کد خبر: ۵۷۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱

تغییر جنسیت کودکان در آمریکا ممنوع شد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه صدور فرمان‌های اجرایی همزمان با آغاز دولت دوم خود، دستوری اجرایی را امضا کرد که بر اساس آن اقدامات پزشکی در کودکان و خردسالان با هدف تغییر جنسیت آنها را ممنوع کرد.
تغییر جنسیت کودکان در آمریکا ممنوع شد

مخاطب۲۴- بر اساس این فرمان اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا، بودجه فدرال برای اقدامات پزشکی به منظور تغییر جنسیت کودکان و خردسالان لغو می‌شود.



این فرمان اجرایی، استفاده از بودجه دولتی برای جراحی‌های تغییر جنسیت یا هورمون درمانی برای افراد زیر ۱۹ سال را ممنوع می‌کند.



ترامپ درباره این فرمان خود گفت: پزشکان در سراسر ایالات متحده آمریکا تعداد فزاینده‌ای از کودکان را به این بهانه واهی که می‌توانند جنسیت خود را از طریق یکسری اقدامات پزشکی غیرقابل برگشت تغییر دهند، عقیم می‌کنند.

بیشتر بخوانید


او افزود: این روند خطرناک، لکه ننگی بر تاریخ ملت ما خواهد بود و باید خاتمه پیدا کند.



بر اساس گزارش، شبکه خبری سی ان ان آمریکا، در این فرمان اجرایی آمده است: بر این اساس، سیاست ایالات متحده این است که هیچ‌گونه حمایتی مالی، تبلیغاتی، کمکی یا پشتیبانی از آنچه تغییر جنسیت یک کودک شناخته می‌شود، نخواهد داشت و تمام قوانین منع یا محدودکننده این فرآیند‌های مخرب و تغییردهنده زندگی را بطور سختگیرانه اجرا خواهد کرد.



دارو و جراحی را می‌توان در عمل گسترده تری که به عنوان مراقبت تایید جنسیت شناخته می‌شود استفاده کرد، اما چنین مداخلاتی معمولاً برای بزرگسالان محفوظ است. دستورالعمل‌های بین المللی مداخله پزشکی یا جراحی را قبل از بلوغ کودکان ترنس توصیه نمی‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که حتی برای نوجوانان و بزرگسالان، جراحی نسبتاً نادر است.



مراقبت‌های تایید جنسیت برای کودکان، توسط آکادمی اطفال آمریکا به عنوان درمان مناسب رشد و بدون قضاوت که در یک فضای بالینی ایمن ارائه می‌شود، تعریف می‌شود. مراقبت فردی و مبتنی بر مطالعات علمی بررسی شده است که اثربخشی آن را نشان می‌دهد.


انجمن‌های اصلی پزشکی ایالات متحده از جمله انجمن پزشکی آمریکا، انجمن روانپزشکی آمریکا، جامعه غدد درون‌ریز، انجمن روانشناسی آمریکا، آکادمی پزشکی اطفال آمریکا و آکادمی روانپزشکی کودکان و نوجوانان آمریکا تاکید کرده‌اند که مراقبت‌های تایید جنسیت یک درمان مناسب بالینی است که می‌تواند درمان‌های نجات‌بخشی برای کودکان و بزرگسالان فراهم کند.



این فرمان اجرایی به آژانس‌های فدرال دستور می‌دهد تا سیاست‌های مبتنی بر راهنمایی انجمن حرفه‌ای جهانی برای سلامت تراجنسیتی‌ها را لغو کنند که این فرمان ادعا می‌کند فاقد اعتبار علمی است؛ اگرچه این دستورالعمل‌ها توسط کارشناسان این حوزه پزشکی به عنوان استاندارد طلایی در سراسر جهان شناخته می‌شوند.

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است» انتقاد تند بایدن از ترامپ؛ «توپ ویرانگر به سمت دموکراسی نشانه گرفته است»
جو بایدن در مراسم گالا حزب دموکرات در اوما‌ها با انتقاد شدید از ترامپ هشدار داد که اقدامات او تهدیدی جدی برای دموکراسی و ثبات سیاسی آمریکا است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر