کد خبر: ۵۶۶۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷

اگر این ۵ نشانه را دارید هرگز پنیر نخورید

اگر پس از مصرف پنیر با عوارض جانبی مواجه شدید، بهتر است مدتی مصرف آن را متوقف کنید. برخی علائم خاص وجود دارند که نشان می‌دهند باید میزان مصرف پنیر را کاهش دهید تا از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری کنید.
اگر این ۵ نشانه را دارید هرگز پنیر نخورید

مخاطب۲۴- حتی اگر از علاقه‌مندان به پنیر هستید، ممکن است نیاز باشد در مصرف آن تجدید نظر کنید. آیا می‌دانستید که ۶۵ درصد افراد در هضم لاکتوز مشکل دارند و این مشکل از دوران نوزادی همراه آنهاست؟ حتی اگر به لاکتوز حساسیت نداشته باشید یا مقاومت کافی داشته باشید، باز هم ممکن است به دلایل مختلف بدن شما قادر به هضم پنیر نباشد.

 

کمبود آنزیم‌های خاص در بدن یا اختلالات گوارشی و فعال شدن مکانیسم‌های ایمنی ممکن است باعث ایجاد این مشکل شود. در هر صورت، اگر بعد از خوردن پنیر دچار عوارض جانبی شدید، بهتر است مصرف آن را متوقف کنید. در ادامه مقاله به علائمی که نشان می‌دهند باید مصرف پنیر را کاهش دهید، پرداخته‌ایم تا از سلامت خود مراقبت کنید.

 

تورم، سوزش یا خارش دهان و گلو

 

آلرژی به شیر گاو یکی از شایع‌ترین حساسیت‌های غذایی است که بیشتر در جوانان دیده می‌شود. اگر پس از مصرف پنیر متوجه خارش، سوزش یا تورم در دهان، گلو یا لب‌ها شدید، احتمالاً به پروتئین موجود در شیر آلرژی دارید. این واکنش آلرژیک به دلیل چسبیدن پروتئین شیر به پادتن‌ها و تحریک سیستم ایمنی بدن رخ می‌دهد. علائم دیگر این آلرژی می‌تواند شامل کهیر، خس‌خس سینه و مشکلات تنفسی باشد. در موارد شدید، ممکن است به درمان‌های فوری مانند آنتی‌هیستامین نیاز داشته باشید تا واکنش‌های آلرژیک کنترل شوند.

 

نفخ و ناراحتی شکمی

 

نفخ و ناراحتی‌های گوارشی پس از مصرف پنیر می‌تواند نشانه‌ای از مقاومت یا حساسیت به لاکتوز باشد. این علائم معمولاً ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت پس از مصرف محصولات لبنی بروز می‌کند. مشکلاتی مانند انقباضات شکمی، اسهال و نفخ به این دلیل رخ می‌دهند که بدن فاقد آنزیم لاکتاز است و قادر به تجزیه و هضم قند لاکتوز موجود در پنیر نیست. این وضعیت می‌تواند به مشکلات طولانی‌مدت گوارشی منجر شود و بهتر است مصرف پنیر را کاهش دهید یا به پزشک مراجعه کنید.

 

چروک و پیری زودرس پوست

 

هورمون‌های موجود در شیر و پنیر می‌توانند تولید سبوم (چربی پوست) را افزایش دهند و به بروز مشکلات پوستی مانند آکنه و چرب شدن پوست منجر شوند. چربی اضافه همچنین منافذ پوست را مسدود کرده و منجر به التهاب می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف لبنیات، به‌ویژه پنیر، ممکن است در پیری زودرس پوست و ایجاد چین و چروک‌ها نقش داشته باشد. اگر احساس می‌کنید پوستتان به دلیل رژیم غذایی دچار مشکل شده، بهتر است مصرف پنیر را کاهش دهید و با متخصص پوست مشورت کنید.

 

یبوست و مشکلات روده

 

لبنیات، از جمله پنیر، یکی از دلایل رایج یبوست هستند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳ نشان داد که مصرف شیر گاو به جای شیر سویا می‌تواند یبوست را در کودکان تشدید کند. پنیر، به دلیل پروتئین بالا و فیبر کم، حرکات روده را کاهش داده و به یبوست منجر می‌شود. اگر به‌طور مداوم دچار یبوست هستید، بهتر است مصرف پنیر را کاهش دهید و مواد غذایی فیبردار بیشتری به رژیم خود اضافه کنید تا بهبود یابید.

 

سوء هاضمه و رفلاکس اسیدی

 

مصرف زیاد پنیر به دلیل چربی بالا می‌تواند رفلاکس اسیدی و سوء هاضمه را تشدید کند. مطالعات نشان داده‌اند که حذف شیر گاو از رژیم غذایی کودکان می‌تواند به کاهش رفلاکس معده کمک کند. این موضوع برای بزرگسالان نیز صدق می‌کند، به‌ویژه برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند. مصرف پنیر می‌تواند منجر به ترشح بیشتر اسید معده شده و به دلیل ضعف ماهیچه اسفنکتر، اسید به سمت بالا بازگردد و علائم رفلاکس و سوء هاضمه ایجاد کند.

 

جمع بندی

 

مصرف پنیر می‌تواند در برخی افراد باعث بروز مشکلاتی مانند آلرژی، نفخ، سوء هاضمه، یبوست و حتی مشکلات پوستی شود. این علائم ناشی از حساسیت به لاکتوز یا پروتئین‌های موجود در شیر گاو است. اگر بعد از خوردن پنیر با این عوارض مواجه شدید، بهتر است مصرف آن را کاهش داده و با پزشک مشورت کنید. تنظیم رژیم غذایی می‌تواند به بهبود این مشکلات کمک کند.

 
برچسب ها: پنیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
سرنوشت زنان حرمسرای ناصری سرنوشت زنان حرمسرای ناصری
منیر السلطنه بعد از مرگ شاه یکی از زنان خوش‌شانس دربار ناصری بود که به سبب داشتن فرزند از قصر اخراج نشد و در کاخ سروستان ساکن شد و تا آخر عمر نیز در همانجا ماند.
ناگفته‌های قاضی شهریاری درباره اکبر خرمدین ناگفته‌های قاضی شهریاری درباره اکبر خرمدین
قاضی محمد شهریاری، سرپرست دادسرای جنایی تهران در برنامه‌ای تلویزیونی بخش‌هایی از ناگفته‌های پرونده اکبر خرمدین در قتل پسرش بابک و دختر و دامادش را بازگو کرد.
چطور بعد از دعوا با همسرتان صحبت کنید؟ چطور بعد از دعوا با همسرتان صحبت کنید؟
پدر مشاوره ایران، معتقد است که باید آمادگی این را داشته باشید که در زندگی مشترک ممکن است مشکل و بحث در زمینه تربیت بچه، اشتغال و ... به وجود بیاید، اما باید بلد باشید بعد از بحث و اختلاف چطور با یکدیگر برخورد کنید. برای دانستن نحوه برخورد با همسر بعد از مشاجره این گزارش را از دست ندهید.
اگر این ۵ نشانه را دارید هرگز پنیر نخورید اگر این ۵ نشانه را دارید هرگز پنیر نخورید
اگر پس از مصرف پنیر با عوارض جانبی مواجه شدید، بهتر است مدتی مصرف آن را متوقف کنید. برخی علائم خاص وجود دارند که نشان می‌دهند باید میزان مصرف پنیر را کاهش دهید تا از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری کنید.
آزادی گروگان ۳ ساله از چنگال باند کودک‌ربایی در تهران آزادی گروگان ۳ ساله از چنگال باند کودک‌ربایی در تهران
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند کودک‌ربایی، سقط جنین و خرید و فروش نوزاد، خبر داد و گفت: با هوشیاری کارآگاهان اداره یازدهم یک گروگان۳ ساله نیز از چنگال این باند آزاد شد.
صدور حکم اعدام برای تتلو تکذیب شد صدور حکم اعدام برای تتلو تکذیب شد
یک منبع آگاه گفت: حکم نهایی تتلو هنوز صادر نشده و او به‌تازگی مشمول ارفاق قانونی شده است.
امیر تتلو به اعدام محکوم شد امیر تتلو به اعدام محکوم شد
پس از رسیدگی مجدد به پرونده در شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران، قضات دادگاه امیر تتلو را مجرم شناخته و با اکثریت آرا به اعدام محکوم کردند. حکم قطعی نیست
برگزیده
همسران غریب:با هم و تنها همسران غریب:با هم و  تنها
از بین رفتن رابطه زوجیت، مثل مرگ یک موجود زنده ناراحت‌کننده است. رابطه‌ها با امید آغاز می‌شوند و وقتی از واقعیت شکست می‌خورند تمام می‌شوند، حتی اگر هیچ وقت مرگ‌شان روی کاغذ اعلام نشود.
آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین
«قریب به اتفاق خانواده‏ قربانیان که بالای ۱۰۰ خانواده بودند، شکایت کرده بودند، اما دو جلسه مانده به آخرین جلسه دادگاه، بیشترشان از روی ناامیدی به رسیدگی منصفانه، شکایت‏شان را پس گرفتند و تنها ۷ تا ۸ خانواده باقی ماندند.»
ایران چندمین کشور باهوش جهان؟ ایران چندمین کشور باهوش جهان؟
تا چند هفته پیش و براساس اطلاعات منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ایرانی‌ها به‌عنوان سومین کشور باهوش جهان شناخته می‌شدند اما در به‌روزرسانی سال جدید میلادی (۲۰۲۵) رتبه‌بندی آی‌کیو کشورها با تغییرات اندکی همراه شد و ایرانی‌ها هم با یک پله جهش به رتبه دوم دست پیدا کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر