستمر از فروشگاه‌های عرضه کننده محصولات آرایشی و بهداشتی، راه‌های استعلام اصالت این محصولات را تشریح کرد.
راه‌های استعلام اصالت محصولات آرایشی و بهداشتی

مخاطب۲۴- دکتر محمود آل بویه اظهار کرد: مصرف‌کننده باید هنگام خرید فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی باید چند فاکتور را در نظر بگیرد؛ اولین فاکتور این است که این محصولات را از جای مطمئن خریداری کند.



وی افزود: در مورد محصولات آرایشی و بهداشتی باید توجه کرد که وقتی قیمت محصول پایین می‌آید یعنی مواد اولیه مصرف شده برای تولید ارزان‌تر بوده و کیفیت محصول تحت تاثیر قرار گرفته است.



مدیرکل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به روش‌های شناسایی فراورده‌های اصل آرایشی و بهداشتی، عنوان کرد: مصرف کننده حتما باید هنگام خرید به شناسه روی محصول توجه کند که حاشیه زرد رنگ و سطح مرکزی سفید رنگ دارد؛ این شناسه‌ها قابلیت خراشیده شدن با ناخن را دارد و عدد ۱۶ رقمی قابل ملاحظه است؛ این عدد شناسه کالاست و با ارسال آن به سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ می‌توانند محصول را استعلام کرده و بلافاصله پاسخ سامانه در مورد نام شرکت تولیدی، تاریخ تولید، انقضا و ... را دریافت کنند، درصورت عدم همخوانی پیامک با اطلاعات روی محصول، مطمئناً این فرآورد غیرمجاز است.



بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی اظهار کرد: روش‌های دیگر کنترل اصالت مراجعه به آدرس TTAC.IR و یا نصب اپلیکیشن تیتک است. همچنین محصولات آرایشی و بهداشتی دارای کد UID هستند که روی محصول درج شده و قابل استعلام از طریق پیامک، سایت و اپلیکیشن است.



آل‌بویه خاطرنشان کرد: به منظور نظارت بر بازار محصولات آرایشی و بهداشتی نیز، معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور به همراه گشت‌های مشترک با تعزیرات، نیروی انتظامی و اتاق اصناف بازرسی‌هایی در سطح عرضه فروشگاه‌ها دارند و اگر محصولات غیرمجاز را مشاهده کنند، جمع آوری و تذکر داده می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر