کد خبر: ۵۷۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴

سد‌های آب تهران خالی است

استاندار تهران با بیان اینکه تنها ۱۵ درصد از ظرفیت سد‌های پنج‌گانه تامین آب تهران پُر بوده و ۸۵ درصد آن خالی است، گفت: برای رفع این معضل کمبود آب راهکار‌هایی اتخاذ و پروژه‌های سه‌گانه با انتقال آب در نظر گرفته شده است.
سد‌های آب تهران خالی است

مخاطب۲۴- محمدصادق معتمدیان روز چهارشنبه اظهار کرد: با توجه به این شرایط و به منظور پیشگیری از مشکلات مرتبط با آب در استان، درصدد هستیم از هدر رفت آب در سد لار به عنوان منابع شرب در تهران استفاده کنیم.



وی افزود: در ۱۰ سال گذشته ۷۰ درصد منابع آب شرب استان تهران از طریق چاه‌ها و پنج سد موجود و ۳۰ درصد از سفره‌های آب زیرزمینی تامین می‌شد که اکنون این میزان معکوس شده و برداشت‌های بی رویه از آبخوان شرایط بحرانی در مناطق مختلف به خصوص جنوب تهران ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید


معتمدیان ادامه داد: اکنون مهمترین چالش استان تهران کمبود آب است که حاصل تغییرات اقلیمی در جهان و به تبع آن کشور و استان است بطوریکه خشکسالی‌ها و کمبود بارش کمتر از میانگین کشوری است و این مشکل گریبان این استان را گرفته است.



به گفته وی، اکنون با توجه به تراکم جمعیتی، استان تهران بزرگترین مصرف‌کننده آب شرب در کشور است که ۴۲ درصد آن را شامل می‌شود (میانگین مصرف در کشور ۱۰ درصد است)، ۴۸ درصد صرف حوزه کشاورزی و ۱۰ درصد نیز در دیگر حوزه‌ها مصرف می‌شود.



استاندار تهران مشکل آب را به عنوان یکی از مشکلات مهم تهران و اضافه کرد: مهاجرت معکوس در تهران نیز باعث افزایش مصرف آب است هر چند تغییر اقلیم و کمبود بارش‌ها در این مسایل بی‌تاثیر نبوده است.



وی یادآور شد: بحث کمبود بارش‌ها، خشکسالی‌هایی که به طور مستمر در چند سال اخیر با آن مواجه هستیم و امسال چهارمین سال متوالی است که این شرایط را داریم و بارش‌های کمتر از میانگین کشوری، تهران را با وضعیت سختی در بحث آب مواجه کرده است.



وی با اشاره به برنامه ریزی برای تامین آب شرب تهران با اجرای سه ابر پروژه گفت: انتقال آب از سد لار به تهران به ظرفیت ۱۶۵ میلیون مترمکعب برای رفع مشکل آب شرب شرق استان یکی از این طرح‌هاست که با اجرای آن اب مورد نیاز این منطقه را تامین می‌کنیم.



به گفته استاندار تهران، طرحی هم داریم که اجرای آن ۱۷۵ میلیون مترمکعب آب شرب غرب استان را تامین خواهد کرد و طرح دیگر نیز تعادل بخشی آب در مناطق مختلف تهران است.



معتمدیان تاکید کرد: بحث تامین آب در اولویت دولت چهاردهم است و برنامه‌های کوتاه مدتی را اجرایی می‌کنیم تا در تابستان به مشکل کمبود آب برخورد نکنیم.



وی ادامه داد: برای میان مدت نیز سه طرح داریم و طرح بلند مدت هم انتقال آب به تهران از طریق دریای عمان است که طرح دولت نیز هست و امیدواریم به نتیجه برسد البته این طرح در مرحله مطالعات اولیه قرار دارد ولی تلاش میکنیم با اجرای طرح‌های اشاره شده، در بلند مدت دغدغه آب در استان تهران مرتفع شود.

برچسب ها: سد لار
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها دلایل افزایش قیمت طلا، دلایل و پیش بینی‌ها
افزایش قیمت طلا و نوسان قیمت طلا در هفته‌های اخیر نگرانی‌ها را تشدید نموده است، اتحادیه طلا و جواهر منشا این وضعیت را تغییرات و عوامل جهانی میداند.
استعفا صدیقی تایید شد استعفا صدیقی تایید شد
در پی نامه استعفا کاظم صدیقی خطاب به رهبر معظم انقلاب برای معاف شدن از اقامه نماز جمعه تهران، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست وی موافقت کردند.
سهم کارمندان اپل از درآمد آن سهم کارمندان اپل از درآمد آن
پشت‌پرده‌ی درآمد اپل، یکی از سودآورترین شرکت‌های جهان چه می‌گذرد؟ حقوقی که به کارمندانش می‌پردازد، شما را شگفت‌زده می‌کند.
ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است ساعی: توهین مبینا نعمت‌زاده به پیرهادی دروغ است
هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو گفت: اتفاقات اخیر برای مبینا نعمت زاده در یکی از سالن‌های تمرین خوشایند نبود، اما نباید از دلایل بروزش نیز غافل شد.
قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند قالیباف: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس: ایران امنیت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند.
قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود قاتل الهه حسین نژاد در میدان قائم اسلامشهر اعدام می‌شود
جزئیات حکم پرونده قتل الهه حسین نژاد،وکیل خانواده «الهه حسین نژاد» به شرق خبر داد: «شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی کامل، با احراز بزهکاری متهم، حکم قصاص نفس در ملأ عام را صادر کرده است. محل اجرای حکم بر اساس رأی دادگاه، میدان قائم شهرستان اسلامشهر تعیین شده است
عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند عروسی ۵۰۰۰ نفره وحید امیری با حضور بیرانوند
وحید امیری: جشن عروسی من ۵۰۰۰ نفر مهمون اومد، پدرخانومم به بیرانوند گفت تو از عروسی برو بیرون
برگزیده
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر