کد خبر: ۵۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۲:۴۶

با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران طی حکمی سیدمحمدرحیم مرتضوی را به عنوان شهردار منطقه ۹ منصوب کرد. او فرزند صولت مرتضوی، معاون اجرایی ابراهیم ریٔیسی، رییس‌جمهور، است.
با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

به گزارش مخاطب۲۴، علیرضا زاکانی، شهردار تهران طی حکمی سیدمحمدرحیم مرتضوی را به عنوان شهردار منطقه ۹ منصوب کرد. او فرزند صولت مرتضوی، معاون اجرایی ابراهیم ریٔیسی، رییس‌جمهور، است.

با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

رحیم مرتضوی سال گذشته در انتخابات شورای شهر تهران ثبت نام کرده بود. کتاب حقوق شهروندی در نهج البلاغه، از جمله آثار اوست.

در این حکم آمده است:
 
جناب آقای سیدمحمدرحیم مرتضوی
 
نظر به شایستگی، تجارب و سوابق ارزنده جناب‌عالی به موجب این حکم به مدت یک سال به سمت شهردار منطقه۹ منصوب می شوید. با توجه به اهمیت کلان شهر تهران، انتظار می رود موارد زیر در اولویت برنامه های آن منطقه قرار گیرد:
 
۱. تلاش در جهت اعتلای دینی و ملی، فرهنگ و هویت اسلامی ایرانی
 
۲. رعایت کامل قوانین و مقررات به خصوص در اجرای طرح های جامع و تفصیلی
 
 ٣. مشارکت جویی از مردم به ویژه نخبگان در اداره شهر
 
 ۴. توزیع عادلانه خدمات و امکانات در مناطق و ایجاد محیط سالم شهری
 
 ۵. کاهش فقر و فاصله طبقاتی و برنامه ریزی جهت رفع آسیب های اجتماعی و مدیریت و بهینه سازی اقتصادی پروژه ها و شفاف سازی قراردادها و توجه جدی به مبارزه ساختارمند با فساد 
 
۷. أعمال انضباط دقیق مالی و اداری و شناسایی منابع پایدار شهری و کاهش هزینه های اداره شهر تهران
 
امید است با استعانت از پروردگار یکتا و در راستای تحقق چشم انداز «تهران؛ کلان شهر الگوی جهان اسلام، با اتکا به اسناد بالادستی و تحت راهبری معاونت هماهنگی امور مناطق و با بهره گیری از استعداد و توانمندی کارکنان خدوم شهرداری تهران و نخبگان شهر و ظرفیت های تخصصی، موجبات خدمت رسانی به شهروندان عزیز تهران را فراهم آورید.
 
رجاء واثق دارم شاهد استمرار مسئولیت جناب عالی در سایه تحقق سیاست های اولویت ها و برنامه های ابلاغی باشم، توفیقات روزافزون شما را در ایفای کامل مسئولیت محوله از خداوند منان مسالت می نمایم.

با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

 

براساس این گزارش؛ سید محمد رحیم مرتضوی، دارای مدرک کارشناسی حقوق قضایی، کارشناسی ارشد حقوق عمومی و دانشجوی دکتری حقوق عمومی است و دارای سوابق شغلی همچون: معاون پیگیری و هماهنگی امور شورا، اداره کل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادها، رییس اداره امور دولت شهرداری تهران، رییس اداره تدوین قوانین و مقررات شهرداری تهران، رییس اداره مصوبات و پیگیری امور شورا شهرداری تهران، رییس اداره شهری و روستایی فرمانداری تهران، مشاور فرماندار و رییس اداره حراست فرمانداری تهران، مشاور فرماندار و رییس اداره بازرسی فرمانداری تهران  و مشاور استاندار البرز بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر