کد خبر: ۶۳۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵

استعلام قیمت دارو از طریق سامانه تیتک

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو با بیان اینکه قیمت دارو در سراسر کشور یکسان است، گفت: عموم مردم می توانند با مراجعه به سامانه تیتک و یا پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو، قیمت انواع دارو را استعلام کنند.
استعلام قیمت دارو از طریق سامانه تیتک

قیمت دارو- سعید مهرزادی با اشاره به بررسی‌های میدانی و گزارش‌های دریافتی اظهار کرد: در صورت احراز تخلف، مطابق مقررات با متخلفان برخورد خواهد شد که می‌تواند شامل اخطار، جریمه، پلمب و حتی لغو مجوز باشد.

بیشتر بخوانید

وی افزود: عموم مردم نیز می‌توانند مشاهدات خود از هر گونه تخلف در حوزه عرضه دارو را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰، سامانه تیتک به نشانی TTAC.ir و یا پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو به نشانی irc.fda.gov.ir گزارش کنند.

سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو ضمن قدردانی از فعالیت جهادی و متعهدانه داروخانه‌های کشور در روز‌های اخیر، گفت: اعتماد عمومی به حوزه سلامت، با پایداری داروخانه‌ها و نقش بی‌بدیل داروسازان حفظ می‌شود.

مهرزادی با بیان اینکه همراهی صنف داروسازان در روز‌های بحرانی به عنوان نقطه اتکای نظام سلامت، قابل تقدیر است، تصریح کرد: معدود موارد تخلف از جمله تعطیلی بدون هماهنگی و یا رعایت نکردن قیمت‌های مصوب نیز با انجام بازرسی‌های مستمر، شناسایی و مود رسیدگی قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو نیز به تازگی از مطلوب بودن ذخایر راهبردی دارویی کشور خبر داد و بر استمرار تلاش‌ها برای حفظ پایداری در تأمین دارو تأکید کرد.

برچسب ها: قیمت دارو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر