کد خبر: ۵۵۶۷۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴

احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه قطعی شد

سخنگوی قوه قضائیه گفت: «احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه و سایر متهمان این پرونده صادر و قطعی شده است.»
احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه قطعی شد

مخاطب۲۴- اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، در نشست خبری امروز گفت: ۹ دی ماه، تجلی اراده ملی در احترام به نظر اکثریت ملت و حراست از جمهوریت نظام در مقابله با قانون شکنان بود.



سخنگوی قوه قضاییه در خصوص اینکه آیا احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه صادر شده است؟ گفت: احکام فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه و سایر متهمان این پرونده صادر و قطعی شده است.


وی گفت: در این پرونده شاکی خصوصی وجود نداشت و براساس گزارشات واصله از سوی ضابطین خاص از همان ابتدا دستور ویژه‌ای صادر شد و بعد از اینکه ابعاد قضیه روشن شد، پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل شد و رسیدگی شروع شد.


بیشتر بخوانید

جهانگیر گفت: اگرچه موضوع مرتبط با دو تن از فرزندان جناب آقای مصدق معاون اول سابق قوه قضاییه بود و شخص معاون اول سابق هم به طور طبیعی می‌توانست با طرح این پرونده در معرض آسیب‌هایی قرار بگیرد، اما ایشان هیچ گونه مزاحمتی برای پیگیری پرونده ایجاد نکردند و در ادامه رسیدگی به این پرونده هم با توجه به اینکه استعفا دادند مورد پذیرش ریاست محترم قوه قضاییه قرار گرفت و مسیر پرونده دنبال شد.



سخنگوی قوه قضاییه گفت: دستگاه قضا در انواع فساد موضوع را تمام و کمال پیگیری می‌کند.



جهانگیر تاکید کرد: پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه در سال ۱۴۰۲ با گزارشی که از سوی ضابطین خاص قضایی با موضوع کار چاق کنی و اعمال نفوذ در پرونده‌های کلان اقتصادی و بحث پولشویی مطرح شد تشکیل شد. از جمله مواردی که مطرح شده بود بحث اعمال نفوذ در پرونده‌ها در ارتباط با حدود ۹ فقره پرونده بود که از مهمترین آنها می‌توانیم به اعمال نفوذ در پرونده معروف رستمی صفا و اعمال نفوذ در پرونده موسوم به تخلیه ورزشگاه شهدای قیطریه نام ببریم.



سخنگوی قوه قضاییه گفت: از متهم ردیف اول پرونده که آقای امیرحسین مصدق کهنمویی هست حدود ۵۰ جلسه تحقیق در شعبه بازپرسی به عمل آمد. همچنین از متهم ردیف دوم پرونده که محمدصادق مصدق کهنمویی است حدود ۳۰ جلسه تحقیق در مرحله بازپرسی صورت گرفته است.



وی تاکید کرد: از سایر متهمان مثل متهم حمیدرضا یوسفی و محمد حسینی هر کدام حدود ۵۰ جلسه در مرحله دادسرایی و بازپرسی صورت گرفته و سایر متهمان هم به تفکیک در مرحله بازپرسی از آنها تحقیق به عمل آمد.



سخنگوی قوه قضاییه درباره اینکه آیا در این پرونده از آقای مصدق تحقیقی شد؟ گفت: در این پرونده تحقیقی از معاون اول سابق قوه قضاییه صورت نگرفت.



جهانگیر گفت: این پرونده از ابتدا مستندات سازی شد و فیلمبرداری شده است و در این پرونده شاهد حضور بیش از ۲۰ وکیل بودیم.



سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: این پرونده در مرحله دادسرا دارای ۳۵ جلد و هفت هزار صفحه است و در نهایت در دی ۱۴۰۲ به محاکم کیفری شعبه ۱۰۶۴ ارجاع شد.



جهانگیر گفت: این پرونده در نهایت ۷۲ جلد مشتمل بر ۳۵ جلد در دادسرا، ۳۵ جلد در دادگاه و ۲ جلد در مرحله تجدید نظر و دارای ۱۴ هزار برگ پرونده را شامل می‌شود.



سخنگوی قوه قضاییه افزود: دادگاه بدوی رسیدگی به این پرونده را از ۱۵ اسفند با حضور متهمان و وکلای آنها در ۲۶ جلسه به صورت مفصل رسیدگی کرد و در راستای درخواست وکلای متهمان مبنی بر ارجاع به کارشناسی رسمی، پرونده به کارشناسی ارجاع داده شد و کارشناسان بزه پولشویی را تایید کردند و در نهایت پرونده منجر به صدور رأی در مرحله بدوی شد.



وی ادامه داد: هیات قضایی با همه متهمان حداقل سه جلسه حضوری برگزار کردند که در نهایت در این پرونده که ابتدا ۲۸ متهم داشت پس از رسیدگی در مرحله بدوی به ۲۳ نفر تقلیل یافت.

برچسب ها: اصغر جهانگیر
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر