کد خبر: ۴۶۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲

دونالد ترامپ حامی تیک تاک شد!

دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری حمایت خود را از تیک تاک اعلام کرد.
دونالد ترامپ حامی تیک تاک شد!

مخاطب ۲۴- آنهم در حالی که طبق قانون جدید تصویب شده اگر بایت دنس (شرکت مادرتیک تاک) شاخه آمریکایی این اپ را واگذار نکند، با ممنوعیت روبرو خواهد شد.

ترامپ در مصاحبه‌ای با نشریه بلومبرگ بیزنس ویک گفت: من از تیک تاک حمایت می‌کنم، زیرا به رقابت نیاز است. اگر تیک تاک نباشد، فیس بوک و اینستاگرام فعالیت می‌کنند.

این درحالی است که ترامپ قبلاً اعلام کرده بود تیک تاک با ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تهدیدی برای آمریکا است، اما ماه گذشته میلادی حساب کاربری خود در این پلتفرم را ایجاد کرد.

نامزد جمهوریخواهان آمریکا قبلاً از متا برای تعلیق حساب‌های کاربری اش در فیس بوک واینستاگرام انتقاد کرده بود، در مصاحبه جدید خود اعلام کرد هیچگاه از ممنوعیت تیک تاک پشتیبانی نخواهد کرد.

ترامپ در زمان ریاست جمهوری خود سعی کرد تیک تاک و اپ چینی وی چت را در سال ۲۰۲۰ میلادی ممنوع کند، اما دادگاه‌های فدرال آمریکا این اقدام را مسدود کردند. در ژوئن ۲۰۲۱ میلادی جوبایدن رئیس جمهور فعلی آمریکا برخی از اقدامات دوره ریاست جمهوری ترامپ در جهت ممنوعیت وی چت و تیک تاک را لغو کرد.

در ماه سپتامبر یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا برگزار می‌شود تا قانون جدیدی رابه چالش بکشد که طبق آن شرکت مادر تیک تاک (بایت دنس) باید تا ۱۹ ژانویه سال آینده میلادی کسب وکار آن در آمریکا را واگذار کند و در غیراینصورت با مسدودیت روبرو خواهد شد.

برچسب ها: تیک تاک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر