کد خبر: ۵۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۲:۴۶

با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران طی حکمی سیدمحمدرحیم مرتضوی را به عنوان شهردار منطقه ۹ منصوب کرد. او فرزند صولت مرتضوی، معاون اجرایی ابراهیم ریٔیسی، رییس‌جمهور، است.
با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

به گزارش مخاطب۲۴، علیرضا زاکانی، شهردار تهران طی حکمی سیدمحمدرحیم مرتضوی را به عنوان شهردار منطقه ۹ منصوب کرد. او فرزند صولت مرتضوی، معاون اجرایی ابراهیم ریٔیسی، رییس‌جمهور، است.

با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

رحیم مرتضوی سال گذشته در انتخابات شورای شهر تهران ثبت نام کرده بود. کتاب حقوق شهروندی در نهج البلاغه، از جمله آثار اوست.

در این حکم آمده است:
 
جناب آقای سیدمحمدرحیم مرتضوی
 
نظر به شایستگی، تجارب و سوابق ارزنده جناب‌عالی به موجب این حکم به مدت یک سال به سمت شهردار منطقه۹ منصوب می شوید. با توجه به اهمیت کلان شهر تهران، انتظار می رود موارد زیر در اولویت برنامه های آن منطقه قرار گیرد:
 
۱. تلاش در جهت اعتلای دینی و ملی، فرهنگ و هویت اسلامی ایرانی
 
۲. رعایت کامل قوانین و مقررات به خصوص در اجرای طرح های جامع و تفصیلی
 
 ٣. مشارکت جویی از مردم به ویژه نخبگان در اداره شهر
 
 ۴. توزیع عادلانه خدمات و امکانات در مناطق و ایجاد محیط سالم شهری
 
 ۵. کاهش فقر و فاصله طبقاتی و برنامه ریزی جهت رفع آسیب های اجتماعی و مدیریت و بهینه سازی اقتصادی پروژه ها و شفاف سازی قراردادها و توجه جدی به مبارزه ساختارمند با فساد 
 
۷. أعمال انضباط دقیق مالی و اداری و شناسایی منابع پایدار شهری و کاهش هزینه های اداره شهر تهران
 
امید است با استعانت از پروردگار یکتا و در راستای تحقق چشم انداز «تهران؛ کلان شهر الگوی جهان اسلام، با اتکا به اسناد بالادستی و تحت راهبری معاونت هماهنگی امور مناطق و با بهره گیری از استعداد و توانمندی کارکنان خدوم شهرداری تهران و نخبگان شهر و ظرفیت های تخصصی، موجبات خدمت رسانی به شهروندان عزیز تهران را فراهم آورید.
 
رجاء واثق دارم شاهد استمرار مسئولیت جناب عالی در سایه تحقق سیاست های اولویت ها و برنامه های ابلاغی باشم، توفیقات روزافزون شما را در ایفای کامل مسئولیت محوله از خداوند منان مسالت می نمایم.

با حکم زاکانی / سیدمحمدرحیم مرتضوی، شهردار منطقه ۹ تهران شد

 

براساس این گزارش؛ سید محمد رحیم مرتضوی، دارای مدرک کارشناسی حقوق قضایی، کارشناسی ارشد حقوق عمومی و دانشجوی دکتری حقوق عمومی است و دارای سوابق شغلی همچون: معاون پیگیری و هماهنگی امور شورا، اداره کل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادها، رییس اداره امور دولت شهرداری تهران، رییس اداره تدوین قوانین و مقررات شهرداری تهران، رییس اداره مصوبات و پیگیری امور شورا شهرداری تهران، رییس اداره شهری و روستایی فرمانداری تهران، مشاور فرماندار و رییس اداره حراست فرمانداری تهران، مشاور فرماندار و رییس اداره بازرسی فرمانداری تهران  و مشاور استاندار البرز بوده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد انتخابات عراق ۲۰۲۵؛ کرکوک به میدان رقابت شدید انتخاباتی تبدیل شد
سه روز تا برگزاری انتخابات پارلمانی عراق باقی است و کرکوک با حضور هزاران نامزد و فعالیت تبلیغاتی پررنگ، به صحنه رقابت شدید تبدیل شده است.
مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟ مقصر مصدومیت اوریه و مونیر کیست؟
با اعلام خبر مصدومیت سرژ اوریه و مونیر الحدادی، حواشی مربوط به علت مصدومیت این دو ستاره پر رنگ شد.
قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد قاضی فدرال دستور ترامپ برای اعزام نیرو به پورتلند را باطل کرد
قاضی فدرال آمریکا دستور دونالد ترامپ برای اعزام گارد ملی به پورتلند را غیرقانونی اعلام کرد؛ اقدامی که مانع اجرای برنامه رئیس‌جمهوری شد.
شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد شورای نگهبان تصویب لایحه حذف ۴ صفر را تأیید کرد
سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی و حمایت از ایرانیان خارج از کشور پس از رفع ابهامات مجلس مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر