کد خبر: ۵۶۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴

محمدرضا عارف: هاشمی رفسنجانی اهل جذب کردن بود

محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور در مصاحبه‌ای گفت: هاشمی رفسنجانی اهل جذب بود و می‌خواست همه را در خدمت انقلاب نگه دارد و به همین دلیل هم هزینه‌هایی می‌دادند.
محمدرضا عارف: هاشمی رفسنجانی اهل جذب کردن بود

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در مصاحبه ای در مورد هاشمی رفسنجانی گفت: آقای هاشمی در انقلاب ما چهره شناخته شده‌ای بود و شاید خیلی نیاز نباشد ویژگی‌های او  مطرح شود اما به نظر بنده تکرار ویژگی‌های ایشان و طرح آن برای جوانان خیلی مهم و تاثیرگذار و موثر بود.

 

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: در پیروزی انقلاب از یاران نزدیک امام بود، از همان اوایل دهه ۴۰ عاشقانه در خدمت امام و انقلاب بود. قبل از پیروزی انقلاب امکانات خوبی هم داشتند که تقریباً همه امکانات خود را در خدمت انقلاب گذاشته بود. بعد از انقلاب هم که حضور ایشان در همه صحنه ها و هر جایی که انقلاب نیاز به یاری داشت هویدا بود.

 

عارف افزود: ایشان با توجه به نگاهی که داشت حتی در اوایل انقلاب با اینکه عضو شورای انقلاب بود معاونت یکی از وزارتخانه‌ها را پذیرفت و معاون وزیر شد. بعد هم خدمات ایشان در مجلس به عنوان امام جمعه تهران، خدماتی که در نماز جمعه داشت، در مجمع تشخیص، و هر جایی که حضور داشتند واقعاً چهره ارزشمندی بودند که دغدغه ایشان مشکلات و مسائل کشور و اطلاعیه انقلاب بود؛ یعنی این را می‌شود گفت ایشان یک نگاه بسیار عمیق و دقیق و همگرا داشتند.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: ایشان اهل جذب بود و می خواست همه را در خدمت انقلاب نگاه کند. و به همین دلیل هم هزینه‌هایی می‌دادند افرادی که به زعم عده‌ای مسئله ای داشتند، آقای هاشمی زیر پروبال او را می‌گرفتند و همراهی‌شان میکردند، یا به اصطلاح در هر ایستگاه این اشخاص را سوار قطار انقلاب می‌کرد به جای که طرد کنیم به دل یک مشکل.

 

 عارف در پایان گفت: من قبل از انقلاب در سفرهایی که ایشان به خارج از کشور می‌کرد در انجمن اسلامی آمریکا آشنایی داشتم. از طریق کتاب امیرکبیرشان هم در کشور جوان ها و دانشجویان علاقه خاصی به آن داشتند. بعد از انقلاب هم باهم همکاری داشتیم من هم  یکی از بچه های قبل از انقلاب بودم؛ طبیعتا با ایشان بودیم و هیچ وقت من در ملاقات هایی که با ایشان داشتم مشورت هایی که می کردم  واقعیت این است که دغدغه ای جز انقلاب در ایشان ندیدم. هیچ وقت هیچ چیزی برای خودش نمی‌خواست، آقای هاشمی آخر عمر هم در همین مسیر حرکت کرد و مردم هم دیدید در مراسم تشییع ایشان نشان دادند علاقه خودشان را به آقای هاشمی و قدردانی شان نسبت به کسی که یکی از پایه های انقلاب بود.

 

کد خبر 2008180
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر