کد خبر: ۵۶۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶

عارف: خط قرمز نظام ما، دوری از مردم است

معاون اول رئیس جمهور گفت: باید برای مردم تبیین کنیم که امروز، نظام اسلامی در اوج قدرت است و اکنون شرایط ما با گذشته قابل مقایسه نیست، در ابتدای جنگ ما با برنو به جنگ دشمن می‌رفتیم، اما امروز در بهترین شرایط هستیم و این تنها به لطف حضور مردم است.
عارف: خط قرمز نظام ما، دوری از مردم است

مخاطب ۲۴- محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در جلسه مشترک معاونین اول سران قوا که برای برنامه‌ریزی جهت مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: مردم، صاحبان اصلی انقلاب هستند و باید به شدت از دولتی شدن مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرهیز شود.

 

در این جلسه که صبح امروز (یکشنبه) در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور با حضور حجت‌الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه و حاجی‌بابایی نائب رئیس اول مجلس دوازدهم برگزار شد، عارف گفت: برگزاری این نشست، پیام معناداری در بطن خود دارد و آن هم این است که برگزاری باشکوه ایام‌الله دهه فجر به حدی برای ما اهمیت دارد که معاونان اول سران سه قوه برای برگزاری بهتر آن جلسه‌ای در این سطح برگزار کرده‌اند و نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، مدیریت ستاد برگزاری این حماسه بزرگ انقلاب اسلامی را برعهده دارد.
 

وی در ادامه افزود: در این جلسه در کنار هم جمع شده‌ایم تا ببینیم برای ایجاد امکان مشارکت بهتر مردم چه می‌توان کرد ‌اما باید به شدت از «دولتی شدن» این اجتماع بزرگ مردمی دوری کنیم و بزرگداشت این ایام مانند همه سال‌های گذشته باید تنها با حضور خود مردم و بصورت خودجوش صورت گیرد تا دشمن بیشتر از گذشته بفهمد که مردم ما و میزان علاقه‌شان به نظام جمهوری اسلامی را به درستی نشناخته است.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه با تشکر از حضور معاونان اول سران قوا گفت: باید برای مردم تبیین کنیم که امروز، نظام اسلامی در اوج قدرت است و اکنون شرایط ما با گذشته قابل مقایسه نیست، در ابتدای جنگ ما با برنو به جنگ دشمن می‌رفتیم اما امروز در بهترین شرایط هستیم و این تنها به لطف حضور مردم است.

 

عارف با اشاره به اهمیت حضور مردم در مراسم بزرگداشت این ایام‌الله گفت: باید ببینیم امام علی (ع) موضعش نسبت به حضور مردم چیست و ما نیز به همان نسبت مردم را به مشارکت دعوت کنیم، این واقعیتی است که در انتخابات گذشته 50 درصد مردم آگاهانه پای صندوق‌های رای نیامدند، این در حالی است که مردم ما اعتقاد و دلبستگی زیادی با ائمه، اسلام و نظام اسلامی دارند و هنر ما و راهبرد ما باید این باشد که افراد بیشتری از جامعه را جذب کنیم و این ایام فرصت مناسبی برای جذب بیشتر مردم است.

 

وی افزود:‌ خط قرمز نظام ما، دوری از مردم است و جذب بیشتر مردم، کاری شدنی است و برگزاری این نشست، پیام روشنی برای اتحاد و وفاق است.

 

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه گفت: ما شعار وفاق را قبول داریم و این شعار، شعار نظام ماست و همه باید بدانند که سه قوه با هم هستند و وفاق رمز پیروزی انقلاب اسلامی ماست.

 

وی در ادامه افزود: امور اجرایی برگزاری مراسم بر عهده ستادی است که تحت نظر نائب رئیس اول مجلس فعالیت می‌کند و ما با هماهنگی با ستاد فعالیت خواهیم کرد و هرگز کسی در دولت نباید مستقل از ستاد فعالیت کند.

 

نائب رئیس مجلس دوازدهم: رئیس مردم نیستیم

در این جلسه حاجی بابایی، نائب رئیس مجلس دوازدهم، نیز گفت: دشمن تصور می‌کند که با بزرگنمایی و برجسته‌سازی مشکلات اقتصادی و مسائل منطقه، می‌تواند در جامعه ما ترس و هراس ایجاد کرده و مردم را ناامید کند، اما مردم ایران، امسال با حضور یکپارچه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، حماسه‌ای بزرگ را خلق خواهند کرد و ما امروز به نمایندگی از قوای سه گانه در کنار هم جمع شده‌ایم تا خیال خام دشمن را باطل کرده و امکان مشارکت گسترده مردم را فراهم کنیم.

 

وی افزود: البته نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم این است که ما رئیس مردم نیستیم که به مردم بگوییم به راهپیمایی بیایند بلکه ما تنها تلاش می‌کنیم شرایطی را فراهم کنیم که مردم راحت‌تر در این اجتماع بزرگ که انقلابی و مردمی است شرکت کنند و این حضور، پیام امیدوار کننده‌ای به تمامی مردم جامعه خواهد داد.

 

در این نشست، معاون اول قوه قضاییه نیز با بیان آنکه باید با روش‌های جدید و به‌روز، امکان مشارکت بیشتر مردم را در این راهپیمایی بزرگ فراهم کنیم گفت: باید مزاج مردم را مورد نظر قرار دهیم و سخنی نگوییم که از آن، اختلاف و تلخی حاصل شود.

 

در این جلسه ضیاء هاشمی، معاون اجتماعی معاون اول‌رئیس جمهور، نیز با بیان آنکه مردم ما علاوه بر تعلقات مذهبی و انقلابی، نسبت به 22 بهمن عرق ملی دارند گفت: باید پیام وفاق ملی را که مهمترین شعار رئیس‌جمهور است در چنین ایامی به مردم و خصوصاً نخبگان جامعه منتقل کنیم، باید فضایی را فراهم کنیم که جامعه احساس کند وفاق ملی برای ما بسیار مهم است.

 

 
برچسب ها: محمدرضا عارف
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
برگزیده
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا
امروز شنبه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان در کشور ایتالیا برگزار می‌شود و ریاست این مذاکرات را وزیر امور خارجه کشورمان و نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا به‌عهده دارند.
ادعای آکسیوس: آمریکا با غنی‌سازی در سطح ۳.۶۷ درصد موافقت کرده است ادعای آکسیوس: آمریکا با غنی‌سازی در سطح ۳.۶۷ درصد موافقت کرده است
رسانه آمریکایی مدعی شد که آمریکا با غنی سازی صلح امیز ایران موافقت کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر