کد خبر: ۵۶۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴

محمدرضا عارف: هاشمی رفسنجانی اهل جذب کردن بود

محمد رضا عارف معاون اول رئیس جمهور در مصاحبه‌ای گفت: هاشمی رفسنجانی اهل جذب بود و می‌خواست همه را در خدمت انقلاب نگه دارد و به همین دلیل هم هزینه‌هایی می‌دادند.
محمدرضا عارف: هاشمی رفسنجانی اهل جذب کردن بود

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در مصاحبه ای در مورد هاشمی رفسنجانی گفت: آقای هاشمی در انقلاب ما چهره شناخته شده‌ای بود و شاید خیلی نیاز نباشد ویژگی‌های او  مطرح شود اما به نظر بنده تکرار ویژگی‌های ایشان و طرح آن برای جوانان خیلی مهم و تاثیرگذار و موثر بود.

 

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: در پیروزی انقلاب از یاران نزدیک امام بود، از همان اوایل دهه ۴۰ عاشقانه در خدمت امام و انقلاب بود. قبل از پیروزی انقلاب امکانات خوبی هم داشتند که تقریباً همه امکانات خود را در خدمت انقلاب گذاشته بود. بعد از انقلاب هم که حضور ایشان در همه صحنه ها و هر جایی که انقلاب نیاز به یاری داشت هویدا بود.

 

عارف افزود: ایشان با توجه به نگاهی که داشت حتی در اوایل انقلاب با اینکه عضو شورای انقلاب بود معاونت یکی از وزارتخانه‌ها را پذیرفت و معاون وزیر شد. بعد هم خدمات ایشان در مجلس به عنوان امام جمعه تهران، خدماتی که در نماز جمعه داشت، در مجمع تشخیص، و هر جایی که حضور داشتند واقعاً چهره ارزشمندی بودند که دغدغه ایشان مشکلات و مسائل کشور و اطلاعیه انقلاب بود؛ یعنی این را می‌شود گفت ایشان یک نگاه بسیار عمیق و دقیق و همگرا داشتند.

بیشتر بخوانید

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: ایشان اهل جذب بود و می خواست همه را در خدمت انقلاب نگاه کند. و به همین دلیل هم هزینه‌هایی می‌دادند افرادی که به زعم عده‌ای مسئله ای داشتند، آقای هاشمی زیر پروبال او را می‌گرفتند و همراهی‌شان میکردند، یا به اصطلاح در هر ایستگاه این اشخاص را سوار قطار انقلاب می‌کرد به جای که طرد کنیم به دل یک مشکل.

 

 عارف در پایان گفت: من قبل از انقلاب در سفرهایی که ایشان به خارج از کشور می‌کرد در انجمن اسلامی آمریکا آشنایی داشتم. از طریق کتاب امیرکبیرشان هم در کشور جوان ها و دانشجویان علاقه خاصی به آن داشتند. بعد از انقلاب هم باهم همکاری داشتیم من هم  یکی از بچه های قبل از انقلاب بودم؛ طبیعتا با ایشان بودیم و هیچ وقت من در ملاقات هایی که با ایشان داشتم مشورت هایی که می کردم  واقعیت این است که دغدغه ای جز انقلاب در ایشان ندیدم. هیچ وقت هیچ چیزی برای خودش نمی‌خواست، آقای هاشمی آخر عمر هم در همین مسیر حرکت کرد و مردم هم دیدید در مراسم تشییع ایشان نشان دادند علاقه خودشان را به آقای هاشمی و قدردانی شان نسبت به کسی که یکی از پایه های انقلاب بود.

 

کد خبر 2008180
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت
اکبر اعتماد شخصیت علمی ایرانی و پایه گذار صنعت هسته‌ای ایران که به «پدر فناوری هسته‌ای ایران» شهرت یافته‌است در گذشت. علی اکبر صالحی در پیامی درگذشت این شخصیت علمی را تسلیت گفت.
کشف معادن هخامنشی در آبدانان ایلام کشف معادن هخامنشی در آبدانان ایلام
رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری اعلام کرد که طبق بررسی‌های اولیه، ممکن است معادن گمشده هخامنشی در دامنه‌های کبیرکوه آبدانان کشف شده باشد.
ساعات کشور دوباره تغییر می‌کند؟ ساعات کشور دوباره تغییر می‌کند؟
مدیرعامل توانیر اضافه کرد: باتوجه به این که در شرایط ناترازی هستیم هیات محترم وزیران لایحه دوفوریتی را به تصویب رساند که با توجه به آن درخواست کرده که این اختیار مجددا به دولت بازگردد تا هیئت وزیران بتواند در خصوص تغییر ساعت رسمی کشور تصمیم‌گیری کند.
مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است! مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است!
مذاکرات غیرمستقیمی که قرار است فردا به ریاست عراقچی و ویتکاف و از طریق وزیر خارجه عمان در مسقط صورت بگیرد، بر پایه تبادل متن مکتوب انجام خواهد شد.
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
برگزیده
پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت پدر فناوری هسته‌ای ایران درگذشت
اکبر اعتماد شخصیت علمی ایرانی و پایه گذار صنعت هسته‌ای ایران که به «پدر فناوری هسته‌ای ایران» شهرت یافته‌است در گذشت. علی اکبر صالحی در پیامی درگذشت این شخصیت علمی را تسلیت گفت.
مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است! مذاکره عیر مستقیم ایران و آمریکا به شیوه نامه نگاری است!
مذاکرات غیرمستقیمی که قرار است فردا به ریاست عراقچی و ویتکاف و از طریق وزیر خارجه عمان در مسقط صورت بگیرد، بر پایه تبادل متن مکتوب انجام خواهد شد.
اتحادیۀ اروپا ۹ ایرانی را تحریم می‌کند اتحادیۀ اروپا ۹ ایرانی را تحریم می‌کند
اتحادیه اروپا درصدد است تا در روز دوشنبه، ۹ ایرانی را به بهانه مرتبط بودن با پرونده‌های دستگیری شهروندان اروپایی و دو تابعیتی در ایران، در لیست تحریم‌های خود قرار دهد.
صفحه خبر بالای تصاویر