کد خبر: ۵۶۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۶

بازیکنانی که بیشترین گل را با ضربه «سر» در ادوار جام جهانی به ثمر رساندند

در تاریخ ادوار جام جهانی فوتبال بازیکنانی هستند که رکورددار زدن گل با «سر» هستند که در بین آنها مهاجم تیم ملی آلمان در صدر قرار دارد.
بازیکنانی که بیشترین گل را با ضربه «سر» در ادوار جام جهانی به ثمر رساندند

مخاطب ۲۴- در صفحات تاریخ جام جهانی بازیکنانی هستند که بیشترین آمار گلزنی با سر را به نام خود اثبت کرده‌اند که در صدر این جدول نام میروسلاو کلوزه، مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال آلمان دیده می‌شود.

 

البته این تنها رکورد مرد آلمانی نیست چراکه او بیشترین بُرد‌های جام‌جهانی را هم تجربه کرده است. کلوزه در ۲۴ بار بازی در جام‌های جهانی ۱۷ بُرد، سه تساوی و چهار باخت را در کارنامه دارد و طی آن یک عنوان قهرمانی، یک نایب قهرمانی و ۲ عنوان سومی دیده می‌شود.

 

او در سال ۲۰۰۲ پنج پیروزی را به همراه تیم ملی فوتبال آلمان به دست آورد و در انتها به عنوان نایب قهرمانی این جام دست یافت. در جام جهانی ۲۰۰۶ با همین تعداد پیروزی به مقام سومی جام رضایت داد و در سال ۲۰۱۰ نیز یک بار دیگر این عنوان را تکرار کرد تا در سال ۲۰۱۴ با کسب عنوان قهرمانی جام‌جهانی به بالاترین سطح افتخار دست یابد و جالب است که بدانید بعد از او کافو، کاپیتان اسبق و اسطوره برزیلی‌ها، لیونل مسی، فوق ستاره تیم ملی آرژانتین و کریستیانو رونالدو، مرد تمام‌نشدنی پرتغال دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید

کلوزه با زدن هفت گل با ضربه سر در صدر جدول بازیکنانی است که موفق شده‌اند دروازه حریفان را از این طریق باز کند.

 

در رده دوم این جدول گرد مولر، دیگر ستاره فقید تیم ملی آلمان دیده می‌شود. او نیز موفق شد با زدن پنج گل با ضربه سر بعد از کلوزه در رده دوم این جدول قرار بگیرد. مولر در ۱۳ بازی ۱۴ گل به نام خود ثبت کرد.

 

ساندور کوچیس مجارستانی (پنج بازی و ۱۱ گل)، توماس اسکوراوی از چکسلواکی (پنج حضور و پنج گل)، اولدریش نیدلی (۶ حضور و هفت گل) جمهوری چک، آندری زرماخ از لهستان (۱۳ حضور و ۷ گل) به همراه یورگن کلینزمن از آلمان (۱۷ حضور و ۱۱ گل) نیز همگی با زدن چهار گل با ضربه سر در رده بعدی این فهرست قرار دارند.

برچسب ها: جام جهانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس
برای ترابیباشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد
برگزیده
سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا سردار آزمون در بهترین بیمارستان اروپا
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران پای مصدومش را با موفقیت جراحی کرد.
ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت ترک تبار دیگری از فوتبال ایران رفت
مربی بدنساز ترک‌تبار پرسپولیس که همراه با اسماعیل کارتال به ایران آمده بود، با انتشار پیامی از هواداران سرخ خداحافظی کرد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر