کد خبر: ۵۶۶۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰

تیک‌تاک در آمریکا فیلتر شد!

سرانجام پس از کش‌و‌قوس فراوان و با عملیاتی شدن دستورالعمل بایدن، شبکه اجتماعی تیک‌تاک در آمریکا از دسترس خارج شد.
تیک‌تاک در آمریکا فیلتر شد!

مخاطب۲۴- به گزارش رویترز، برنامه تیک‌تاک دیگر در آمریکا قابل دسترس و اجرا نیست و از ساعاتی قبل از فروشگاه‌های برخط گوگل و اپل نیز حذف شده است. روند مسدود شدن تیک‌تاک ساعاتی قبل از زمان وعده داده شده یعنی ۳۰ دی ماه آغاز شد و کاربران در زمان تلاش برای ورود به محیط این برنامه با این پیام مواجه می‌شوند: متاسفیم، تیک‌تاک در حال حاضر در دسترس نیست.

 

 قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا اجرا می‌شود. متاسفانه این بدان معناست که شما نمی‌توانید در حال حاضر از تیک‌تاک استفاده کنید. در ادامه این پیام آمده است: خوشبختانه رئیس جمهور ترامپ اعلام کرده که پس از روی کار آمدن با ما برای یافتن راه حلی باهدف بازگرداندن تیک‌تاک کار خواهد کرد. لطفاً در جریان باشید. این اعلان به کاربران امکان می‌دهد که برنامه را ببندند یا اطلاعات بیشتری کسب کنند. در صورت انتخاب گزینه دوم، افراد به صفحه‌ای در وب سای تیک‌تاک با زبان مشابه هدایت می‌شود. کاربران همچنین می‌توانند داده‌های خود را از وب سایت تیک‌تاک بارگذاری کنند.

 

به دنبال تصویب دستورالعملی توسط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، به تیک‌تاک تا امروز ۳۰ دی مهلت داده شد تا مالکیت خود را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند و در غیراین صورت به علت تهدید امنیت ملی ایالات متحده فیلتر خواهد شد. این تصمیم علیرغم پیگیری‌های حقوقی گسترده تیک‌تاک به تایید دیوان عالی آمریکا نیز رسید. تیک‌تاک انتقال اطلاعات کاربران آمریکایی خود به دولت چین را بار‌ها تکذیب کرده است.

بیشتر بخوانید

در قالب بخشی از این ممنوعیت، فروشگاه‌های برخط اپل و گوگل و هر بازار برخط دیگری باید تیک‌تاک را حذف کنند. در غیر این صورت، شرکت‌های یادشده به ازای هر کاربری در ایالات متحده که این برنامه را بارگذاری می‌کند، مشمول جریمه ۵۰۰۰ دلاری خواهند شد. از ارائه دهندگان خدمات میزبانی اینترنت نیز انتظار می‌رود که از این دستور پیروی کنند. این بدان معنی است که دسترسی به ویدیو‌های کوتاه این سکو از طریق مرورگر‌های وب نیز از امروز در آمریکا ناممکن است.

برچسب ها: تیک تاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
روایت شمخانی از اختیارات کامل نمایندگان ایران در مذاکره با آمریکا روایت شمخانی از اختیارات کامل نمایندگان ایران در مذاکره با آمریکا
مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب در مطلبی در فضای مجازی نوشت: مذاکره‌کنندگان ‎ایران با اختیارات کامل برای رقم زدن یک توافق متوازن راهی ‎رم شدند.
شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق
در دل خاک گرم ابرکوه، شبکه‌ای از راهرو‌ها و سکونت‌گاه‌های زیرزمینی نهفته است که از گذشته‌های دور به عنوان پناهگاه، مسیر عبور، و مکانی امن برای مردم منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفت. این دالان‌های تاریخی، نه‌تنها روایتگر شیوه‌های هوشمندانه معماری ایرانی هستند، بلکه پنجره‌ای به راز‌های کهن این شهر می‌گشایند. اکنون، این مجموعه زیرزمینی در حال بازسازی و بهره‌برداری است تا گردشگران بتوانند سفری به دل تاریخ ایران تجربه کنند.
کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد کرایه تاکسی در تهران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
توضیح مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران در مورد نرخ کرایه‌های جدید در سال ۱۴۰۴/ نرخ کرایه جدید چقدر است؟
۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است ۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: از این پس صدور گواهی استاندارد ایمنی خودرو منوط به تأیید پلیس آگاهی است تا با مداخلات تخصصی، از تولید خودرو‌هایی که به راحتی سرقت می‌شود، جلوگیری و روند سرقت خودرو به شکل مؤثر کنترل شود.
جزئیات دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ایتالیا جزئیات دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ایتالیا
وزیر امور خارجه برای شرکت در دومین دور گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا به رم سفر کرده است.
ممنوعیت استفاده از زبان روسی در فوتبال اوکراین ممنوعیت استفاده از زبان روسی در فوتبال اوکراین
بحث ممنوعیت استفاده از زبان روسی در فوتبال اوکراین بالا گرفت.
برگزیده
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است ۹۸ درصد قتل‌های سال ۱۴۰۳ کشف شده است
رئیس پلیس آگاهی فراجا گفت: از این پس صدور گواهی استاندارد ایمنی خودرو منوط به تأیید پلیس آگاهی است تا با مداخلات تخصصی، از تولید خودرو‌هایی که به راحتی سرقت می‌شود، جلوگیری و روند سرقت خودرو به شکل مؤثر کنترل شود.
حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است! حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است!
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به افزایش چشمگیر حملات سایبری به ایران، اعلام کرد: بر اساس آمارها، این حملات در مقایسه با سال‌های پیشین به ۷ تا ۸ برابر افزایش یافته و ایران را در زمره یکی از پرهدف‌ترین کشور‌ها در حوزه تهدیدات سایبری قرار داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر