کد خبر: ۵۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵

شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی دو برابر شد

ریزش ۶۲ هزار نفری متقاضیان خودرو‌های وارداتی ظرف یک ماه، منجر به افزایش شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی شده است
شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی دو برابر شد

مخاطب ۲۴- شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی، دی‌ماه امسال درمقایسه با مرحله قبل دو برابر شد.

 

پنجمین مرحله پیش فروش خودرو‌های وارداتی با حضور ۱۰ هزار دستگاه مختلف کلید خورد و آنطرف داده‌های سامانه یکپارچه از استقبال ۹۰ هزار متقاضی حکایت دارد. با این اوصاف نسبت مرحله قبلی که آذر برگزار شد و فقط پنج درصد متقاضیان امکان خرید پیدا کردند، شاهد افزایش دو برابری شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی هستیم.

 

فروش خودرو‌های وارداتی اواخر ۱۴۰۱ وارد مرحله جدیدی شد. با روی کار آمدن سامانه یکپارچه، متقاضیان ملزم به اسم‌نویسی و افتتاح حساب وکالتی و طی کردن مراحل ابتدایی شدند و دست‌آخر چیزی حدود ۳۴ هزار نفر برای خرید خودرو‌های وارداتی صف بستند.

بیشتر بخوانید

فروش خودرو‌های وارداتی در مرحله اول، متفاوت‌تر از مراحل بعدی ادامه داشت و روند انتخاب خودرو‌های وارداتی چیزی حدود یک سال طول کشید. آمار دقیقی از تعداد خودرو‌های عرضه‌شده در دسترس نیست، اما در قالب آن مرحله ۱۴ شرکت مختلف روی هم ۳۶ مدل جورواجور را پیش روی متقاضیان قرار دادند.

 

پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی بهمن ۱۴۰۲ برای دومین بار کلید خورد. در این مرحله نیز روند اسم‌نویسی و حذف و اضافه شرکت‌های عرضه‌کننده و خودرو‌های وارداتی تا مرداد ۱۴۰۳ ادامه داشت و نهایتا ۱۱۷ هزار نفر بابت خرید خودرو‌های وارداتی هفت‌خان تعیین‌شده را پشت‌سر گذاشتند.

 

عرضه خودرو‌های وارداتی در این قدم با اضافه شدن شرکت‌های جدیدی از جمله سایپا کلید خورد و مدل‌هایی با رگ و ریشه چینی به سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی راه پیدا کردند. محاسبات نشان می‌دهد اتفاقا بیشترین شانس خرید خودرو‌های وارداتی، تا اینجای کار در همین مرحله دوم وجود داشته؛ چیزی حدود ۱۶ درصد.

 

فروش خودرو‌های وارداتی از آبان امسال با سرعت و جدیب بیشتری دنبال شد. در این مرحله نیز اولین قدم با افتتاح حساب وکالتی آغاز شد و متقاضیان باید رقمی معادل ۵۰۰ میلیون تومان را در بانک‌هایی که سامانه یکپارچه تعیین کرده بود، گرو می‌گذاشتند. ۲۱ مدل مختلف از طریق ۱۱ شرکت در قالب سومین مرحله فروش خودرو‌های وارداتی به رقابت پرداختند و این وسط ایران‌خودرو هم کنار سایپا به جمع شرکت‌های وارد‌کننده اضافه شد.

 

فروش خودرو‌های وارداتی آبان امسال با استبال ۸۰ هزار متقاضی همراه شد که البته بعد پایش وزارت صمت حدود هفت هزار نفر از این تعداد کنار گذاشته شدند. از طرفی خود وزارات صمت حدود شش هزار دستگاه مختلف را برای سومین پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی به خط کرد تا فقط هشت درصد از شرکت‌کننده‌ها شانس دریافت خودرو وارداتی داشته باشند.

 

شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی در مرحله بعدی تقلیل پیدا کرد. چهارمین پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی آذر ۱۴۰۳ آغاز شد. روز یکشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ اولین قدم‌ها با عنوان پیش‌ثبت‌نام برداشته شد و طبق روال مراحل گذشته، متقاضیان قبل از هر قدمی موظف به افتتاح حساب وکالتی و بلوکه‌کردن مبلغی معادل ۵۰۰ میلیون تومان شدند.

 

فروش خودرو‌های وارداتی در این مرحله با عرضه هشت هزار دستگاه مختلف برگزار شد و همزمان چیزی نزدیک ۱۵۲ هزار نفر خواستار خرید شدند. این بیشترین میزان تقاضا در همه مراحلی است که تا اینجا برگزار شده و اتفاقا باعث ثبت کمترین میزان شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی شده؛ فقط پنج درصد!

 

فروش خودرو‌های وارداتی در مرحله چهارم فقط با عرضه هشت هزار دستگاه پشت‌سر گذاشته شد و وقتی به دی‌ماه و مرحله پنجم رسیدیم، تعداد مدل‌های عرضه‌شده از هشت به ۱۰ هزار دستگاه ارتقا پیدا کرد. از یک طرف دیگر اطلاعات منتشرشد از سوی سامانه یکپارچه مشخص می‌کند ۹۰ هزار متقاضی برای خرید خودرو‌های وارداتی آماده شده‌اند تا حدود ۱۱ درصد نفرات شانس برنده‌شدن در قرعه‌کشی را داشته باشند.

برچسب ها: خودرو وارداتی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر