کد خبر: ۵۶۱۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵

جهانگیر: با متخلفان سقط جنین برخورد قاطع خواهیم داشت

سخنگوی قوه قضاییه به ممنوعیت سقط جنین در قانون اشاره و بر لزوم اتخاذ رویکردی قاطع و برخورد قانونی با متخلفان براساس مفاد قانون تاکید کرد و نظارت دقیق و همه جانبه بر این موضوع را وظیفه شرعی و قانونی دستگاه قضایی برشمرد.
جهانگیر: با متخلفان سقط جنین برخورد قاطع خواهیم داشت

مخاطب۲۴- اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اهداف سفر خود به لنگرود به نمایندگی از رئیس قوه قضاییه، هدف از این سفر را بررسی نزدیک مشکلات قضایی و اداری این شهرستان دانست و اظهار کرد: در این سفر یک روزه جلسات مختلفی برگزار شد که مسائل مهم شهرستان از سوی مسئولین دسته بندی و مطرح شد تا دستگاه قضا بتواند با ورود به مسائل، گره‌ای از مشکلات مردم را باز کند.

بیشتر بخوانید


وی یکی از مهم‌ترین مسائل مطروحه در شهرستان لنگرود را مربوط به تداخلات اراضی در شهر چاف و چمخاله دانست و گفت: «متاسفانه در سال‌های گذشته، زمین‌هایی که از دیرباز در اختیار مردم بوده و در آن به کشت و کار و زندگی مشغول بودند، پس از تبدیل روستا به شهر و صدور سند به نام راه و شهرسازی، با مشکل تداخل مالکیت مواجه شده‌اند.»

 

سخنگوی قوه قضاییه با تاکید بر لزوم بازنگری در این خصوص، از توافق صورت گرفته برای بررسی مجدد پرونده‌های بلاتکلیف خبر داد و افزود: «در مواردی که بر اساس نقشه‌ها و مستندات، حق مالکیت مردم به اثبات برسد، پرونده‌ها مورد بازنگری قرار گرفته و از تضییع حقوق مردم جلوگیری خواهد شد.»



وی با اشاره به بالا بودن میزان تداخلات اراضی در شهرستان لنگرود، خواستار هماهنگی و همکاری بیشتر دستگاه‌های دولتی برای رفع این مشکل و جلوگیری از تضییع حقوق مردم شد.

 

لزوم همکاری نهاد‌ها برای اجرای قانون حدنگاری و رفع معضل پسماند در شهرستان

 

جهانگیر همچنین با اشاره به ضرورت اجرای کامل قانون حدنگاری، بر همکاری بیشتر نهاد‌های دولتی در این زمینه تاکید کرد و گفت: بر اساس قانون الزامی که از تیرماه امسال لازم‌الاجرا شده، اسناد رسمی صادر شده به موجب حدنگاری نسبت به اسناد عادی ارجحیت دارند و با توجه به این موضوع، ضروری است اطلاع‌رسانی لازم در خصوص قانون حدنگاری به ویژه در مناطق روستایی که ممکن است آگاهی کمتری از قوانین و مقررات داشته باشند، به طور گسترده انجام شود تا حقوق مردم به طور کامل حفظ شود.



سخنگوی قوه قضائیه به بررسی مشکلات و مسائل مطرح شده از سوی مردم شهرستان پرداخت و بیان کرد: «مشکلات مربوط به شهرک صنعتی و تقاضا‌های مردمی در این بخش مورد بررسی قرار گرفت و پیگیری‌های لازم برای رفع آنها انجام خواهد شد.»

 

وی همچنین به معضل پسماند در شهرستان اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست برای نسل‌های آینده، افزود: «متاسفانه انباشت زباله‌ها در شهرستان، آلودگی‌های زیست محیطی فراوانی را برای مردم ایجاد کرده که دادستانی و شهرداری موظف به پیگیری این موضوع و رفع این معضل هستند.»

 

جهانگیر با یادآوری اقدامات نیمه‌کاره گذشته در این زمینه گفت: «علیرغم اینکه در گذشته اقداماتی برای رفع این مشکل انجام شده بود، اما متاسفانه به دلایل مختلف از جمله کمبود اعتبارات، این اقدامات به سرانجام نرسیده و پیگیری لازم در این خصوص صورت نگرفته است.»

 

سخنگوی قوه قضائیه با تاکید بر اهمیت همکاری بین نهاد‌های مختلف برای رفع این معضل بیان کرد: «دستگاه قضایی با نظارتی که بر عملکرد سایر نهاد‌ها در این زمینه خواهد داشت، تمام تلاش خود را برای رفع سریع مشکل انباشت زباله‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از آن به کار خواهد گرفت.»

 

وی با اشاره به مسئله حریم رودخانه‌ها و تقاضای مردمی برای بازنگری در قوانین مربوطه اظهار کرد: «با توجه به کم آبی‌های سال‌های اخیر و تغییرات ایجاد شده در بستر رودخانه‌ها، ساخت و ساز‌هایی که در گذشته بر اساس حریم قانونی ۶۰ متری صورت گرفته، امروزه با مشکل مواجه شده‌اند و مردم خواستار بازنگری در این قوانین و حفظ حقوقشان هستند که در همین راستا مقرر شد تا مستندات لازم از سوی بخش‌های دولتی و دستگاه قضایی جمع‌آوری شده و پیگیری‌های لازم در این خصوص به انجام برسد.»

 

جهانگیر به جلسه اخیر با حضور رئیس قوه قضاییه و وزیر بهداشت پیرامون پیشگیری از جرایم حوزه پزشکی اشاره کرد و گفت: «در این جلسه که با هدف تقسیم کار ملی در حوزه جرایم پزشکی، دارویی و مسائل مرتبط با سقط جنین برگزار شد، بر لزوم ورود جدی نهاد‌های نظارتی برای جلوگیری از مداخلات غیرقانونی در امر پزشکی و سقط جنین تاکید شد.»

 

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه هرگونه سقط جنین با دارو‌های غیرمجاز یا در مراکز غیرمجاز، با برخورد قانونی دستگاه قضایی مواجه خواهد شد، افزود: «دستگاه قضا در صورت دریافت گزارش در خصوص تخلفات حوزه پزشکی، پیگیری‌های لازم را به عمل خواهد آورد.»



سقط جنین، قتلی نابخشودنی از دیدگاه قوه قضائیه

 

وی با اشاره به اعتقادات دینی و اسلامی، جنین را پس از دمیده شدن روح، موجودی زنده و انسانی کامل دانست و سقط آن را معادل قتل نفس توصیف کرد و با استناد به آیات قرآن کریم که کشتن یک انسان را معادل کشتن همه انسان‌ها و نجات جان یک نفر را برابر با نجات جان همه معرفی می‌کند، سقط جنین را عملی غیرقابل اغماض خواند.

 

جهانگیر همچنین به ممنوعیت سقط جنین در قانون اشاره کرد و بر لزوم اتخاذ رویکردی قاطع و برخورد قانونی با متخلفان براساس مفاد قانون تاکید کرد و نظارت دقیق و همه جانبه بر این موضوع را وظیفه شرعی و قانونی دستگاه قضایی برشمرد.

برچسب ها: اصغر جهانگیر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده + ویدئو توضیحات میدری در مورد افرادی که یارانه‌شان قطع شده  + ویدئو
وزیر رفاه بیان کرد: افرادی که تاکنون یارانه نمی‌گرفتند از شنبه( ۲۰ دی ماه) تا ۱۵ روز فرصت دارند در سامانه حمایت ثبت نام کنند تا کالابرگ آنها نیز در دی پرداخت شود، کسانی که یارانه نمی‌گیرند، از شنبه در سامانه شمیم، ثبت نام کنند و آنها هم در همین دی ماه کالابرگ را دریافت خواهند کرد.
سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی سخنگوی دولت اعلام کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی طی هفته آتی
سخنگوی دولت با اشاره به جزئیاتی از طرح جدید معیشتی دولت، فهرست یازده قلم کالای در نظرگرفته‌شده برای این طرح را اعلام کرد، با آزاد کردن نرخ ارز، قیمت روغن، قیمت مرغ و قیمت تخم مرغ نسبت به بقیه اقلام افزایش چشم‌گیری‌تری دارند
چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد چند کنسرت در تهران و شهرستان‌ها لغو شد
در روز‌های اخیر کنسرت‌های چند خواننده و گروه موسیقی در تهران و شهرستان‌ها لغو شده است.
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر