کد خبر: ۵۶۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷

حال خوب سد‌های کشور با وجود کاهش بارندگی

سد‌های ایران نسبت به سال گذشته ۹ درصد آب بیشتری ذخیره کرده‌اند.
حال خوب سد‌های کشور با وجود کاهش بارندگی

مخاطب۲۴- آخرین آمار از وضعیت ذخیره آب سد‌های کشور بیانگر آن اسن که هم‌اکنون ۲۲.۵۲ میلیارد متر مکعب آب در ذخیره سطحی سد‌های ایران موجود است که این رقم از پارسال ۹ درصد بیشتر شده است. ورودی سد‌های ایران در سال آبی جاری ۵.۸۶ میلیارد متر مکعب است که ۶ درصد از سال گذشته کمتر شده و از طرفی خروجی سد‌ها نیز با افزایش ۲ درصدی به ۷.۹۱ میلیارد متر مکعب رسیده است.

حال خوب سد‌های کشور با وجود کاهش بارندگی

با وجود کاهش ورودی و همچنین افزایش خروجی سد‌های ایران نسبت به پارسال، علت افزایشی بودن ذخیره سدها، بهره‌برداری اصولی و تحویل حجم قابل توجهی آب در ابتدای سال آب جاری است. سد‌های تهران، زاینده‌رود، کرخه، زنجیره کارون و دز نیز به ترتیب ۲۳ درصد، منفی ۴۳ درصد، ۲۳ درصد، منفی یک درصد و منفی ۲ درصد سال گذشته ذخیره آب دارند. ذخایر آب سیستان در چاه نیمه‌ها نیز ۱۴ درصد پرشدگی دارند که ۵ برابر سال گذشته است.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: سد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم رابطه دوستانه دختر اردوغان و پزشکیان در چین + فیلم
ویدیویی از گفت‌وگوی صمیمی دختر رجب طیب اردوغان و مسعود پزشکیان، در حاشیه مراسم رسمی چین در شبکه‌های اجتماعی پربازدید شد.
مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند مادورو با نمایش تلفن همراه خود گفت: آمریکایی ها نمی توانند آن را هک کنند
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، در یک کنفرانس خبری بین‌المللی در کاراکاس، یک گوشی هوآوی را به نمایش گذاشت و آن را «بهترین گوشی دنیا» نامید.
لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید لغو کنسرت همایون شجریان؛ نشانه‌ای از هراس از امید
آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات، لغو کنسرت همایون شجریان را نشانه‌ای از تداوم سیاست‌های هراس از امید در ایران دانست و آن را فرصت‌سوزی فرهنگی توصیف کرد.
کنسرت همایون شجریان لغو شد کنسرت همایون شجریان لغو شد
همایون شجریان اعلام کرد کنسرت جمعه برگزار نخواهد شد و دلیل آن نبود امکان مدیریت جمعیت میلیونی است؛ او پیش‌تر خواستار جلسات بررسی قبل از موافقت بود.
پزشکیان به نیویورک می رود پزشکیان به نیویورک می رود
رئیس جمهور ایران هفته آینده به نیویورک می‌رود تا در مجمع سازمان ملل سخنرانی کند؛ عراقچی او را همراهی کرده و رایزنی هسته‌ای با اروپایی‌ها انجام می‌شود.
چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم چین برای نخستین‌بار تمام موشک‌های هسته‌ای خود را نمایش داد + فیلم
چین در رژه پیروزی پکن برای اولین بار تمام موشک‌های کلاهک هسته‌ای خود را همزمان به نمایش گذاشت و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشید.
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر