کد خبر: ۵۶۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۳

ترامپ رسما نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داد

خبرگزاری رویترز گزارش داد که دولت ترامپ رسما، نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داده است.
ترامپ رسما نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داد

مخاطب۲۴- خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت کشور دولت دونالد ترامپ جمعه شب اعلام کرد به صورت رسمی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داده است.

 

این وزارتخانه علاوه بر این گفت که نام کوه «دنالی» واقع در آلاسکا را به کوه «مک‌کینلی» تغییر داده است.

بیشتر بخوانید

در بیانیه وزارت کشور ترامپ آمده است: «مطابق دستور رئیس‌جمهور نام خلیج مکزیک از این به بعد خلیج آمریکا خواهد بود و بلندترین قله شمال آمریکا یک بار دیگر نام "کوه مک‌کینلی" را خواهد داشت.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «تغییر این نام‌ها بار دیگر تعهد ملت را بر حفاظت از میرات فوق‌العاده ایالات متحده مورد تأیید قرار داده و تضمین می‌کند که نسل‌های آینده آمریکایی‌ها میراث قهرمان‌ها و دارایی‌های تاریخی‌شان را جشن می‌گیرند.»

 

 

 
برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کشتی گیر دیگری از ایران می‌رود کشتی گیر دیگری از ایران می‌رود
فدراسیون کشتی آذربایجان طی نامه‌ای رسمی از فدراسیون ایران خواستار صدور رضایت‌نامه امیررضا معصومی شد.
شهر ثروتمندان جهان را بشناسید شهر ثروتمندان جهان را بشناسید
سنگاپور، لندن و هنگ‌کنگ همچنان در صدر جدول گران‌ترین شهر‌های جهان قرار دارند و شهر‌های نوظهوری مانند دوبی، بانکوک و توکیو نیز با تغییر الگو‌های ثروت جهانی به سرعت در حال رشد هستند.
یکه تازی شیائومی یکه تازی شیائومی
ارزش شیائومی در سال‌های اخیر خیره‌کننده بوده و تنها اپل و سامسونگ از نظر فروش جهانی گوشی هوشمند بالاتر از آن قرار دارند. این شرکت طیف وسیعی از محصولات متصل به گوشی را نیز به فروش می‌رساند؛ از کولر گازی و جاروبرقی رباتیک گرفته تا اسکوتر و تلویزیون.
مخوف‌ترین خط حمله جهان مخوف‌ترین خط حمله جهان
بارسلونا در پوست خودش نمی‌گنجد و در یک تابستان دیگر پر از مشکلات مالی، ستاره نامدار دیگری را جذب کرد.
لیدر شعار علیه اسرائیل، سکونشین شده! لیدر شعار علیه اسرائیل، سکونشین شده!
احمدی‌نژاد به عنوان یک نمونه درس عبرتی برای تاریخ شده است؛ هرکسی که بیشتر شعار دهد، کمتر به دیگران و شعارهایش وفادار است. او که با اظهارات و اقداماتش به اسرائیل و دیگران را به تنش با ایران تحریک می‌کرد حالا فقط تماشاچی است.
نخستین واکنش فغانی به حملات اخیر نخستین واکنش فغانی به حملات اخیر
علیرضا فغانی، داور بین‌المللی در مورد قضاوت در دیدار افتتاحیه و فینال جام‌جهانی باشگاه‌ها و همچنین شرایط پیش آمده برای کشور در جنگ ۱۲ روزه صحبت کرد.
برنده لاتاری ۱۰ میلیون پوندی رفتگری می‌کند برنده لاتاری ۱۰ میلیون پوندی رفتگری می‌کند
رفتگری که در لاتاری ۱۰ میلیون پوندی برنده شد، تنها هشت سال بعد تمام پولش را از دست داد و دوباره به شغل قبلی‌اش برگشت.
برگزیده
خاورمیانه گروگان تجارت ترامپ خاورمیانه گروگان تجارت ترامپ
خاورمیانه در دستورکار دولت دوم ترامپ جایگاه متفاوتی دارد؛ بالاخص آن که در روز‌های اخیر، رئیس‌جمهور آمریکا با نخست‌وزیر اسرائیل، وزیر دفاع عربستان سعودی و رهبران قطر و بحرین دیدار داشته است.
لیدر شعار علیه اسرائیل، سکونشین شده! لیدر شعار علیه اسرائیل، سکونشین شده!
احمدی‌نژاد به عنوان یک نمونه درس عبرتی برای تاریخ شده است؛ هرکسی که بیشتر شعار دهد، کمتر به دیگران و شعارهایش وفادار است. او که با اظهارات و اقداماتش به اسرائیل و دیگران را به تنش با ایران تحریک می‌کرد حالا فقط تماشاچی است.
هزینه تفرقه و اختلاف به‌مراتب بیشتر از هزینه وحدت و انسجام خواهد بود هزینه تفرقه و اختلاف به‌مراتب بیشتر از هزینه وحدت و انسجام خواهد بود
رئیس جمهور با اشاره به تغییر رویکرد نهاد‌های امنیتی کشور اظهار داشت: امروز دستگاه‌های امنیتی نیز به این جمع‌بندی رسیده‌اند که یکی از ترفند‌های دشمن، انگ‌زنی به نخبگان و طرد آنها از مسائل کلان کشور است، در حالی که حفظ نخبگان، سرمایه‌گذاری راهبردی برای آینده ایران است.
صفحه خبر بالای تصاویر