کد خبر: ۵۶۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۷

مطهری: افرادی که اداره سوریه را به دست گرفته‌اند محتاج ایران خواهند شد

نائب‌رئیس مجلس دهم نوشت: «داستان سوریه، برخلاف ظاهر آن، به نفع ایران تمام شد. اولاً بشار اسد مرد درگیری با اسراییل نبود؛ ثانیاً اگر ارتش سوریه دفاع می‌کرد و نیرو‌های مقاومت به کمک او می‌رفتند... با توجه به اینکه آن ارتش ارتشی نبود که با تمام وجود بجنگد، باعث هدر رفتن اموال و جان‌های مجاهدان می‌شد و ایران تا سال‌ها در آنجا درگیر و گرفتار می‌شد.»
مطهری: افرادی که اداره سوریه را به دست گرفته‌اند محتاج ایران خواهند شد

مخاطب۲۴- علی مطهری، نائب‌رئیس مجلس دهم، در روزنامه اعتماد در یادداشتی با عنوان «جای سنوار خالی» به مقاومت مردم غزه با تأکید بر نقش کلیدی یحیی سنوار پرداخته است.



او در این زمینه نوشت: مقاومت افسانه‌ای مردم غزه به مدت نزدیک به ۱۶ ماه در مقابل رژیم اشغالگر خونخواری که تحت حمایت امریکا و انگلیس و آلمان و فرانسه قرار دارد، پدیده‌ای است که باید توسط جامعه‌شناسان و روان‌شناسان تحلیل شود که چه عواملی این روحیه را در این مردم تزریق کرده است. بدون شک عامل درجه اول اسلام است. آنها در اوج شهادت‌ها و از دست دادن منازل، فریاد‌الله اکبر و «حسبنا‌الله» (خدا برای ما کافی است) سر می‌دادند.

بیشتر بخوانید


ناسیونالیسم عربی چنین قدرتی ندارد، ایمان به مقام شهادت و عالم آخرت است که این روحیه را پدید آورده است. چنین ملتی فلسطین را آزاد خواهد کرد. این که نیرو‌های حماس پس از آتش‌بس اداره غزه را به عهده گرفته‌اند و در انظار عمومی ظاهر می‌شوند یعنی شکست اسراییل. شهید یحیی سنوار گفته بود تنها راه آزادی بیش از ۱۰‌هزار زندانی فلسطینی گروگان گرفتن از صهیونیست‌های اشغالگر است. این ایده آن فرمانده بزرگ، این روز‌ها در مقابل چشم مردم دنیا در حال انجام است. جای سنوار خالی است.



این آتش‌بس قهرمانانه و آزادی زندانیان فلسطینی، توفان‌الاقصی را به یک گام بلند در راه آزادی سرزمین فلسطین تبدیل کرد. اسراییل سال‌ها تلاش کرد مبارزان فلسطینی و در رأس آنها حماس را تروریست معرفی کند، اما امروز اکثر ملت‌ها حماس را یک گروه مجاهد ملی می‌شناسند که در مقابل اشغال سرزمینش مردانه ایستاده و با کمترین امکانات، نبردی حیرت‌انگیز را در برابر آخرین تجهیزات غربی رقم زده است.



مساله فلسطین که می‌رفت با عادی‌سازی روابط کشور‌های عربی با رژیم اشغالگر و یهودی‌سازی مسجدالاقصی و شهرک‌سازی گسترده در کرانه باختری به فراموشی سپرده شود، پس از توفان‌الاقصی مساله اول جهان شد و حتی چند کشور اروپایی آمادگی خود را برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اعلام کردند و طرح دو کشوری که به هر حال به نفع فلسطینی‌هاست و گام مهم دیگری در راه آزادی کامل سرزمین فلسطین است اکنون مورد تأکید اکثر کشور‌های جهان است. این در حالی است که اسراییل قبل از توفان الاقصی چنان که نتانیاهو در سازمان ملل اعلام کرد مدعی بود که اساسا دیگر مساله‌ای به نام فلسطین وجود ندارد، بلکه تعداد کمی تروریست هستند که گاهی اقداماتی می‌کنند. اثر دیگر توفان الاقصی این بود که پرده نفاق از چهره اسراییل کنار رفت.



این رژیم اشغالگر که خود را مظهر دموکراسی و حقوق بشر در خاورمیانه معرفی می‌کرد و خود را مظلوم هولوکاست می‌نامید، چنان حیوانیت و قساوتی از خود نشان داد که با شخم زدن کل غزه و کشتن حدود شصت هزار زن و کودک و مرد فلسطینی، چند برابر هولوکاست واقعی را به نمایش گذاشت و دیگر نمی‌تواند چهره واقعی خود را پنهان کند. اگر بخواهیم سایر وجوه محور مقاومت را بررسی کنیم باید بگوییم حزب‌الله نیز جانانه و حیرت‌انگیز مطابق دستور اسلام به کمک مردم غزه شتافت و به رغم ضربات سنگینی که خورد حماسه‌ای آفرید و اسراییل را مجبور به پذیرش آتش‌بس کرد در حالی که قدرت حزب‌الله همچنان پابرجاست. حماسه یمنی‌ها هم فوق تصور و از عوامل مهم پذیرش آتش‌بس غزه توسط اسراییل بوده است.



مردمی که هشت سال زیر بمباران عربستان و امریکا بوده‌اند و تحت فشار سخت اقتصادی روزگار می‌گذرانند تا پای جان در راه کمک به برادران مسلمان خود در غزه ایستادند و همچنان ایستاده‌اند به‌طوری که امریکا و انگلیس را در آبراه دریای سرخ به ستوه آورده‌اند. اما داستان سوریه، برخلاف ظاهر آن، به نفع ایران تمام شد. اولا بشار اسد مرد درگیری با اسراییل نبود. ثانیا اگر ارتش سوریه دفاع می‌کرد و نیرو‌های مقاومت به کمک او می‌رفتند...



با توجه به اینکه آن ارتش ارتشی نبود که با تمام وجود بجنگد، باعث هدر رفتن اموال و جان‌های مجاهدان می‌شد و ایران تا سال‌ها در آنجا درگیر و گرفتار می‌شد. گروهی که اکنون اداره سوریه را به دست گرفته‌اند، گرچه فعلا مواضعی خوشایند اسراییل و امریکا و اروپا اعلام می‌کنند ولی در نهایت بر سر جولان و سایر سرزمین‌های اشغالی‌شان با اسراییل درگیر خواهند شد و حتی محتاج به ایران خواهند گردید.



بخش مهمی از تحریرالشام ریشه در اخوان المسلمین دارد که یک گروه مجاهد و ضد صهیونیسم است. آنچه رهبر انقلاب فرمودند که جوان‌های سوری کشورشان را از اشغالگران پس خواهند گرفت، شامل بخشی از جوانان تحریرالشام هم می‌شود. نتیجه اینکه محور مقاومت همچنان قدرتمند است.

برچسب ها: علی مطهری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر