کد خبر: ۵۶۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹

حزب‌الله: تا نابودی اسرائیل، از ملت فلسطین حمایت خواهیم کرد

جنبش حزب‌الله، پیروزی مردم و مقاومت فلسطین در غزه را تبریک گفت و تأکید کرد که عملیات طوفان‌الاقصی باید الگویی برای مقابله با تجاوزات صهیونیستی-آمریکایی به سراسر منطقه باشد.
حزب‌الله: تا نابودی اسرائیل، از ملت فلسطین حمایت خواهیم کرد

مخاطب۲۴- حزب‌الله لبنان امروز دوشنبه، در پیامی گفت که این پیروزی تاریخی ثابت کرد که تنها گزینه برای عقب راندن رژیم صهیونیستی و شکست توطئه‌های خصمانه آن، گزینه مقاومت است؛ لذا زمان دیکته کردن گذشته است و اراده ملت‌های آزاده، از هر جنگ‌افزار آمریکایی-صهیونیستی قدرتمندتر است.
مقاومت لبنان با اشاره به اینکه حصول توافق آتش بس با شروط مقاومت فلسطین و بدون چشم‌پوشی از حقوق مردم این کشور، یک پیروزی سیاسی و نظامی است، تصریح کرد: این مسئله نشان می‌دهد که اسرائیل نتوانسته است با توسل به زور هیچ یک از اهداف خود را محقق کند.


حزب‌الله خاطر نشان کرد: فلسطین در این جنگ ثابت کرد که می‌تواند ابهت و غرور رژیم صهیونیستی را در هم بشکند و نشان داد که این رژیم یک رژیم سست است که نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد؛ لذا تا زمانی که به حملات خود به مردم و مقدسات ما ادامه دهد، رنگ امنیت را نخواهد دید.



در این بیانیه آمده است: این پیروزی به فضل مقاومت، ایستادگی و صبر ملت فلسطین و خون شهدایی حاصل شد که در این راه ریخته شد. اقدامات رژیم صهیونیستی و نسل کشی که در این جنگ انجام داد گواه تاریخی درباره توحش این رژیم و حامیانش خواهد بود.



حزب الله با اشاره به اینکه آمریکا نیز شریک جرم رژیم صهیونیستی در این نسل کشی است، این پیروزی را به همه حامیان فلسطین از جمله جمهوری اسلامی ایران، مقاومت عراق و انصارالله یمن تبریک گفت و تاکید کرد: جمهوری اسلامی، ستون اصلی حمایت از مقاومت است و تمامی فشار‌ها و مخاطرات را برای فلسطین به جان خرید.



مقاومت لبنان با بیان اینکه از این پیروزی بزرگ احساس افتخار می‌کند، در پایان گفت که در این راه گران بهاترین و ارزشمندترین نیرو‌های خود یعنی سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین و شمار زیادی از فرماندهان مجاهدات خود را داده است ولی در عین حال باز هم تاکید دارد که تا نابودی رژیم صهیونیستی در کنار مردم فلسطین باقی خواهد ماند.

برچسب ها: حزب الله لبنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
علائم کم آبی بدن چیست؟ علائم کم آبی بدن چیست؟
آیا می‌دانستید که بسیاری از ما به طور مداوم کم آب هستیم؟ این موضوع فراتر از یک مشکل ساده است و می‌تواند تأثیرات جدی بر روی سلامت ما داشته باشد. بیایید نگاهی به چالش‌های تأمین آب روزانه بیندازیم.
رزماری گیاهی با خواص شگفت‌انگیز رزماری گیاهی با خواص شگفت‌انگیز
رزماری، گیاه دارویی به‌عنوان یک مکمل مهم در رژیم غذایی بوده که حاوی طیف گسترده‌ای از مواد مغذی ضروری برای سلامتی بدن است.
سهم این پیرزن از دنیا یک متر جای گرم هم نبود سهم این پیرزن از دنیا یک متر جای گرم هم نبود
به حالِ مظلومیت و بی کَسی این مادر باید خون گریست… پینه‌های دستش، صدای لرزونش و مظلومیت نگاهش هیچ وقت از یادم نمیره….. مظلومیت و بی کسی این مادر رو به پای کی باید نوشت؟ بعضی از سؤال‌ها برای همیشه بیجواب میمونه…
تجمع اعتراضی مقابل کوی دانشگاه تهران تجمع اعتراضی مقابل کوی دانشگاه تهران
تعدادی از دانشجویان خوابگاه کوی دانشگاه تهران در اعتراض به کشته‌شدن امیرمحمد خالقی تجمع اعتراضی برگزار کردند. شرکت‌کنندگان در این تجمع شعار «مسئول بی‌کفایت، استعفا استعفا» سر دادند.
سرطان‌های شایع بین ایرانیان سرطان‌های شایع بین ایرانیان
رییس مرکز تحقیقات سرطان ایران گفت: رشد سرطان در ایران بیش از رشد جمعیت بوده و ۱۰ سرطان شایع بین زنان و مردان ایرانی وجود دارد
۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ ۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت روحانی، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس مدل مذاکره ترامپ را براساس مطالب مندرج در کتاب‌های خود او دانسته است.
آیفون مخصوص ولنتاین آیفون مخصوص ولنتاین
کاویار، نسخه‌ای ویژه از آیفون ۱۶ پرو را به مناسبت ولنتاین معرفی کرده که با مروارید‌های درخشان، طلا و جواهرات گران‌بها تزئین شده است.
برگزیده
۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ ۱۰ تاکتیک مذاکراتی ترامپ
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت روحانی، با انتشار متنی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس مدل مذاکره ترامپ را براساس مطالب مندرج در کتاب‌های خود او دانسته است.
علم‌الهدی: مردم ما مذاکره را قبول نمی‌کنند علم‌الهدی: مردم ما مذاکره را قبول نمی‌کنند
امام جمعه مشهد گفت: «پرمذاکره‌ترین و گفت‌و‌گومدارترین کشور دنیا، کشور ما، دولت و مردم ما هستند. آن‌قدر که ما با دیگر کشور‌ها مذاکره می‌کنیم و روابط دیپلماتیک‌مان را با دیگر کشور‌ها حفظ می‌کنیم، کشوری وجود ندارد، اما مذاکره با آمریکا نه؛ چون آمریکا شیطان است، او مذاکره را برای ما یک تله قرار داده و می‌خواهد ما را به دام بیندازد در حالی که مردم ما مردم عاقل، هوشمند و شرافتمند هستند که مذاکره را قبول نمی‌کنند.»
کرباسچی: رئیس جمهور قول رفع فیلترینگ را داده، زشت است به آن عمل نکند کرباسچی: رئیس جمهور قول رفع فیلترینگ را داده، زشت است به آن عمل نکند
یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه زشت است که به قول و وعده‌ای که رئیس جمهور داده بود عمل نشود گفت: آقای پزشکیان زمانی که این قول‌ها را می‌داد باید با اشرف بیشتری فکر می‌کرد که آیا می‌تواند به این وعده‌ها عمل کند یا نه
صفحه خبر بالای تصاویر