کد خبر: ۵۶۸۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶

دبیر «ستاد دیجیتال، اتصال پذیری و ارتباطات» منصوب شد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور با صدور حکمی، مسعود همدانلو را به سمت دبیر ستاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات منصوب کرد.
دبیر «ستاد دیجیتال، اتصال پذیری و ارتباطات» منصوب شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:با صدور حکمی از سوی حسین افشین معاون علمی رییس‌جمهور، دبیر ستاد دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات منصوب شد.

افشین در حکم انتصاب مسعود همدانلو آورده است:

«عطف به ارتقاء ساختار، کوچک‌سازی و چابک‌سازی سازمانی بنابر پیشنهاد معاون محترم توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و نظر به مراتب شایستگی و تجارب، به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات منصوب و امور ستاد «توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال» و ستاد «توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات» را به جنابعالی تفویض می‌کنم.

ضروری است نقشه راه توسعه زیست‌بوم فناوری، نوآوری و توسعه بازار حوزه‌های اولویت‌دار فوق را با استفاده از تجارب همکاران شاغل در دو ستاد قبلی و همفکری نخبگان دانشگاهی و فعالان بخش خصوصی تهیه و ارائه نمایید.»

همدانلو، دانش آموخته مهندسی کامپیوتر و کارشناس ارشد مدیریت اجرایی است. پیش از این، معاون توسعه صنعت و اعتباربخشی فناوری اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران بوده و به عنوان مشاور دبیر و مدیرکل حوزه ریاست و امور راهبری دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی، قائم‏ مقام معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و رئیس کمیته تخصصی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات فعالیت داشته است.

اخبار داغ
قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول قیمت محصولات ایران‌خودرو امروز +جدول
آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو برای امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم توضیحات سخنگوی قوه قضاییه در خصوص توقیف اموال محمد ساعدی‌نیا + فیلم
سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: پرونده محمد ساعدی‌نیا به‌دلیل دعوت مردم به مشارکت در اغتشاش و حمایت از آشوبگران در دادگستری قم تشکیل و وی بازداشت شده است وی ادامه داد: اموال، املاک و سهام او شناسایی و توقیف شده و در صورت اثبات خسارت، جبران از محل اموال وی علاوه بر مجازات قانونی انجام می‌شود.
ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد ملیکای ۲۲ ساله قربانی جنایت مسافربر، تکرار الهه حسین نژاد
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف جسد ملیکای ۲۲ ساله خبر داد که مفقودی او در راه بازگشت به خانه توسط خانواده‌اش اعلام شده بود.
بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو بمباران مواضع داعش توسط جنگنده‌های اف-۱۶ عراق +ویدیو
نیروی هوایی عراق با انجام چند حمله هوایی در بیابان‌های اطراف استان نینوا، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش را هدف قرار داد و به هلاکت رساند.
ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد ایران قهرمان فوتسال آسیا ۲۰۲۶ شد
تیم ملی فوتسال ایران با پشت سر گذاشتن یکی از سخت‌ترین فینال های تاریخ و با برتری در ضربات پنالتی، برای چهاردهمین بار به عنوان قهرمانی جام ملتهای آسیا دست پیدا کرد.
آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن آخرین خبر از نتایج مذاکرات ایران و آمریکا امروز جمعه ۱۷ بهمن
دور دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا در روزهای آتی برگزار می‌شود
فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران فیلم+ نشست خبری قبل از فینال آسیا، تسلیت شمسایی به مردم ایران
بغض شمسایی در پایان نشست خبری ترکید و گفت: رفتار حرفه‌ای مجاب می‌کرد که در مسابقات آسیایی شرکت کنیم. تسلیت می‌گویم به مردم عزیز کشورم به خاطر اینکه داغدار هستند. برای ما اینجا فوتبال ارزش ندارد و چیزی که ارزش داشت این بود که در کنار هم بودیم و خواستیم از هم دفاع کنیم.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر