کد خبر: ۵۶۶۲۱
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸

پدر‌ها هم می‌توانند دورکاری کنند

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به آئین نامه دورکاری که در دولت به قوت خود باقیست گفت: طبق این آئین نامه پدر‌ها نیز می‌توانند برای مراقبت از فرزندان خود دورکاری داشته باشند.
پدر‌ها هم می‌توانند دورکاری کنند

مخاطب۲۴- زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش اعتبار قانون جوانی جمعیت در لایحه بودجه نتیجه پیگیری شما بوده؟ گفت: یکی از دغدغه‌های دولت چهاردهم حتماً موضوع جمعیت است، جمعیت موضوعی ملی است و چالشی است که باید حل شود.

بیشتر بخوانید


وی افزود: ما هم مسیری را که بتوانیم برای حل چالش موضوع جمعیت پیش ببریم را طی خواهیم کرد تا به یاری خدا این موضوع حل شود.



معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بخشی از چالش جمعیت از طریق بودجه حل می‌شود، اما عمده مسئله آن فرهنگ سازی است، ۲۲ میلیون خانم ایرانی در سن باروری هستند و فرزندخواهی نیز دارند، اما فرزندآوری ندارند و به نظر می‌آید اصلاً مسئله اینها مالی نیست که آنها را تشویق کنیم که خانه و یا ماشین به آنها تعلق گیرد و مادر شوند، احتمالاً دلایل دیگری دارند. باید آنها را شناسایی کنیم و راجع به آنها صحبت کنیم.



بهروزآذر گفت: باید امیدی در دل این افراد ایجاد شود که مطمئن شوند فردایشان از امروزشان بهتر است و در این راه -مادر شدن- قدم بگذارند.



وی در پاسخ به این پرسش که مسئله دورکاری را به تازگی مطرح کردید، جزئیات آن چیست؟ بیان کرد: یکی از دغدغه‌های ما این است که هم مادران و هم پدران در کنار فرزندانشان آرامش داشته باشند، به دلیل آلودگی هوا، تعطیلی‌ها زیاد شد؛ فرزندان در خانه بودند و پدر و مادر اغلب شاغل بودند و مجبور بودند به سر کار بروند و این را در دولت بررسی کردیم، آئین نامه دورکاری که مربوط به سال ۹۸ بود، مقرر شد همچنان به قوت خود باقی بماند و اطلاع رسانی شود.



معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ادامه داد: از طریق آئین نامه دورکاری پدران و مادران می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند که البته این در اختیار دستگاه‌های اجرایی است و باید مسئولین دستگاه‌ها این مجوز را برای کارکنان خود صادر کنند و امیدواریم که از این دستورالعمل استفاده کنند.



بهروز آذر همچنین در رابطه با نقش آفرینی پدران در تربیت فرزندان با استفاده از مشوق‌ها و آئین نامه دورکاری، گفت: طبق آئین نامه دورکاری، پدر‌ها نیز می‌توانند دورکاری داشته باشند.

برچسب ها: زهرا بهروز آذر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد
وزیر امور خارجه ایران، دقایقی قبل و پیش از حضور در محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، با همتای ایتالیایی خود دیدار و درباره تحولات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
برگزیده
آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴ آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش؛ خرداد ۱۴۰۴
در حالی که برنامه‌ریزی اولیه وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی در اسفند ۱۴۰۳ به نتیجه نرسید این وزارتخانه با همراهی سازمان اداری و استخدامی، خرداد امسال آزمونی گسترده با هدف جذب ۷۰ هزار نیروی جدید برگزار خواهد کرد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.
صفحه خبر بالای تصاویر