کد خبر: ۵۷۱۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰

موسیمانه از استقلال جدا خواهد شد؟

چند وب‌سایت آفریقای جنوبی با انتشار خبر نوتیس سرمربی استقلال اعلام کرده‌اند او در آستانه ترک ایران است.
موسیمانه از استقلال جدا خواهد شد؟

مخاطب۲۴- در شرایطی که گفته شده بود پیتسو موسیمانه و دستیارانش برای افتتاح حساب و دریافت مطالباتشان راهی دبی شده‌اند تا مشکل پرداختی‌ها به کادرفنی خارجی آبی‌ها حل شود، اما اکانون رسانه‌های آفریقایی از احتمال فسخ قرارداد موسیمانه و استقلال تا ۲۴ ساعت آینده خبر می‌دهند. ساندی ورلد نوشته است پیتسو موسیمانه سرمربی استقلال، دیروز به آنها اخطار ۲۴ ساعته داد تا هرگونه حقوق پرداخت نشده را پرداخت کنند و یا قراردادشان فسخ شود. این رسانه آفریقای جنوبی مطلع شده است که او تا ساعت ۱۵ به باشگاه فرصت داده تا پرداخت‌ها را انجام دهد که در غیر این صورت موسیمانه و کادر فنی‌اش باشگاه را ترک خواهند کرد.



در گزارش این سایت آمده است:



پیتسو موسیمانه، سرمربی تیم استقلال ایران، روز دوشنبه به این باشگاه ۲۴ ساعت مهلت داد تا دستمزد‌های معوقه خود را پرداخت کند، در غیر این صورت قرارداد وی فسخ خواهد شد. به گزارش "ساندی ورلد"، موسیمانه به باشگاه استقلال تا ساعت ۳ بعدازظهر سه‌شنبه مهلت داده است تا پرداخت‌ها را انجام دهند، در غیر این صورت موسیمانه و کادر فنی‌اش از تیم جدا خواهند شد. گزارش‌ها حاکی از آن است که باشگاه استقلال در حال حاضر با مشکلات مالی مواجه است.

بیشتر بخوانید


استقلال اولین هشدار خود را از نمایندگان موسیمانه در تاریخ ۱ ژانویه دریافت کرد و طبق مقررات فیفا، قرار بود پرداخت‌ها تا ۱۵ ژانویه انجام شود. با این حال، پول هنوز پرداخت نشده بود. در آن زمان، باشگاه مقادیر کمی پرداخت کرده بود، اما میزان کل بدهی‌ها همچنان بالا بود.



یک منبع آگاه به ساندی ورلد می‌گوید: "ما دوباره ۱۰ روز مهلت به آنها دادیم، اما آنها انواع بهانه‌ها را آوردند و گفتند که بانک‌هایشان با مشکلاتی مواجه هستند. "



این منبع افزود: "این عجیب است، چون وقتی آنها وارد باشگاه شدند، از همان بانک پول دریافت کردند. وکلای پیتسو در حال تهیه نامه‌ای به باشگاه هستند. این نامه به استقلال ۲۴ ساعت مهلت می‌دهد از دوشنبه تا سه‌شنبه دستمزد‌ها را پرداخت کند. "طبق گزارش‌ها، موسیمانه و کادر فنی‌اش در حال حاضر در دبی هستند. بخش ارتباطات باشگاه نتواستند به تماس‌ها پاسخ دهند، و مویرا تلاگاله، مدیر برنامه و همسر موسیمانه، نیز در تلفن خود برای اظهار نظر در این خصوص در دسترس نبود.



وب‌سایت کیک آف آفریقا نیز در گزارشی آورده است:
پیتسو موسیمانه در آستانه ترک استقلال ایران قرار دارد، زیرا این سرمربی همچنان منتظر دریافت دستمزد‌های معوقه‌اش است. سرمربی اهل آفریقای جنوبی که از اکتبر سال گذشته به تیم استقلال ایران پیوسته است، بعد از اینکه این تیم در معرض سقوط به لیگ پایین‌تر قرار داشت، توانست آنها را از بحران نجات دهد.



با این حال، در دو ماه گذشته، موسیمانه و کادر فنی‌اش دستمزد‌های خود را دریافت نکرده‌اند، که این موضوع منجر به بروز اختلافاتی بین نمایندگان موسیمانه و باشگاه شده است. طبق گزارش‌ها، تیم حقوقی موسیمانه پیشتر یک هشدار به باشگاه ارسال کرده و خواسته بود که تمامی پرداخت‌های معوقه در مدت ۱۵ روز تسویه شوند.



با این حال، در دو ماه گذشته، موسیمانه و کادر فنی‌اش دستمزد‌های خود را دریافت نکرده‌اند، که این موضوع منجر به بروز اختلافاتی بین نمایندگان موسیمانه و باشگاه شده است. طبق گزارش‌ها، تیم حقوقی موسیمانه پیشتر یک هشدار به باشگاه ارسال کرده و خواسته بود که تمامی پرداخت‌های معوقه در مدت ۱۵ روز تسویه شوند.



با اینکه این درخواست برآورده نشده است و موسیمانه و کادر فنی‌اش هنوز پول خود را دریافت نکرده‌اند، این سرمربی تصمیم گرفته بود تا در تیم بماند چرا که به او قول داده شده بود که در زمان مناسب دستمزدش پرداخت خواهد شد. حالا یک ضرب‌الاجل جدید تعیین شده است، به طوری که منابع خبر داده‌اند باشگاه استقلال تا پایان روز سه‌شنبه فرصت دارد تا تعهدات مالی خود را نسبت به سرمربی و کادر فنی‌اش انجام دهد.



طبق گزارش‌های دریافتی، این هشدار نهایی روز دوشنبه به باشگاه ارسال شده است و آنها فقط ۲۴ ساعت فرصت دارند تا اقدام کنند، در غیر این صورت قرارداد میان دو طرف فسخ خواهد شد. مویرا تلاگاله، نماینده موسیمانه که همسر وی نیز هست، به تلاش‌های تماس برای اظهار نظر پاسخ نداد. علاوه بر این، رسانه ساکر لادومای در گزارشی آورده است:


پیتسو موسیمانه در آستانه ترک تیم استقلال ایران قرار دارد. این سرمربی در ماه‌های اخیر درگیر یک درگیری خارج از زمین بوده است، به طوری که طبق گزارش "ساکر لادومای" اوایل این ماه، تایید شده که موسیمانه دو ماه است که دستمزد خود را دریافت نکرده است.



با وجود این مشکلات خارج از زمین، موسیمانه توانسته است تیم استقلال را به ثبات برساند و این تیم تنها یکی از آخرین ۸ بازی خود را باخت. پس از دو ماه عدم پرداخت دستمزد کادر فنی، گزارش‌ها حاکی از آن است که تیم حقوقی موسیمانه یک هشدار به باشگاه ارسال کرده و خواسته که تمامی دستمزد‌های معوقه در مدت ۱۵ روز تسویه شود.



با وجود اینکه به نظر می‌رسید باشگاه تعهدات خود را انجام نداده است، موسیمانه تصمیم گرفت بماند و قول دریافت دستمزد در زمان مناسب به او داده شد. گزارش‌ها حالا نشان می‌دهند که سرمربی و کادر فنی او تا پایان روز سه‌شنبه به باشگاه مهلت داده‌اند تا دستمزد‌های معوقه را پرداخت کنند، در غیر این صورت قرارداد فسخ خواهد شد.



منابع نزدیک تایید کرده‌اند که باشگاه روز دوشنبه هشدار نهایی را دریافت کرده و تنها ۲۴ ساعت فرصت دارند تا این موضوع را حل کنند. در هنگام تماس برای پرس‌وجو درخصوص آخرین وضعیت، نماینده موسیمانه، مویرا تلاگاله، نتواست پاسخ دهد.



با این حال، مسئول رسانه‌ای باشگاه استقلال از اظهار نظر در خصوص این اتهامات خودداری کرده است، ولی تأکید کرده که "هر دو طرف در این موضوع همکاری خواهند کرد".

برچسب ها: پیتسو موسیمانه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
صفحه خبر بالای تصاویر