کد خبر: ۵۶۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

هوش مصنوعی می‌تواند در خدمت رسانه باشد

رئیس انجمن شرکت‌های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران، گفت: رسانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در پیشرفت هوش مصنوعی ایفا کنند و به توسعه و گسترش این فناوری کمک کنند. اگر این اتفاق بیفتد و هوش مصنوعی در کشورمان به بلوغ کاربردی برسد در آن موقع هوش مصنوعی می‌تواند در خدمت رسانه باشد.
هوش مصنوعی می‌تواند در خدمت رسانه باشد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:دکتر داوود ادیب، رئیس انجمن شرکت‌های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران در بیست و یکمین اجلاس فناوری رسانه که در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد به موارد ذیل اشاره کرد.

اگرچه این رویداد تخصصی به نقش هوش مصنوعی در رسانه می‌پردازد و لیکن شاید این رویکرد، رویکرد متناسبی باشد که با توجه به ناترازی کاربردی سازی هوش مصنوعی و جایگاه علمی ایران در هوش مصنوعی، نخست رسانه به رفع این ناترازی کمک نموده و سپس هوش مصنوعی به عنوان دستیار به رسانه‌ها خدمت گذاری نماید.

رسانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در پیشرفت هوش مصنوعی ایفا کنند و به توسعه و گسترش این فناوری کمک کنند. اگر این اتفاق بیفتد و هوش مصنوعی در کشورمان به بلوغ کاربردی برسد در آن موقع هوش مصنوعی می‌تواند در خدمت رسانه باشد.

کمک رسانه می‌تواند از جنبه‌های مختلف انجام شود:

آگاهی‌بخشی عمومی توسط رسانه

رسانه‌ها می‌توانند با انتشار اطلاعات به روز و شفاف درباره هوش مصنوعی، آگاهی عمومی را افزایش دهند و تصورات غلط یا نگرانی‌های بی مورد و‌بی پایه را کاهش دهند. این امر به پذیرش بهتر فناوری در جامعه کمک خواهد کرد. موضوع دوم معرفی کاربرد‌های هوش مصنوعی است

رسانه‌ها می‌توانند کاربری‌های هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف در صنعت، حوزه‌های پزشکی، کشاورزی، حمل‌ونقل، آموزش و موارد مختلف را معرفی کنند و با برنامه‌ها و فیلم‌های کوتاه نشان دهند که این فناوری چگونه می‌تواند به صنعت کمک نموده و یا زندگی افراد را بهبود ببخشد.

رسانه‌ها می‌تواند در تشویق به یادگیری نیز موثر باشند

رسانه‌ها می‌توانند از طریق تولید محتوا‌های آموزشی مردم را به یادگیری مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی تشویق نمایند و با این آموزش و جریان سازی نسل جدیدی از متخصصان را پرورش دهند.

رسانه‌ها می‌توانند با ایجاد پل ارتباطی بین متخصصان، اندیشمندان و عموم مردم نقش آفرینی نمایند

به عبارتی رسانه‌ها می‌توانند نتایج تحقیقات جدید در زمینه هوش مصنوعی را به زبان ساده و قابل‌فهم برای عموم اطلاع رسانی نموده و دستاورد‌های علمی را از طریق ابزار‌های خود در دسترس کل کشور و حتی نقاط دور افتاده قرار دهند.

رسانه‌ها می‌توانند مشکلات و چالش‌های حوزه هوش مصنوعی را به گوش دولتمردان قانون گذار و بخش‌های اجرایی بگذارند.

انتقاد سازنده در بخش شاخص‌های نیازمند اصلاح در این حوزه بسیار مهم است

رسانه‌ها می‌توانند با ارایه آمار‌های به روز جهانی و نقد سازنده در حوزه هوش مصنوعی، به شناسایی چالش‌ها، برپایی پنل‌های تخصصی، ارایه راهکار اقدام نموده و توجه توسعه‌دهندگان و عناصر این زیست بوم را به این مسائل جلب کنند.

به عبارتی با ایجاد فرهنگ گفت‌و‌گو؛ رسانه‌ها می‌توانند فضایی برای بحث‌های علمی، اجتماعی و اخلاقی درباره هوش مصنوعی به وجود اورند و به شکل‌گیری دیدگاه‌های سازنده و متعادل کمک کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر