کد خبر: ۵۶۸۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶

دبیر «ستاد دیجیتال، اتصال پذیری و ارتباطات» منصوب شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور با صدور حکمی، مسعود همدانلو را به سمت دبیر ستاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات منصوب کرد.
دبیر «ستاد دیجیتال، اتصال پذیری و ارتباطات» منصوب شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:با صدور حکمی از سوی حسین افشین معاون علمی رییس‌جمهور، دبیر ستاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات منصوب شد.

افشین در حکم انتصاب مسعود همدانلو آورده است:

«عطف به ارتقاء ساختار، کوچک‌سازی و چابک‌سازی سازمانی بنابر پیشنهاد معاون محترم توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و نظر به مراتب شایستگی و تجارب، به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات منصوب و امور ستاد «توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال» و ستاد «توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات» را به جنابعالی تفویض می‌کنم.

ضروری است نقشه راه توسعه زیست‌بوم فناوری، نوآوری و توسعه بازار حوزه‌های اولویت‌دار فوق را با استفاده از تجارب همکاران شاغل در دو ستاد قبلی و همفکری نخبگان دانشگاهی و فعالان بخش خصوصی تهیه و ارائه نمایید.»

همدانلو، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و کارشناس ارشد مدیریت اجرایی است. پیش از این، معاون توسعه صنعت و اعتباربخشی فناوری اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران بوده و به عنوان مشاور دبیر و مدیرکل حوزه ریاست و امور راهبری دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی، قائم‏ مقام معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و رئیس کمیته تخصصی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات فعالیت داشته است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟ تعداد دختران کنکوری تجربی بیشتر بود یا پسران؟
بر اساس اعلام سازمان سنجش در گروه تجربی نوبت اول کنکور امسال گروه آزمایشی تجربی ۲۸۳ هزار و ۷۸۷ نفر معادل ۶۷ درصد داوطلبان زن هستند.
حذف سرخک و سرخجه در ایران حذف سرخک و سرخجه در ایران
مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در منطقه مدیترانه شرقی (امرو) حذف سرخک و سرخجه در ایران را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان تبریک گفت.
صفحه خبر بالای تصاویر