کد خبر: ۳۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸

دردسر جدید متقاضیان سامانه یکپارچه فروش خودرو

افزایش قیمت محصولات سامانه یکپارچه فروش خودرو به بهانه اجرای استاندار‌های ۸۵ گانه، انتقاد‌های زیادی به‌همراه داشته است. حالا بخشی از متقاضیانی که به‌این افزایش قیمت تن دادند با دردسر جدیدی روبرو شده‌اند.
دردسر جدید متقاضیان سامانه یکپارچه فروش خودرو

مخاطب 24-پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو مختص متقاضیانی که موعد تحویلشان زمستان ۱۴۰۲ تعیین شده، کلید خورد، اما گزارش‌های ارسالی به فرارو نشان می‌دهد برخی از این افراد در مرحله تکمیل وجه با اخطار تکمیل ظرفیت روبرو شدند.

تکمیل ظرفیت محصولات ایران‌خودرو برای متقاضیانی که از چند ماه قبل برنامه‌ریزی کردند، تنها دردسر داستان نیست و مدل‌هایی که ایران‌خودرو پیش‌روی آن‌ها گذاشته، نسبت به انتخاب اولیه حداقل ۱۳۶ میلیون گران‌تر است. همزمان با پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو برای متقاضیان محصولات داخلی سامانه یکپارچه، دور دوم عرضه خودرو‌های وارداتی آغاز شده و برخلاف اظهارات قبلی مسئولان سامانه، شرط تعریف حساب وکالتی و بلوکه‌کردن پول همچنان پابرجاست.
پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو براساس اولویت‌های مشخص‌شده و طبق برنامه قبلی جلو می‌رود و در آخرین مرحله، نوبت به تعیین‌تکلیف متقاضیان زمستان ۱۴۰۲ رسیده است.

پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو در این مقطع به‌شکلی است که متقاضیان سامانه یکپارچه که موعد تحویلشان زمستان ۱۴۰۲ اعلام شده و از قبل دنبال خرید دنا پلاس اتوماتیک بودند، می‌توانند اقدامات لازم برای تحویل دنا پلاس اتوماتیک آپشنال یا به‌جای آن تارا اتوماتیک تیپ V ۴ را آغاز کنند؛ با این حال گزارش‌های ارسالی به فرارو نشان می‌دهد بخشی از این متقاضیان موقع اقدامات لازم برای مرحله تکمیل وجه، با اخطار تکمیل ظرفیت روبرو شده‌اند.

پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو در این مقطع از طرف دیگر مختص متقاضیانی است که از اسفند ۱۴۰۱ با پشت‌سر گذاشتن مراحل مختلف چشم‌انتظار تحویل دنا پلاس اتوماتیک بودند، اما الان باید به‌جای این محصول از بین دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و تارا تیپ V ۴ یکی را انتخاب کنند. یعنی مدل‌هایی که نسبت به خود دنا پلاس اتوماتیک حداقل ۱۳۶ میلیون گران‌تر عرضه شدند.

پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو با مدل‌های گران‌تر

قیمت دنا پلاس اتوماتیک آپشنال که به‌جای دنا پلاس اتوماتیک ساده دردسترس متقاضیان موعد زمستان ۱۴۰۲ سامانه یکپارچه قرار گرفته، در نمایندگی‌های ایران‌خودرو دقیقا ۶۹۲ میلیون و ۱۶۶ هزارتومان است؛ یعنی چیزی حدود ۱۴۷ میلیون بیشتر از دنا پلاس اتوماتیک ساده.

قیمت دنا پلاس اتوماتیک ساده در کارخانه طبق آخرین فهرست محصولات ایران‌خودرو، ۵۴۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان به‌چشم می‌خورد و حالا طبق روال ماه‌های گذشته، شاهد عرضه مدل‌های دیگری به‌جای انتخاب اولیه متقاضیان هستیم.

تارا اتوماتیک تیپ V ۴ هم که یکی دیگر از گزینه‌های پیش‌روی متقاضیان موعد زمستان ۱۴۰۲ محصولات ایران‌خودرو به‌حساب می‌آید، توسط خود ایران‌خودرو معادل ۶۸۱ میلیون و ۴۳۴ هزار تومان به‌فروش می‌رسد که اختلاف تقریبا ۱۳۶ میلیونی نسبت به دنا پلاس اتوماتیک ساده دارد.

تغییر محصول انتخابی متقاضیان سامانه یکپارچه که تقریبا حالت اجباری پیدا کرده، از چند ماه قبل به یکی از گلایه‌های خریداران تبدیل شده است. هفته قبل برخی از ثبت‌نام‌کنندگان راناپلاس در مرحله اول سامانه یکپارچه، از تحویل نگرفتن خودروی خود گلایه کردند. ایران‌خودرو، اما ماجرای استاندارد‌های ۸۵ گانه را وسط می‌کشد و تغییر محصول انتخابی متقاضیان سامانه یکپارچه را ناگزیر می‌داند.

تداوم شرط تعریف حساب وکالتی برای متقاضیان خودرو وارداتی

ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و مرحله دوم پیش‌فروش سامانه یکپارچه همزمان با پیش‌فروش بهمن‌ماه ایران‌خودرو آغاز شده و آن‌هایی که دنبال خرید خودرو خارجی هستند می‌توانند از ۱۶ بهمن تا روز جمعه ۲۰ بهمن دست‌به‌کار شوند.

ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی البته درحالی بعد از اسفند پارسال برای متقاضیان جدید امکان‌پذیر شده که برخلاف تصور بازهم خریداران خودرو‌های وارداتی باید مرحله افتتاح حساب وکالتی و واریز پول به آن را طی کنند.

سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی روز ۱۵ بهمن امسال با انتشار اعلامیه‌ای در صفحه اول سامانه، اعلام کرد متقاضیان این مرحله نیز باید نهایتا تا ساعت ۱۳ روز چهارشنبه ۱۸ بهمن یکی از حساب‌های خودشان را در شعب بانک‌های واجد شرایط اعلامی در سامانه، به نام خودرو وارداتی وکالتی و مبلغ پنج میلیارد ریال (۵۰۰ میلیون تومان) مسدود کنند.

ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی همزمان با آغاز رسمی مرحله دوم، بدون حذف شرط افتتاح حساب وکالتی کلید می‌خورد و همین اتفاق را می‌توانیم مهمترین ابهام این دور بدانیم. آذر امسال خبر حذف شرط افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خرید خودرو به‌نقل از مهدی تقدسی مدیرسامانه یکپارچه در خبرگزاری‌ها منتشر شد و حالا آنطور که از شواهد پیداست، حذف این شرط فقط مختص خودرو‌های داخلی است و فعلا متقاضیان خودرو خارجی ملزم به تعریف حساب وکالتی و بلوکه‌کردن پول در آن هستند.

منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد! آخرین بلایی که پرسپولیس سر بیرانوند آورد!
تیم حقوقی پرسپولیس با توجه به طولانی شدن روند رسیدگی به استیناف خواهی در پرونده شکایت بابت فسخ غیر موجه قرارداد از سوی دروازه‌بان پیشین خود، لایحه جدیدی را به فدراسیون فوتبال ارسال کرد.
صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟ صدور گواهی الکترونیکی انحصار وراثت از چه زمانی انجام می‌شود؟
رئیس سازمان ثبت احوال با اشاره به اقدامات نوین سازمان ثبت احوال کشور در سال‌جاری، گفت: گواهی انحصار وراثت با همکاری قوه قضاییه و با بهره گیری از پایگاه‌های سببی و نسبی و خانوار، از مردادماه به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت احوال صادر خواهد شد و این اقدام گامی دیگر در تسهیل خدمات‌رسانی و افزایش رضایتمندی عمومی است.
کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی کشف اسکلت قدیمی انسان در این استان شمالی
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
برگزیده
مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن
در حال حاضر به مستاجران ساکن در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون و روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می‌شود
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر