کد خبر: ۵۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۵

تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی

اداره کل اعتبارات پست بانک ایران بخشنامه‌ سهمیه بانک برای اعطا تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور را به شعب سراسر کشور، ابلاغ کرد.
تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی

تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستیبه گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با ابلاغ بخشنامه ۰۱/۸۷۴۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۸ به بانک‌ها، مبلغ ۲۵۰ هزار میلیارد ریال به کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۱۰۰ هزار میلیارد ریال به سازمان بهزیستی کشور بر طبق جز (۱) بند (ب) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی برای مدد جویان این دو دستگاه اختصاص داد.
بر طبق این بخشنامه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است برای حمایت از اشتغال، از طریق بانک‌های عامل، مبلغ یک میلیون و ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه را به کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور اختصاص دهد و به منظور تسهیل دسترسی به اعتبار و پوشش ریسک تسهیلات پرداختی، به این دو دستگاه اجازه داده می‌شود نسبت به ایجاد صندوق تضمین اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، وام‌های قرض الحسنه تا سقف فردی یک میلیارد ریال با حداکثر مدت باز پرداخت هفت سال به معرفی شدگان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور اعطا می‌شود.
همچنین، معرفی نامه سازمان بهزیستی به بانک بعنوان مجوز شغلی برای دریافت تسهیلات خود اشتغالی مددجویان تلقی شده و نیاز به ارائه مدارک شغلی دیگری نیست و معرفی نامه تسهیلات خود اشتغالی وکارفرمایی به امضا رئیس بهزیستی شهرستان صادر می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر