کد خبر: ۵۶۲۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۸

در صندوق بازنشستگی کشوری چه خبر است؟

جمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت بیمه ملت پس از دو بار آگهی عمومی و یک بار تنفس، در نهایت با حضور حداکثری سهامداران تشکیل شد و در یک فرایند قانونی با حضور ناظر سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی، اعضای حقوقی هیئت‌مدیره این شرکت بیمه‌ای مشخص شدند.
در صندوق بازنشستگی کشوری چه خبر است؟

مخاطب۲۴- مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت بیمه ملت پس از دو بار آگهی عمومی و یک بار تنفس، در نهایت با حضور حداکثری سهامداران تشکیل شد و در یک فرایند قانونی با حضور ناظر سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی، اعضای حقوقی هیئت‌مدیره این شرکت بیمه‌ای مشخص شدند.

 

در ادامه نیز به دلیل طی شدن تمامی فرآیند‌های قانونی، مصوبه مجمع در سامانه کدال بورس ثبت شد. ساعاتی پس از این اقدام قانونی به ناگاه شاهد انتشار تیتر و محتوایی در سایت و شبکه‌های اجتماعی متعلق به سازمان بازنشستگی کشوری بودیم که بسیار مشکوک، عجیب و حیرت آور است. مخاطب بار اول که این تیتر و مطلب را می‌خواند باور نمی‌کند که ارگان رسمی یک نهاد دولتی در جمهوری اسلامی ایران چنین محتوای سخیف و تحریک کننده‌ای را منتشر کرده است. اگر یک کانال گمنام، زرد و باجگیر چنین محتوایی را منتشر می‌کرد، شاید قابل درک بود، اما چگونه سازمان بازنشستگی در دام چنین موضوعی افتاده است.

 



مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده شرکت بیمه ملت پس از دو بار آگهی عمومی و یک بار تنفس، در نهایت با حضور حداکثری سهامداران تشکیل شد و در یک فرایند قانونی با حضور ناظر سازمان بورس و اوراق بهادار و بازرس قانونی، اعضای حقوقی هیئت‌مدیره این شرکت بیمه‌ای مشخص شدند.



در ادامه نیز به دلیل طی شدن تمامی فرآیند‌های قانونی، مصوبه مجمع در سامانه کدال بورس ثبت شد.

 

ساعاتی پس از این اقدام قانونی به ناگاه شاهد انتشار تیتر و محتوایی در سایت و شبکه‌های اجتماعی متعلق به سازمان بازنشستگی کشوری بودیم که بسیار مشکوک، عجیب و حیرت آور است.



مخاطب بار اول که این تیتر و مطلب را می‌خواند باور نمی‌کند که ارگان رسمی یک نهاد دولتی در جمهوری اسلامی ایران چنین محتوای سخیف و تحریک کننده‌ای را منتشر کرده است.



اگر یک کانال گمنام، زرد و باجگیر چنین محتوایی را منتشر می‌کرد، شاید قابل درک بود، اما چگونه سازمان بازنشستگی در دام چنین موضوعی افتاده است.



کافیست یکبار این تیتر و مطلب را مطالعه کنید تا به عمق فاجعه مدیریتی در صندوق بازنشستگی کشوری پی ببرید.



در حضور نماینده سازمان بورس و حسابرس قانونی اتفاق افتاد.



نادیده گرفته شدن حق رای ۲۵ هزار و ۷۴۷ بازنشسته کشوری در مجمع بیمه ملت



جلسه مجمع عمومی شرکت بیمه ملت که با حضور ناظر بورس و بازرس قانونی شرکت بیمه ملت تشکیل شد، اعضای منتسب به گروه بهمن در هیئت رئیسه این مجمع پس از کش و قوس‌های فراوان رای به ابطال و نادیده گرفتن حق رای ۲۵ هزار و ۷۴۷ بازنشسته کشوری سهام دار بیمه ملت دادند.



در پایان این جلسه ناعادلانه، نماینده صندوق ضمن خودداری از امضای صورت جلسات مربوطه و حاشیه نویسی بمنظور احقاق حقوق بازنشستگان معزز، اعتراض و نکات قانونی مورد نظر خود را به صورت مکتوب ارائه کرد.



به جامعه معزز بازنشستگان اطمینان می‌دهد که به نمایندگی از بازنشستگان سهامدار بیمه ملت و به حکم صیانت از اموال و سرمایه‌های بازنشستگان کشوری، برای استیفای حقوق بازنشستگان از هیچ تلاش قانونی فروگذار نخواهد کرد و از مراجع نظارتی و قانونی انتظار دارد که در کنار بازنشستگان و به دنبال استیفای حقوق قانونی ایشان باشند.



آیا میدری در جریان اتفاقات مخرب صندوق بازنشستگی کشوری قرار دارد؟



طی ۲ سال اخیر شاهد بر سر کار آمدن سه وزیر کار شامل حجت عبدالملکی، صولت مرتضوی و میدری بودیم و طی این دوره دو ساله ۵ مدیرعامل برای صندوق بازنشستگی کشوری آمدند که عبارتند از اسکندری، ترکی، مسکنی، محمودی و حال حجت‌اله میرزایی.



نکته جالب و مشترک همه این وزرا و مدیران عامل صندوق بازنشستگی کشوری تغییر در هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ملت بوده است، اما به دلیل چارچوب‌های قانونی و نظارتی بیمه مرکزی این امکان را نیافتند که تغییرات سیاسی مطلوب خود را در این شرکت بیمه‌ای موفق و خوشنام تحمیل کنند و حال که یک بخش خصوصی موفق توانسته در یک فرایند کاملا شفاف و قانونی اکثریت هیات مدیره این شرکت را به خود اختصاص دهد، شاهد شانتاژ و تخریب رسانه‌ای توسط مدیران صندوق بازنشستگی کشوری هستیم.



با توجه به شناختی که از میدری وزیر کار به عنوان فردی قانون‌مدار و چهره‌ای علمی و آکادمیک وجود دارد انتظار می‌رود جلوی اقدامات غیر حرفه‌ای و مخرب صندوق بازنشستگی کشوری در این فقره را بگیرد و اگر اشکال و ایرادی به نحوه برگزاری مجمع و مصوبه تعیین اعضای هیات مدیره بیمه ملت وجود دارد، به دور از فضاسازی و شانتاژ رسانه‌ای و سیاسی، از مجاری قانونی خواستار بررسی و مطالبه حقوق ادعایی شود.

برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر