کد خبر: ۵۶۸۸۸
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳

زندگی به دور از تصور زوجی در آلاسکا

زوجی که در خانه‌ای دورافتاده در آلاسکا زندگی می‌کنند، واقعیت زمستان بی‌رحم این منطقه را آشکار کردند.
زندگی به دور از تصور زوجی در آلاسکا

مخاطب ۲۴- دنیس و اِیمی، که در فضای آنلاین با نام "Holdfast Alaska" شناخته می‌شوند، طی ده سال گذشته زندگی خود را به نمونه‌ای از خودکفایی تبدیل کرده‌اند. این زوج که اصالتاً از حومه نیوانگلند هستند، اکنون در یک مزرعه دورافتاده در آلاسکا زندگی می‌کنند و سبک زندگی خارج از شبکه برق و امکانات شهری را انتخاب کرده‌اند. آنها با سختی‌هایی مانند مواجهه با گرگ‌ها، زمستان‌های طاقت‌فرسا و سفر شش‌ساعته به نزدیک‌ترین فروشگاه، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 

رویایی که از نارضایتی شروع شد

 

در یک ویدئوی اخیر یوتیوب، اِیمی توضیح داد که این زوج پس از فارغ‌التحصیلی از دبیرستان با یکدیگر آشنا شدند و به سرعت دریافتند که زندگی شهری برایشان جذاب نیست. آنها رویای مشترکی داشتند: مالکیت زمین، تشکیل خانواده، و زندگی خودکفایانه با تولید غذای خودشان.

 

پس از جست‌وجوی زمین در سایت‌هایی مانند کریگزلیست، آنها اولین زمین خود را در ایالت مِین به قیمت ۵،۰۰۰ دلار خریداری کردند. با اینکه تجربه‌ای قبلی نداشتند، یک کلبه ساده ساختند و زندگی حداقلی خود را بدون آب جاری، برق، یا اینترنت آغاز کردند. این سال‌ها برایشان فرصتی بود تا اصول زندگی خودکفایانه را از کتاب‌ها و همسایگان محلی یاد بگیرند.

بیشتر بخوانید

انتقال به آلاسکا

 

اگرچه زندگی در مِین برایشان تجربه‌ای ارزشمند بود، آلاسکا همواره هدف نهایی آنها بود. برای دستیابی به انزوا و خودکفایی بیشتر، آنها ملک خود را در مِین فروختند و به آلاسکا نقل مکان کردند. ابتدا در منطقه رودخانه کنای مستقر شدند که طعم زندگی در طبیعت را به آنها چشاند، اما هنوز به اندازه کافی بکر و وحشی نبود.

شش سال بعد، آنها به محل کنونی خود نقل مکان کردند که در نزدیکی یک پارک ملی قرار دارد. این منطقه دسترسی به یک رودخانه برای ماهیگیری سالمون و جنگل‌های وسیع برای شکار گوزن را فراهم می‌کند. دنیس می‌گوید: «این وحشی‌ترین جایی است که تاکنون زندگی کرده‌ایم.»

 

زندگی خارج از شبکه امکانات شهری

 

این زوج با تولید تقریبا تمام غذای مورد نیازشان از طریق شکار، ماهیگیری، جمع‌آوری و کشاورزی، زندگی خودکفایی را می‌گذرانند. آب مورد نیازشان را نیز از یک رودخانه محلی تامین می‌کنند، حتی با وجود خطر مواجهه با گرگ‌ها در مسیر.

 

علی‌رغم این چالش‌ها، کلبه کوچکشان راحت و کارآمد است. این کلبه دارای آشپزخانه‌ای فشرده با کابینت‌های بلند، یک شومینه، و یک فضای نشیمن کوچک با بالکنی است که هر روز صبح در آن از قهوه خود لذت می‌برند. برای اِیمی، دنیس، و دخترشان لینا، این سبک زندگی ساده و مینیمالیستی کاملاً کافی است.

 

دنیس و اِیمی قوانین دوستانه آلاسکا برای زندگی خارج از شبکه برق را یکی از عوامل مهم در تصمیم‌گیری برای نقل مکان می‌دانند. نبود مالیات بر ملک و کد‌های ساخت‌وساز به آنها اجازه داده است که هر طور که می‌خواهند زندگی کنند، از پرورش دام گرفته تا استفاده از سرویس بهداشتی سنتی و ساخت‌وساز بدون نیاز به مجوز.

 

اشتراک‌گذاری دانش

 

از طریق شبکه‌های اجتماعی، این زوج نکاتی را برای علاقه‌مندان به زندگی خودکفایانه به اشتراک می‌گذارند و بر توصیه‌های عملی تمرکز دارند:

 

دسترسی: املاک ارزان‌تر معمولاً دورافتاده‌تر هستند و ممکن است دسترسی به آنها دشوار باشد. در زمستان، ممکن است به اسنوموبیل، چهارچرخ، یا حتی پیاده‌روی نیاز داشته باشید.

 

ملاحظات قانونی: اطمینان حاصل کنید که دسترسی به ملک به صورت قانونی تضمین شده است. محدودیت‌های مربوط به زندگی خارج از شبکه و استفاده از زمین را بررسی کنید.

 

تامین مالی: خرید زمین با وام از فروشنده یا بانک‌ها امکان‌پذیر است.

 

اِیمی و دنیس بر تحقیق دقیق درباره قوانین محلی تأکید دارند و از دیگران می‌خواهند که به جای تکیه بر شنیده‌ها، اطلاعات را شخصاً بررسی کنند.

 

زندگی در رویا

 

امروز، این زوج در مزرعه جدید خود موفق و خوشحال هستند. آنها ملک خود را به‌عنوان «هم‌مرز با بیش از ۱۰ میلیون هکتار جنگل ملی» توصیف می‌کنند که مالیات ندارد و فرصت‌های بی‌نظیری برای شکار و ماهیگیری فراهم می‌کند. آنها با افتخار می‌گویند: «بیش از یک دهه طول کشید تا به این نقطه برسیم و از اینکه ماهی سالمون و گوشت گوزن را در دودی‌کننده پر کنیم، بسیار هیجان‌زده‌ایم.»

 

 

در حالی که آنها در شبکه‌های اجتماعی مهارت‌های کشاورزی و چشم‌انداز‌های زیبای خانه‌شان را به اشتراک می‌گذارند، فضای داخلی کلبه خود را خصوصی نگه داشته‌اند و صمیمیت زندگی خود را حفظ می‌کنند.

برچسب ها: آلاسکا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر