کد خبر: ۵۷۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵

جایزه بهترین بستنی سال به یک ایرانی رسید

جشنواره‌ بین‌المللی «سیجپ ورلد» که یکی از مهم‌ترین رویدادهای جهانی در صنعت بستنی‌سازی به شمار می‌آید و از سوی انجمن بستنی‌سازان ایتالیا حمایت می‌شود، هر سال با حضور سرآشپزها و طراحان مزه از سراسر دنیا برگزار می‌شود و امسال با شعار «هزار ایده برای یک طعم تازه» جایزه‌ نخست خود را به یک جوان ایرانی اهدا کرد.
جایزه بهترین بستنی سال به یک ایرانی رسید

مخاطب ۲۴- جایزه جشنواره بین‌المللی Sigep World، با شعار «هزار ایده برای طعم بستنی جدید سال» به یک ایرانی رسید که با بستنی پسته ایرانی غنی‌شده با زعفران و هل موفق به جلب آراء هیأت داوران شد.

بیشتر بخوانید

جشنواره بین‌المللی «سیجپ ورلد» که یکی از مهم‌ترین رویداد‌های جهانی در صنعت بستنی‌سازی به شمار می‌آید و از سوی انجمن بستنی‌سازان ایتالیا حمایت می‌شود، هر سال با حضور سرآشپز‌ها و طراحان مزه از سراسر دنیا برگزار می‌شود و امسال با شعار «هزار ایده برای یک طعم تازه» جایزه نخست خود را به یک جوان ایرانی اهدا کرد.

جایزه بهترین بستنی سال به یک ایرانی رسید

این جشنواره که یادبود لورنزو کنیونی، بنیانگذار یکی از مهمترین نمایشگاه‌ها در صنعت غذاست، هر سال در شهر ریمینی ایتالیا میزبان ده‌ها سرآشپز و طراح مزه و طعم بستنی از سراسر جهان است و امسال برای نخستین‌بار، احمد منجمی ـ هنرمند ایرانی ـ موفق به دریافت جایزه بهترین بستنی سال شد.

 

منجمی که با برند اختصاصی خود توانسته در صنعت بستنی‌سازی نگاه‌های جهانی را به سمت خود جلب کند با تکیه بر طعم پسته ایرانی، زعفران و هل توانست مجموع آرای موافق هیأت داوران بین‌المللی این جشنواره را کسب کرده و در میان بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده در مقام نخست بهترین بستنی‌ساز بایستد. منجمی مهاجرت معکوس به ایران داشته و اکنون برند بستنی خود را توسعه داده است.

برچسب ها: زعفران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر