کد خبر: ۵۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۵

تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی

اداره کل اعتبارات پست بانک ایران بخشنامه‌ سهمیه بانک برای اعطا تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور را به شعب سراسر کشور، ابلاغ کرد.
تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی

تسهیلات قرض الحسنه اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستیبه گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با ابلاغ بخشنامه ۰۱/۸۷۴۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۸ به بانک‌ها، مبلغ ۲۵۰ هزار میلیارد ریال به کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۱۰۰ هزار میلیارد ریال به سازمان بهزیستی کشور بر طبق جز (۱) بند (ب) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی برای مدد جویان این دو دستگاه اختصاص داد.
بر طبق این بخشنامه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است برای حمایت از اشتغال، از طریق بانک‌های عامل، مبلغ یک میلیون و ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه را به کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور اختصاص دهد و به منظور تسهیل دسترسی به اعتبار و پوشش ریسک تسهیلات پرداختی، به این دو دستگاه اجازه داده می‌شود نسبت به ایجاد صندوق تضمین اقدام کنند.
بر اساس این گزارش، وام‌های قرض الحسنه تا سقف فردی یک میلیارد ریال با حداکثر مدت باز پرداخت هفت سال به معرفی شدگان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور اعطا می‌شود.
همچنین، معرفی نامه سازمان بهزیستی به بانک بعنوان مجوز شغلی برای دریافت تسهیلات خود اشتغالی مددجویان تلقی شده و نیاز به ارائه مدارک شغلی دیگری نیست و معرفی نامه تسهیلات خود اشتغالی وکارفرمایی به امضا رئیس بهزیستی شهرستان صادر می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر