کد خبر: ۵۶۶۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰

تیک‌تاک در آمریکا فیلتر شد!

سرانجام پس از کش‌و‌قوس فراوان و با عملیاتی شدن دستورالعمل بایدن، شبکه اجتماعی تیک‌تاک در آمریکا از دسترس خارج شد.
تیک‌تاک در آمریکا فیلتر شد!

مخاطب۲۴- به گزارش رویترز، برنامه تیک‌تاک دیگر در آمریکا قابل دسترس و اجرا نیست و از ساعاتی قبل از فروشگاه‌های برخط گوگل و اپل نیز حذف شده است. روند مسدود شدن تیک‌تاک ساعاتی قبل از زمان وعده داده شده یعنی ۳۰ دی ماه آغاز شد و کاربران در زمان تلاش برای ورود به محیط این برنامه با این پیام مواجه می‌شوند: متاسفیم، تیک‌تاک در حال حاضر در دسترس نیست.

 

 قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا اجرا می‌شود. متاسفانه این بدان معناست که شما نمی‌توانید در حال حاضر از تیک‌تاک استفاده کنید. در ادامه این پیام آمده است: خوشبختانه رئیس جمهور ترامپ اعلام کرده که پس از روی کار آمدن با ما برای یافتن راه حلی باهدف بازگرداندن تیک‌تاک کار خواهد کرد. لطفاً در جریان باشید. این اعلان به کاربران امکان می‌دهد که برنامه را ببندند یا اطلاعات بیشتری کسب کنند. در صورت انتخاب گزینه دوم، افراد به صفحه‌ای در وب سای تیک‌تاک با زبان مشابه هدایت می‌شود. کاربران همچنین می‌توانند داده‌های خود را از وب سایت تیک‌تاک بارگذاری کنند.

 

به دنبال تصویب دستورالعملی توسط جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، به تیک‌تاک تا امروز ۳۰ دی مهلت داده شد تا مالکیت خود را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند و در غیراین صورت به علت تهدید امنیت ملی ایالات متحده فیلتر خواهد شد. این تصمیم علیرغم پیگیری‌های حقوقی گسترده تیک‌تاک به تایید دیوان عالی آمریکا نیز رسید. تیک‌تاک انتقال اطلاعات کاربران آمریکایی خود به دولت چین را بار‌ها تکذیب کرده است.

بیشتر بخوانید

در قالب بخشی از این ممنوعیت، فروشگاه‌های برخط اپل و گوگل و هر بازار برخط دیگری باید تیک‌تاک را حذف کنند. در غیر این صورت، شرکت‌های یادشده به ازای هر کاربری در ایالات متحده که این برنامه را بارگذاری می‌کند، مشمول جریمه ۵۰۰۰ دلاری خواهند شد. از ارائه دهندگان خدمات میزبانی اینترنت نیز انتظار می‌رود که از این دستور پیروی کنند. این بدان معنی است که دسترسی به ویدیو‌های کوتاه این سکو از طریق مرورگر‌های وب نیز از امروز در آمریکا ناممکن است.

برچسب ها: تیک تاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
حمید فرخ نژاد مرد بود حمید فرخ نژاد مرد بود
سامان صفاری گفت: :خیلی دلم برای حمید فرخ نژاد تنگ شده
با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید
یکی از شگفتی‌های تاریخ معاصر ایران، علی پاتریک پهلوی است، علی پاتریک پهلوی (زاده ۱ سپتامبر ۱۹۴۷، پاریس) فرزند علیرضا پهلوی، برادر محمدرضا شاه پهلوی، و کریستیان شولوسکی، زنی فرانسوی-لهستانی‌تبار است.
ثروت کاسبان فیلترینگ ثروت کاسبان فیلترینگ
طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در سال ۱۴۰۲، بیش از ۷۰ درصد کاربران ایرانی برای دسترسی به پلتفرم‌های مسدودشده از انواع وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند. این آمار نشان‌دهنده نیاز مردم به دسترسی آزاد به اطلاعات و خدمات آنلاین است.
ایران آمادگی بازسازی لبنان را دارد ایران آمادگی بازسازی لبنان را دارد
وزیر امور خارجه گفت: در خصوص بازسازی لبنان شرکت‌های ایرانی آمادگی دارند مشارکت داشته باشند و اگر دولت لبنان علاقمند باشد از طریق دولت لبنان انجام خواهد شد.
صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است
وزیر راه و شهرسازی گفت: تامین مسکن برای محرومان و کارگران مورد تاکید رئیس‌جمهور است و اقدامات لازم با همکاری وزارت صمت آغاز شده است.
تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟ تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟
سخنگوی شهردار تهران با اشاره به نارضایتی فزاینده شهروندان از سگ‌گردانی در بوستان‌ها، بر لزوم ایجاد پلیس تخصصی شهری برای ساماندهی این پدیده و حفظ حقوق عمومی تاکید کرد و گفت: با وجود نصب تابلو‌های هشدار دهنده در اغلب بوستان‌های پایتخت مبنی بر ممنوعیت ورود حیوانات، اما روند سگ گردانی در فضای عمومی ادامه دارد و این موضوع در برخی مناطق شهری، دغدغه‌ای جدی برای خانواده‌ها است.
برگزیده
مزایای کارمندی، به شرط عملکرد مزایای کارمندی، به شرط عملکرد
بر اساس اعلام معاون رئیس جمهور، در طی یک دوره آزمایشی دو ماهه در سه سازمان دولتی اضافه‌کار و مزایا به‌صورت عملکردی پرداخت می‌شود.
معلمان در اعیاد پیش رو عیدی نمی‌گیرند معلمان در اعیاد پیش رو عیدی نمی‌گیرند
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، پرداخت عیدی به فرهنگیان در اعیاد پیش رو، که در فضای مجازی منتشر شده را تکذیب کرد.
با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید
یکی از شگفتی‌های تاریخ معاصر ایران، علی پاتریک پهلوی است، علی پاتریک پهلوی (زاده ۱ سپتامبر ۱۹۴۷، پاریس) فرزند علیرضا پهلوی، برادر محمدرضا شاه پهلوی، و کریستیان شولوسکی، زنی فرانسوی-لهستانی‌تبار است.
صفحه خبر بالای تصاویر