کد خبر: ۴۱۰۰۴
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰

آب سد سفیدرود رها سازی شد

رهاسازی آب سد سفیدرود و آبگذاری کانال‌های آبیاری کشاورزی گیلان امروز (یکشنبه) با حضور استاندار آغاز شد.
آب سد سفیدرود رها سازی شد

مخاطب۲۴- اسدالله عباسی روز یکشنبه در حاشیه رهاسازی آب سد سفیدرود گفت: در حال حاضر حجم ذخیره آب پشت سد حدود ۷۰۲ میلیون متر مکعب است که پارسال در همین مقطع زمانی حدود ۷۲۰ میلیون متر مکعب بوده است.
وی افزود: سال گذشته بارش‌های خوبی داشتیم و مردم همکاری کردند و مردم و مدیران در تعامل و هماهنگی با هم و عمل براساس تقویم زراعی، آب کشاورزی را مدیریت کردند.
استاندار گیلان خاطر نشان کرد: امسال نیز تمهیدات لازم را فراهم و اعلام کردیم سردهنه‌ها و، نهر‌ها و چاه‌ها را آماده کنند؛ ضمن اینکه انتطار است کشاورزان نیز همچون پارسال نوبت بندی آب را رعایت و به مسئولان اعتماد و با آن‌ها همکاری کنند و بر اساس تقویم زراعی کشت و کار خود را پیش ببرند.
وی با بیان اینکه حدود ۱۷۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان به طور مستقیم از سد سفید رود مشروب می‌شود، اظهار کرد: امسال نیز اهتمام بر آن است همچون پارسال با همکاری کشاورزان از منابع آبی موجود در استان استفاده بهینه کرده و آن‌ها را به زمین‌های کشاورزی برسانیم.
استاندار گیلان با قدردانی از زحمات کشاورزان و دست اندرکارانی که در عرصه تولید فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: از کشاورزان حمایت می‌کنیم و بر همین اساس قیمت‌ها امسال خیلی بهتر از پارسال خواهد بود و مشکلاتی که در سال گذشته داشتند، برطرف شده است.
نماینده عالی دولت در گیلان خاطر نشان کرد: امسال با همدلی و همکاری برای تولید بیشتر محصول اهتمام داریم و امید است سال زراعی پر خیر و برکتی داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، سد سفیدرود بزرگ‌ترین سد مخزنی گیلان است که آب مورد نیاز ۱۷۲ هزار هکتار از مجموع ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار‌های استان را تامین می‌کند.
این سد بر روی رودخانه سفیدرود و در پایین دست محل تلاقی ۲ رودخانه قزل اوزن و شاهرود در ۷۵ کیلومتری جنوب شهر رشت و در مجاورت شهر منجیل احداث شده است.
بر اساس آمارها؛ میزان آب مورد نیاز سالانه در استان بیش از سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب در بخش‌ها و مصارف مختلف است که معادل ۹۲ درصد آن در بخش کشاورزی استفاده می‌شود و بیشترین بخش آب‌بر کشاورزی استان شالیزارهاست.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌است.
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم‌های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم‌های پرمحصول است که در شالیزار‌های گیلان کشت می‌شود، بیشترین رقم‌های کشت شده برنج در این استان، رقم‌های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل می‌شود.

برچسب ها: سد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا قهرمانی مقتدرانه والیبال جوانان ایران برابر ایتالیا
تیم ملی والیبال جوانان ایران با نمایشی درخشان و شکست ۳-۱ ایتالیا در فینال، بار دیگر بر بام جهان ایستاد و عنوان قهرمانی خود را مقتدرانه حفظ کرد.
هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان هوش مصنوعی؛ خلافیت در دستان انسان
هوش مصنوعی مرز میان خیال و واقعیت را برداشته و با ابزار‌های نوآورانه، خلاقیت و کارایی انسان را به سطحی تازه رسانده است.
لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس لیست کامل قیمت‌های سری آیفون ۱۷ لو رفت: از مدل پایه تا پرومکس
قیمت گوشی‌های جدید آیفون لو رفت، طبق شایعات منتشر شده به نظر می‌رسد اپل قصد دارد قیمت برخی از مدل‌های جدید خود را افزایش دهد.
فوری: ساعتی قبل سعید طوسی ترور شد فوری: ساعتی قبل سعید طوسی ترور شد
سعید طوسی در ساعات اولیه روز جمعه در مشهد مورد حمله با سلاح گرم قرار گرفته است.
شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم شکست تحقیرآمیز منچستریونایتد برابر تیم دسته چهارمی + فیلم
منچستریونایتد در جام اتحادیه انگلیس مقابل گریمزبی تاون، تیم دسته چهارمی، پس از تساوی ۲-۲ در وقت اضافه، در ضربات پنالتی ۱۲-۱۱ شکست خورد.
حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است حضرتی: رفع فیلتر تلگرام در دستور کار دولت است
الیاس حضرتی خبر داد با وجود رفع فیلتر واتساپ و گوگل، تلگرام به‌دلیل شرایط جنگی هنوز مسدود مانده، اما دولت چهاردهم در حال پیگیری رفع آن است.
حضرتی: بازگشت هنرمندان سرشناس به ایران آزاد است حضرتی: بازگشت هنرمندان سرشناس به ایران آزاد است
الیاس حضرتی اعلام کرد بازگشت هنرمندان و ایرانیان خارج از کشور بدون مانع است، مگر افرادی که پرونده‌ سنگین یا سابقه خونریزی داشته باشند.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر