کد خبر: ۵۶۴۳۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۵
خیز شاخص کل برای صعود دوباره؛ پول حقیقی وارد صنایع دلاری می‌شود؟

پیش‌بینی بورس امروز ۲۶ دی ۱۴۰۳

تحلیلگران معتقدند برای بازار روز چهارشنبه پس از استراحتی که وسط هفته وجود دارد، افزایش جریان نقد در بازار و توجه به گروه فلزات و گروه‌های دلاری مانند دارویی پیش بینی می‌شود.
پیش‌بینی بورس امروز ۲۶ دی ۱۴۰۳

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- طی سه روز معاملاتی این هفته، بورس تهران دو روز سرخ و یک روز سبز را سپری کرد. بازدهی شاخص کل در این سه روز منفی ۲.۵ درصد و بازدهی شاخص هم‌وزن در این مدت منفی ۱.۵ درصد بود. با این حال روند معاملاتی روز دوشنبه، این امید را در میان سهامداران ایجاد کرد که روز چهارشنبه بازار سبزپوش بسته شود و از عملکرد بد بورس در این هفته کم کند.



در این سه روز بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شده که سهامداران امیدوارند بخشی از این پول در روز چهارشنبه به بازار بازگردد. همانطور که دوشنبه با دو عرضه اولیه‌ای که در بورس و فرابورس انجام شد، شاهد ورود پول به بازار بودیم.



با این حال با توجه به مثبت بودن بازار و همچنین ورود پول حقیقی در روز دوشنبه، به نظر می‌رسد در معاملات چهارشنبه ۲۶ دی، شاخص صعودی شروع کند و صنایع دلاری در این میان بیشتر مورد توجه سهامداران قرار بگیرد.

 

سه صنعت برتر را بشناسید


شهلا حیدری، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با اکوایران گفت: یکی از نکات قابل توجه بازار امروز گردش نقدینگی میان صنایع بود. همچنین شاخص‌های صعودی امروز بازار سرمایه تحت تأثیر ورود نقدینگی (فروش حقوقی) ۴۴۴ میلیارد تومانی و خروج نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت به میزان ۴۳۸ میلیارد تومان بود.



حیدری تصریح کرد: تشکیل صف خرید در ۱۶۸ نماد جمعا به ارزش ۱،۸۷۴ میلیارد تومان و صف فروش تنها ۸۹ نماد مجموعاً به ارزش ۴۰۹ میلیارد تومان تنور معاملات را تا انتها پر از هیجان حفظ کرد. همچنین امروز سرانه خرید حقیقی ۵۳ میلیون تومانی نزدیک به دو برابر سرانه فروش حقیقی ۲۷ میلیون تومانی بود.


معاملات الاکلنگی در گروه غذایی



این تحلیلگر بازار سرمایه عنوان کرد: یک خبر مهم برای گروه دارویی، انتشار بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر دستورالعمل اجرایی تامین ارز شرکت‌های دارویی بود؛ بدین ترتیب شرکت‌ها قبال پذیرش اوراق گام حداکثر تا پایان سال جاری تا سقف ۲۰۰ میلیون دلار تأمین ارز خواهند شد؛ همچنین در این گروه برکت و پخش در صدر نماد‌های پر معامله به ترتیب با حجم ۳۲۶ میلیون و ۵۵ میلیون برگه سهم قرار گرفتند.



حیدری خاطرنشان کرد: در گروه غذایی، خبر افزایش نرخ منتشر شد. بدین ترتیب قیمت جدید ۱۱۴ نوع روغن نباتی برای مصارف خانگی و قنادی، براساس مصوبه ستاد و کارگروه تنظیم بازار به ترتیب با افزایش ۱۵ و ۲۱ درصدی ابلاغ شد؛ گرچه روغنی‌ها چندان تاثیری از این خبر نگرفتند و معاملات الاکلنگی در کلیت گروه غذایی برقرار بود، ولی معاملات غبشهر به عنوان یک نماد روغنی با صف خرید ۱۵۳ میلیونی پایان یافت.


انتظار توجه به گروه‌های دلاری



وی در نهایت گفت: برای بازار روز چهارشنبه پس از استراحتی که وسط هفته وجود دارد، افزایش جریان نقد در بازار و توجه به گروه فلزات و گروه‌های دلاری مانند دارویی پیش بینی می‌شود؛ همچنین انتظار می‌رود ارزش معاملات به واسطه عرضه اولیه‌ها و اخبار مثبت منتشر شده مجددا رشد مطلوبی داشته باشد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد نیکون، Z f نقره ای را برای عاشقان عکاسی رونمایی کرد
نیکون با الهام از دوربین‌های کلاسیک، از مدل نیکون Z f نقره‌ای رونمایی کرد؛ ترکیبی بی‌نظیر از طراحی نوستالژیک و فناوری مدرن برای عکاسان حرفه‌ای.
پرسپولیس همچنان نه میشنود پرسپولیس همچنان نه میشنود
خرید دو بازیکن جدید تیم پرسپولیس فعلا از سوی مدیریت باشگاه انجام نگرفته است.
خبر بد برای طرفداران اندروید خبر بد برای طرفداران اندروید
با اعلام رسمی توقف توسعه، پایان کار نوا لانچر قطعی شد. دلیل این تصمیم چه بود و سرنوشت یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سفارشی‌سازی اندروید چه خواهد شد؟
وقتی عراقچی تهدید می‌شود وقتی عراقچی تهدید می‌شود
نماینده شاهین‌شهر با انتقاد از متن سفر احتمالی عراقچی به مصر تأکید کرد هرگونه توافق هسته‌ای خارج از مصوبات مجلس، با پیگرد قضایی همراه خواهد بود.
۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند ۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند
از وحشت روان‌شناختی گرفته تا کابوس‌های فراطبیعی، با بهترین مینی سریال ترسناک که خواب شب را از شما می‌گیرد و تا مدت‌ها رهایتان نمی‌کند، آشنا شوید.
مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند
رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: قدرت موشکی و جانفشانی رزمندگان ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل زد، اما سیلی واقعی را وحدت و حضور مردم به دشمن وارد کرد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر